Априлски мами 2016 - Тема 9

• 47 370
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • Владая
Вчера нещо не успях да кача снимката да ви покажа ММ какво кладенче ми направи за декорация. Wink
Скрит текст:

# 631
  • София
Честит празник от мен на всички празнуващи.  Hug В нашето близко обкръжение няма празнуващи и никога денят не е бил особено значим за нас.  Simple Smile Мъжът ми днес отиде на работа по собствено желание, за да си има един допълнителен ден отпуска.  Simple Smile Честно казано се радвам, че стана така, защото другият вариант беше да ходим  при свекърите, а исках поне една седмица да си остана вкъщи, да си видя и пооправя къщата малко дето се вика. Направих за закуска пържени филийки и за 1 път дадох малко на Катеринка, много и хареса и само се облизваше.  Mr. Green

При нас тъкмо пекна, но тя тъкмо заспа и ще видим като стане дали времето ще е подходящо за разходка.

И да ви покажа любимото и занимание напоследък.  Laughing

Скрит текст:

# 632
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес.

И аз много исках в Гърция, но ММ не я харесвал тая държава, никога не е бил, но не я харесва  Tired. Аз съм била там на море, знам колко е хубаво и само да успея да го замъкна веднъж само там ще иска да ходим сигурна съм  Mr. Green

И при нас е същото положение, иска тук в България на море, инати се като магаре. Close

И ние си гледаме децата с ММ сами, каката много и тя помага за близнаците. Е не мога да не спомена и свеки, тя има желание да "помага", ама след като ни посети, после ми  трябват няколко дни да си почина от посещението и.Ужасна е #2gunfire #Cussing out

# 633
  • Владая
Дайте да създадем тайно общество с надслов
Не на свекървенското присъствие   Laughing Laughing Laughing

# 634
  • Стара Загора
Добро утро,момичета  Hug.Честито на всички празнуващи и от мен!Желая им много здраве,късмет и щастие,както и на  близките им  bouquet.
Ах,това Кате.Много е сладичка  Heart Eyes.На Борис това също му е любимо понякога,но само ако батко не е вкъщи.Големия така старателно си пази книгите,че като го види и набързо го е измъкнал от детската  Joy.
loveza,много е сръчен твоят мъж.Браво!Да му се радваш на фонтанчето много.А колкото до тайното общество-лесно ви е на вас с момиченцата.Аз като два пъти ще ставам свекърва  ooooh!.Има и за мен да говорят така,ужас.Дали и аз ще им вгорчавам живота на всяка среща  Thinking.

# 635
  • Владая
Аз пък нали ще съм двойна тъща,много ще ме обичат зетьовете,
на ръце ще ме носят  Laughing Laughing Laughing Laughing в последния ми път  Laughing Laughing Laughing
Цитат
loveza,много е сръчен твоят мъж.Браво!Да му се радваш на фонтанчето много.
това е кладенче само за декорация иначе и фонтанче си имам,
ама още не сме го монтирали[/b]

# 636
  • София
А колкото до тайното общество-лесно ви е на вас с момиченцата.Аз като два пъти ще ставам свекърва  ooooh!.Има и за мен да говорят така,ужас.Дали и аз ще им вгорчавам живота на всяка среща  Thinking.

Аз съм на мнение, че си е до човек, но когато си нетактичен, несобразителен, двуличен, интригант, злобен, дребнав, налагащ мнение, то тогава няма значение, че си свекърва, тъща или каквото и да било. Затова трябва децата да поговорят с родителите и да се намери златната среда за общуване. При нас не се получава така, жалко.

# 637
  • Стара Загора
Maksy,напълно съм съгласна с всичко казано.Аз си мисля,че те просто са едно по-различно поколение,затова не се получават нещата.Знам ли и аз.Все се чудя,когато са били млади тях не са ли ги дразнили някои неща в по-възрастните  newsm78.Надявам се да не повтарям нещата,които мен сега ме дразнят.
loveza,да кладенче,извинявам се  Blush.Прекрасно е!
Ще те носят,ама друг път  Joy.

# 638
  • София
Качвам няколко снимки от кръщенето  Flutter :

Скрит текст:

# 639
Ойййй, миличка сладичка и цялата на тати.  Flutter
Много сте хубави!  Hug

# 640
  • София
На тати, на тати... какво да правиш, дано следващото поне на мен да прилича Mr. Green

Мерси много.  Hug

# 641
  • Владая
Абе 9 месеца го носиш,
2 дена го раждаш
и накрая на баща си приличало  Laughing Laughing Laughing Laughing
Мен вчера ме питаха,тия деца от мене ли са  Laughing Laughing Laughing Laughing

Прекрасна сърдита малка дама. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 642
Спокойно момичета! Момченцата ще приличат на нас.  Wink  Все така се успокоявам. Peace
Аз нямам нищо общо с Мона, освен че съм я родила.  Joy

# 643
Sea. Sea страхотна е Катеринка. Ама да, на тати прилича. Спокойно и Сияна прилича на татко си.
Loveza, направо ти завиждам за градинката. И аз съм решила да ходя до джъмбо, ама сама за да мога да избирам на спокойствие и мисля да си аранжирам тераската. Въхреки, че имам само билки и подправки,но мисля да си купя кафез за птички...  Кашпи за саксийките ми... Някакви възглавнички за столчетата... Само се чудя кога ще успея за 30 мин. да седна на тераската с чаша кафе да й се радвам как съм си я направила.  hahaha

# 644
  • София
Благодаря ви.  Hug

Тези дни само да не забравя ще ви кача снимка от първите и дни да видите колко прилича на мен, не знам какво се обърка.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт