Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 92 654
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Дават помпа, имат и електрическа на Авент. На мен с ръчната ми беше изключително трудно и електрическата ме спаси. Още на път към вкъщи си купих същата и много си я ползвах.
И на мен на втория ден ми слезе кърмата и щяха да ми гръмнат гърдите, за мен тогава беше един от най-стресовите ми моменти. Като цяло и аз големи вълнения имах с кърменето в началото, но беше по скоро от незнание какво да правя. Година по късно продължавам да си кърмя без проблем. За кърменето препоръчвам да имате под ръка консултант и да звънкате смело, защото в болницата не са много компетентни по този въпрос.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 13:51 от koikoii

# 541
Някой има ли представа дали д-р Арабаджи работи на друго място освен в Щерев?
Пък и другото, което е - преди лекарите и в събота работеха, сега нямат такъв график...Идея защо?

# 542
Някой има ли представа дали д-р Арабаджи работи на друго място освен в Щерев?
Пък и другото, което е - преди лекарите и в събота работеха, сега нямат такъв график...Идея защо?

Арабаджи работеше в събота, но от половин година вече не. А дали работи на друго място.. не мисля.

# 543
Здравейте,

интересувам се ако някоя от вас се е възползвала от Пакетите за проследяване на бременност в клиника Щерев. Кога ги закупихте? Аз вече ходих на един преглед, бременна съм в 9та г.с., в 12та имам записан час за БХС, и се чудя дали да си заплатя изследването и прегледа или да си закупя пакета преди този преглед.
За тези, закупили пакета - стигна ли ви за всички прегледи и изследвания или си доплащахте нещо? Или пък останаха неща, които не сте употребили  Thinking

Също така бих се зарадвала ако някоя сподели мнение за доктор Кръшкова. Доколкото знам е от скоро в болницата, преди това е работила в Пловдив. Внимателна ми се стори от 1 преглед, може би не съвсем изчерпателна, тъй като после се сетих много неща, които пропусна да ме пита, а аз да и кажа и така... Но пък ми даде телефона си и се чух с нея още 3 пъти след първия ми преглед, относно изследвания, които тя сама ми провери и ми звънна да ми каже резултата.  Simple Smile

# 544
  • София
Това за Христина Кръшкова ли става въпрос??

# 545
  • София
Аз ползвам от старите пакети най-скъпия. Мисля че си заслужаваше. Ако правиш по отделно всяко изследване излиза по-скъпо. За Кръшкова не знам, но гирещо препоръчвам Коновалова.

# 546
Ако си купуваш пакет, задължително преди БХС, иначе няма много смисъл. И аз бях взела от най-скъпия, останаха ми неоползвотворени няколко прегледа, както и от тоновете, понеже родих около месец преди термин.

# 547
  • SOFIQ
И аз си закупих от най-разширения пакет в 13г.с. съм минах скрининга доплащам единствено някой кръвни изследвания. Какво ви е мненито за д-р Савова за  следене на Б. И раждане при нея?

# 548
Здравейте,

Бих искала да попитам някоя мама, която е раждала естествено с епидурална упойка в Щерев, да разкаже как е протекло всичко?

Благодаря Simple Smile

# 549
  • София
Арабаджи преглежда само в Щерев.
Относно пакетите...С миналата бременност бях с оптималния пакет. Не съм доволна. Първо, че ми останаха много неща неизползвани, които "горят" и второ, че ми се наложи да правя изследвания, които не влизаха в пакета и платих допълнително. Ето защо сега си плащам всеки път Simple Smile

# 550
Аз също се следя при д - р Арабаджи. Доволна съм, много спокоен и мил лекар. Плащам всеки път, не съм с пакет, точно поради причината, която Щастливка е посочила. Също така обмислям прехвърляне в Токуда, тъй като не ми харесва методът им да не водят раждания преди 36 г.с. (ако не бъркам седмицата) и да пренасочват. Свикнал си с лекаря, болничната обстановка, и изведнъж всичко да се промени. Стресиращо е. Разбира се не е сигурно, че ще е преждевремнно раждането, но винаги има такава вероятност.

# 551
  • София
Така е, но пък е хубаво, че си знаят възможностите и не рискуват като приемат родилки преди 36 г.с

# 552
  • София
Сега са променили малко пакетите и изглеждат по-добре. Включени са например еднократно! изследвания, които аз правя всеки месец и са по 8,40, както и оше някакви неща, забравих. Щастливка, какво от пакета не сте използвала? Аз не съм правила онкоцитонамазката към момента, другите неща като че ли си вървят както им е времето.
Иначе факт е, че се изследват и неща, които не влизат в пакета, но те са по 2-3лв, не е нещо фрапантно.

# 553
Това за Христина Кръшкова ли става въпрос??

да, за нея Simple Smile
Аз съм се насочила към разширения пакет, мисля точно преди БХС да го закупя, пък ако трябва и ще доплащам.
Някой може ли да ми каже как стои въпроса с болничните? Не се чувствам добре и постоянно повръщам, вече нямам сили да ходя на работа, защото там само тичам до тоалетната и съм отпаднала. Дали ако звънна на Кръшкова да се видим само да ми пусне болнични ще стане? Защото тя няма свободни часове тази седмица, а аз цяла седмица още на работа не знам как ще изкарам Sad

# 554
Здравейте,

интересувам се ако някоя от вас се е възползвала от Пакетите за проследяване на бременност в клиника Щерев. Кога ги закупихте? Аз вече ходих на един преглед, бременна съм в 9та г.с., в 12та имам записан час за БХС, и се чудя дали да си заплатя изследването и прегледа или да си закупя пакета преди този преглед.
За тези, закупили пакета - стигна ли ви за всички прегледи и изследвания или си доплащахте нещо? Или пък останаха неща, които не сте употребили  Thinking

Също така бих се зарадвала ако някоя сподели мнение за доктор Кръшкова. Доколкото знам е от скоро в болницата, преди това е работила в Пловдив. Внимателна ми се стори от 1 преглед, може би не съвсем изчерпателна, тъй като после се сетих много неща, които пропусна да ме пита, а аз да и кажа и така... Но пък ми даде телефона си и се чух с нея още 3 пъти след първия ми преглед, относно изследвания, които тя сама ми провери и ми звънна да ми каже резултата.  Simple Smile

Аз родих преди два месеца в Щерев. Не съм ползвала пакет, но ако си бях взела, със сигурност щях да съм с допълнителни пари над него. Но пък на друго момиче знам, че са й останали някои неща от пакета неизползвани.

За Кръшкова... след раждането бях в стая с едно момиче, което е нейна пациентка още от години, разказва ми, че е преглеждала в Пловдив и в СофияМед мисля. Та, Кръшкова идваше всеки ден да я види как е, правеше й промивки, момичето й се обаждаше да я пита някакви неща като я нямаше в болницата.  Дори и на мен Кръшкова ми прави промивки и ми даваше съвети какво да правя като се прибера от болницата и т.н.. Моята АГ дойде на 2рия ден и не ми е правила промивки и тн, но Кръшкова въпреки че не бях нейна пациентка, се отнесе много добре с мен. Живот и здраве да забременея още 1 път, ако реша там да раждам, ще избера да е при нея.

Общи условия

Активация на акаунт