Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 92 604
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Приеми че в Щерев нямат такава политика. Лекарите даже не си дават телефоните докато си бременна, т е повечето от тях, свързваш се с тях чрез рецепция.
За цикъла пак ти казвам, много причини за да не ти дава съвет кога да дойдеш, но според мен най-подходящия период за първи преглед е помежду цикъла и овулацията.

И това не я прави по малко добър специялист Юнакова, но ако очакваш лекар да си чати с теб във фейса или по телефона, Щерев не е твоето място, имат си процес за комуникация с пациентите и той си е стриктен.

# 481
Прибираш се в Н-ти часа след 12+ часов работен ден и почват да те заливат със съобщения пациенти във whatsup, viber, facebook...........
Че мъже/жени, деца нямат ли си тия хора, че да са длъжни да отговаря на НАГЛИТЕ си пациенти?
Вярно, че има нетактични и меркантилни лекари навсякъде, които по една или друга причина са си заслужили шамара (друг е въпросът дали това е правилният подход), но пък и пациентът е......ГАД.
От к'ъв зор ще се навлиза в чуждото пространство на даден човек, било то лекар или не.
Има си телефони, предава се инфо, прави се обратна връзка, когато това е възможно и се приключва. ......  newsm78 newsm78 ooooh!

# 482
  • София
Аз се учудвам как потребителката е убедена, че фейсбук е сериозен начин за комуникация и дори не осъзнава колко абсурдно звучи Rolling Eyes

# 483
Не знам дали тематане най-подходящата, но реално е свързана с клиника Щерев: някой водил ли си е бебето на плуване там и може ли да даде повече инфо?

# 484
Аз, откакто беше на два месеца. Какво точно те интересува?

# 485
Доволна ли сте? Какво представляват заниманията? Цена?Вие влизате ли във водата с него?

# 486
Здравейте. Да попитам момичетата, които са правили 3-та ФМ в Щерев при Чавеева, в сайта има две цени за ФМ, съответно 80 и 100 лв като разликата идва от апарата Volusion E10, трябва ли предварително да уточня какво искам или няма значение? Дават ли някоя снимка на 4 Д ако поискаш на бебето?

# 487
Доволна ли сте? Какво представляват заниманията? Цена?Вие влизате ли във водата с него?
Да, доволна съм. Първо имаш преглед при лекар, който преценява състоянието на детето, след което започвате с посещенията. Цената е около 25 лв., зависи дали вземеш пакет или не. Има и групови занимяния, но те са долу в басейна и са по-евтини. Там влизаш с него без проблем. Ако детето е по-малко (разбирай пеленаче), "плува" във вана.

# 488
Здравейте, предстои ми другата седмица да си изтегля документите от болницата, защото ще раждам другаде. Имам да взимам направление N7 и обменна карта, като ще искам пълният набор резултати от изследванията ми до момента. Днес, обаче, разбрах, че отказват да дават оригиналните изследвания, дават тяхно копие, като след сериозно настояване може да ти дадат оригинал на изследването за кръвна група и резус фактор. Доколкото знам това не е съвсем законно и нямат право да държат оригиналите при тях, има ли запознати какви са ми правата в случая и съответно техните, могат ли да ми откажат оригиналните резултати?

# 489
  • София
Кети не съм изтегляла документи, но въпреки че имах предоставен вече резус фактор в Щерев ми направиха отново изследването при оформяне на документите за раждане

# 490
Здравейте,
Някой посещавал ли е дерматолог в Щерев? Отзиви за някой там? Час може да се запази само по телефона нали? Има ли голям наплив, в смисъл ако отида утре и искам да ме прегледат веднага, дали ще има свободно време?
Благодаря предварително!

# 491
Където ще раждам, ми казаха, че и от Щерев да им занеса, пак ще върши работа, стига да си е в оригинал. Така че ще си го искам със сигурност, по-скоро ме интересува те имат ли законово право да ми отказват да ми дадат всичко. А инв крайна сметка нали там съм си правила изследванията, имат си ги в базата данни, аз съм си ги платила, на какво основание ще отказват?

# 492
Момичета някой да е ходил на мамолог след раждане в Щерев?Колко време след като се роди може да се извърши такъв преглед?И последно- каква е цената на прегледа?

# 493
Здравейте, търся мнения за д-р Иван Димитров от клиника "Щерев". Става дума за кисти на яйчниците. Според моят доктор съм за лапароскопия, но според д-р Димитров (поисках второ мнение) може да се опита първо с лечение. Едната и по-отдавнашна киста беше с бистро съдържимо, но от м Май до сега вече е с мътно такова.
Според вас, мога ли да се доверя на д-р Димитров?
Благодаря предварително!

# 494
Мен ме оперира д-р Димитров от киста и то по време на бременност. Мнението, което съм си изградила е, че не нсзначава излишни лечения, операции, лекарства, когато няма нужда. Ако имаш въпроси-пиши ми.

Общи условия

Активация на акаунт