Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 92 593
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Че и лекарите са хора и имат личен живот. Ти ако беше АГ, по-цял ден диагнози и съвети в социалните мрежи и по форуми ли щеше да даваш?

# 466
  • София
И как очакваш да ти каже какво да пиеш без да те е прегледала дори?

# 467
  • София
Аз щях да се възмутя, ако ти беше писала нещо друго. И все пак е отделила време и ти е отговорила, аз не бих и бих го приела като грубо навлизане в личното ми пространство. Болницата си има предостатъчно начини за запазване на час, използвай един от тях!

# 468
  • София
Пак добре, че ти е написала нещо. Това е нейн личен акаунт и едва ли се радва на описания от непознати какво им е. Плюс това всичко започва с преглед. Имам във фейсбук лекарката от Щерев, при която следя и раждам, никога не бих си позволила да и пиша, макар че не съм и непозната и много ясно ме познава и се сеща какъв ми е случая.

# 469
  • София
Малее нямам думи... Ей така по фейсбук... Даже не бих си помислила да добавям във фейсбук лекарката ми!

# 470
  • София
Какво значи "не съм доволна"? Вие сериозно ли?

Ех, ако можеше и да забременеете и родите по Фейсбук Simple Smile

# 471
smyrfhe не очаквай някой да ти постави диагноза или да се обвърже с какъвто и да е коментар във ФБ. Не мисля, че това е начина за комуникация просто, отиди и си запиши час, виж се с лекаря, разкажи му всичко, начертайте план и действайте. А и като отидеш в кабинета ще разбереш дали ще ти допадне или не. Всеки на нейно място мисля, че би реагирал така.

Не е вярно не повечето може би правят така,писала съм и на други лекари и са ми отговаряли дори са ми казали какво да взимам до като се видим.Не всичко трябва да е пари.Аз си имам ендокринолог на който когато и да звънна ми вдига и ме консултира отсреща се чувства че е загрижена,а хонорара е най лесен.Въпросът е на кой да го дам и да си заслужава.

sea.sea питах кога е най добре да дойда за прегледа.
Мацето не е нужно да я добавям.
Щaстливка всеки се опитва да намери негов си лекар,и всеки си има негови начини.Няма непрестанно да си хвърлям парите на вятъра,защото те си пълнят джоба не зависимо че резултатът е нулев.Един човек можеш да го прецениш дори по излъчването му на живо.Щом някой се е хванал нещо да работи с желание,за него не всичко е пари.Имаше много начини да ми отговори като варианти.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 22:23 от smyrfhe

# 472
А сега си представете свят, в който хората се държат с другите по начин, по който искат другите да се държат с тях Simple Smile

smyrfhe, не знам какво работиш, но дали си склонна по всяко едно време и по всички възможни начини, да обслужваш клиентите си? А ако нямаш клиенти - колегите си?

# 473
  • София
Първата ми среща с Коновалова продължи около час с подробни разпитвания кое как се е случило и ми направи план за действие, заедно с попълване на анкетата и създаване на досие в болницата. Не разбирате колко несериозно е без нито един преглед да ви изписва и дава напътствия кога да дойдете, в момента се сещам за поне 20 причини да не го прави. Сигурна съм че и с ендокринолога с който се чувате сте имали преди това срещи и знае вашите проблеми, не сте права да създавате мнение за нея заради съообщение във фейсбук, Юнакова е доказан специялист. Когато аз избрах Коновалова и изчетох биографията на сайта и реших че заради опита и ще запазя час при нея

# 474
Едно е да разчиташ по спешност на лекар, който познаваш и той теб и случая ти и е, пак казвам, нещо спешно, съвсем друго да пишеш за първи път на такъв, който дори не те е видял. Моите уважения, но е изключително несериозно и дори детинско ми се струва подобно поведение, а и в момента също! Аз дори не бих отговорила на човек, който отнема от личното ми време по служебни въпроси, при положение, че си има установен ред за консултация. Потърси друг лекар, който да ти постави диагноза и лечение на база разговор по интернет, щом ще си по-сигурна в компетентността му по този начин...

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 09:31 от Кети*9

# 475
  • София
smyrfhe явно очакваше подкрепа, но сама виждаш, че хората, включително и аз, разсъждаваме по друг начин, може би трябва да се замислиш, че в случая не си права. Казвам ти го с най- добри чувства.  Peace

# 476
Би било крайно непрофесионално да консултира пациент, когото дори не познава през личен профил във ФБ или дори и през платформа тип "на вашите въпроси отговаря д-р Едикойси", в случая постъпката е разумна и на място.

# 477
  • София
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог- диагностик в МК Щерев. Искам да направя консултация, но не съм го посещавала досега и не мога да се ориентирам само по име. Проблемът ми не е свързан с бременност или репродуктивно здраве.
Благодаря!

# 478
Аз, ако бях, нямаше и да ти отговоря. Що за нахалство е да навлизаш в личното пространство, че и да търсиш имена, хора, снимки из Фейсбук, да задаваш безпочвени въпроси. Нито те познава, нито те знае, нито дяволи...........Нищо лично.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 479
Първата ми среща с Коновалова продължи около час с подробни разпитвания кое как се е случило и ми направи план за действие, заедно с попълване на анкетата и създаване на досие в болницата. Не разбирате колко несериозно е без нито един преглед да ви изписва и дава напътствия кога да дойдете, в момента се сещам за поне 20 причини да не го прави. Сигурна съм че и с ендокринолога с който се чувате сте имали преди това срещи и знае вашите проблеми, не сте права да създавате мнение за нея заради съообщение във фейсбук, Юнакова е доказан специялист. Когато аз избрах Коновалова и изчетох биографията на сайта и реших че заради опита и ще запазя час при нея

Мацето кое не написах правилно,питах я кога е най добре да дойда за преглед преди мц или след,можеше да ми каже кога е най подходящо за моя случай.И за ендо не я познавах просто писах и ми е отговаряла после си записах час и се видяхме с нея итн.Който когато и да ме потърси ще му отговоря и го правя.Явно всеки човек съди другите така както би постъпил той самия.Аз съм възпитана така,щом някой нещо пита му отговарям.Не разбирам някои неща,защо някои хора получават писма гледат ги и не отговарят,имах една такава лекарка прие приятелство чете какво и пиша преди това съм ходила на прегледи,давала съм и повече от колкото заслужава.След като някой не иска да бъде достъпен да не го прави.

Общи условия

Активация на акаунт