Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 92 652
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Привет! Simple Smile
Имам един въпрос...
Д-р Чавеева може ли да бъде избрана за проследяване на бременността или се занимава само с феталната морфология?
Предварително благодаря...! Simple Smile

Само с фетална морфология се занимава.

# 511
  • София
Д-р Чавеева и следи, но не всеки Simple Smile

# 512
Благодаря:)

# 513
А някой чувал ли е какво представляват подаръците, които от болницата правят при изписване на бебето?

# 514
  • София
Позната роди юни и и дадоха една "чанта" с тестери и мостри - кул пач, судокрем и др, както и някакви талони за отстъпка за спално бельо. Това само май. За 2195лв толкоз.

# 515
Нашата подаръчна чанта беше,като чанта за количка,имаше в нея и шише против колики,залъгалка-биберон,дрънкала играчка,капки за колики-Колийф(около 25 лв струват) лигавник,крем за подсичане и мостри....абе доста неща,повечето влязоха в употреба Simple Smile

# 516
Позната роди юни и и дадоха една "чанта" с тестери и мостри - кул пач, судокрем и др, както и някакви талони за отстъпка за спално бельо. Това само май. За 2195лв толкоз.
А без хич? Щото другаде не знам да го правят този жест.

# 517
В чантата имаше мостри на различни козметични продукти, брошури списания, еднократни дози от Лансинох крем, които на мен ми бяха полезни и удобни много. Мокри кърпи, подложки за кърмачки... Имахме една играчка на Плейгро, която и до днес му е от любимите, лъжичка на Hipp, която също, невероятно, но факт, също му е любимата и най-добре яде от нея, имахме и пеленка от Минене, която влезе в употреба. Общо взето, дреболийки са, но на мен ми стана приятно като ми я подариха и вкъщи да си я разопаковам и да разглеждам. Simple Smile

# 518
  • София

Оо, аз не се заяждам, хубав жест е. Извинявам се, ако е прозвучало грубо. Аз просто съм разочарована от други неща в Щерев и съм станала критична към клиниката.

# 519
Така прозвуча Simple Smile Иначе със сигурност има какво да оправят в клиниката, но това с торбичката и обличането на бебета по празниците е, поне според мен, хубаво Simple Smile

# 520
  • Пловдив
Unknown, щом си разочарована сменяш клиниката и приключваш въпроса.

# 521

Оо, аз не се заяждам, хубав жест е. Извинявам се, ако е прозвучало грубо. Аз просто съм разочарована от други неща в Щерев и съм станала критична към клиниката.

Защо си разочарована? Извини ме, но ми предстои да си избирам лекар за проследяване на бременността и една от опциите ми е някой доктор от Щерев, та затова любопитствам. Simple Smile

# 522
  • София
Лекарката, която ме следеше, е наистина мила и определено не е груба. Отделя внимание и изглежда, че разбира и се отнася със загриженост. Не ми харесаха няколко неща:
- постоянно трябваше да питам и то по няколко пъти, за да получа конкретен отговор
- не ми помнеше името и всеки път ме разпитваше едно и също
- не ми позволяваше да пия каквито и да е хапчета. По спешност ходих в МД през нощта с контракции след семейна трагедия и там ми изписаха Магнерот, а през деня тя изрично ми каза да си лежа. Да, ама в началото на 7м с контракции не беше много ок. Отделно съм с нисък хемоглобин и отказа да ми изпише желязо или друг препарат, за да се вдигне.
- при десетките ми опити да получа информация относно това какво е по-добре да бъде раждането, предвид други здравословни мои проблеми, тя отклоняваше темата
- на последния преглед, на който бях, каза, че следващия път (в 37г.с.) ще ми прави преглед за разкритие и ако нямам, ще "помогне", защото ще отсъства в края на месеца, а терминът ми е за 30ти.
Мога още неща да кажа, но не смятам за необходимо. Ако те интересува конкретно име на АГ, пиши ми на лично, не искам да я "изтипосвам" тук, защото може аз да съм единичен случай или пък да съм прекалено взискателна.

# 523
Unknown16,
Пиши я направо тук, че сега ще те залеем със съобщения на лични Simple Smile

# 524
  • София
Аз от Коновалова получавам винаги супер конкретни отговори и добро отношение. На всичките ми безброй въпроси с усмивка дава еднозначен отговор. Аз мисля да раждам там, защото съм рискова, а в крайна сметка от началото ме следят там и кажи речи ме познават, няма нужда да се разоравям с документация и искане на изследвания..

Общи условия

Активация на акаунт