Априлски мами 2016 - Тема 9

• 47 546
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
  • София
За съжаление няма как да се знае дали абсолютно всички деца са имунизирани. ( в парка например)  Confused Аз съм чела, че може и след навършване на 12 м, така че ще се пробвам все пак, ако ми мине номера, ако ли не на 19.05 ще съм първа кипра.   Mr. Green

# 106
На улицата сме с 4 бебчета,едно по-малко и едно по-голямо..и нашите, не ми трябва парк.Във всеки двор има люлка и т.н.
Не ги водя по такива места,както казах са ми далеч.

# 107
  • София
Аз принципно не я събирам с деца ( вчера си беше изключение  Simple Smile), около нас нямам познати с бебета, но се разхождаме все пак, до магазина се случва да отидем...

# 108
Ние живеем кажи-речи направо в парка, всеки ден сме там. И всеки ден на люлките има поне по 1 болно дете, че и със спокойствие ми го казват  ooooh!
Даниел повече в мола няма да го водим Naughty Всеки път лепва по нещо.Хубаво бяхме почнали да го оставяме при бабите, когато ние ходим, но тази седмица и при едните, и при другите имаше по един болен и нямаше как. А в мола се засякохме с едни колеги на мъжа ми, на едните детето било с ангина, че и на инжекции  #Crazy , но това го разбрахме в последствие, а тя вече се беше навирала доста при Даниел.Та ей я от къде е, после се сетих аз.  Tired
Сутринта го водихме да му взимат кръв, но още не са готови изследванията, та прегледът остава за утре.

# 109
  • София
Да, Криси, такива неща имам предвид и аз.  Много безотговорни родители са това.  ooooh! Как е Даниел иначе? Има ли подобрение?

# 110
Не смея да се похваля, но да.Вчера изобщо не е вдигал температура, днес също е добре.Ноо явно наистина почват много да го мъчат зъбите, защото от време на време пищи, като си вкара нещо в устата.На обяд яде банан и сирене  Confused

# 111
  • София
Пу-пу. Бързо да се оправя. Hug

# 112
Много безотговорни родители са това.  ooooh!
Crossing Arms Да...
Kaк е Дани днес?
Калоян празнува днес своя първи рожден ден Tada

# 113
  • Владая
Честит рожден ден на бебе Калоян newsm59

В последните дни нямах време да пиша,но съм ви изчела.

Нашата мома Ивка,направо е невъзможна,честно.
От както се пусна сама да върви положението е страшно,
науми си нещо става и тръгва и никой и нищо не може да я спре.
Проявява си овнешкия инат и ми спира тока.

# 114
  • София
Честит рожден ден на Калоян! Да е жив, здрав и щастлив!

Вчера на прегледа ни казаха да започна
да давам първо млечна каша,после извара,сметана,бисквити с мляко,масло,краве сирене,кашкавал. А прясното и киселото мляко ще си почакат докато дойде тейният ред Grinning
Това,което ми каза и много ме изненада е,че нямало определена възраст зс въвеждане на белтъка,това били стари разбирания и съм можела да го въведа,когато реша. Разбира се не претендирам, че е така. Grinning

# 115
Добро утро!
Честито на рождениците,които празнуват днес! Да са живи и здрави, палави и щастливи! Simple Smile
От няколко дни, не мога да седна спокойно, без Мони да дойде и да започне да се гушка, да ме дърпа и да търси да цока.  newsm78
Не е ли малко рано за подобен род изпълнения?
Това само го бях чела. Е, сега и на главата ми дойде. Дано да се дължи, на това че сме по цял ден само двете, и като се приберем в Бг, да спре да го прави, че изобщо не ми харесва.
Днес ще ходя да запазвам, час за ваксина. Дано да няма сблъсаци, че много закъсняваме. Peace

# 116
  • Стара Загора
Честит Рожден Ден на Калоян!  party023
Пожелавам му весело и безгрижно детство  Hug.Да расте здравичък и много да радва мама и татко! Heart Eyes

# 117
И от нас честитка за Калоян! Много усмивки, пакости и веселие!
mamanorge, на гости или се прибирате?

# 118
Честит рожден дин ва Калоян. Нека бъде здрав,щастлив и да радва мама и тате.
Ние днес в 14 сме на фотосесия на открито. Да видим Сиянчи дали ще ми нервничи. Сега си играем да може към 12 да заспи като стане обядва и отинаме. Схемата съм я измислила,ама дали ще ми се получи ще видим Joy

# 119
  • Варна
 newsm59
Честит рожден ден на Калоян, да расте здраво и усмихнато момченце, мама и тате много да го слушат  Wink

На нас ни дадоха час за ваксина за 05.05., ще е точно на 13 месеца, сигурно ще е за морбили, забравих да попитам  Whistling Също така каза, че ще пропуснем някаква щото вече станала на една година, май синфлорикс(реимунизация), нямало проблем да се пропусне, щом няма не се и натискам  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт