Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 75 198
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Привет, привет! Hug
Благодарение на половин литър кока кола, успях да преглътна епизода снощи Embarassed Нормално, развива се както ни е загатнато до сега, и както тук в темата очакваме. Направих грешката, та почетох малко форумни мнения и после трудно заспах Sad Да кажем, че е от колата Wink Mr. Green
Спомних си снощи една приятелка, която, като се върна от Париж, разказваше как видяла Мона Лиза :"Стоя, около мен навалицата възхитено гледа картината. Аз я поглеждам с едно око, после с другото, накрая с двете и...нищо Sad Завиждам на околните, че виждат нещо". Та и аз снощи, завидях на тези, които могат да видят Киво в някои състояния красив, или Туба с уморено и нещастно лице, каквато само в затвор съм я виждала да ми е като картинка Sad Тук-там ще погледна днес превода, ще ми стигне до следващото "живо' гледане Grinning Не се отказвам, ще си следя историята без много да я мисля Grinning

Хубав ден на всички желая! Hug Peace
Скоро е Гергьовден! Grinning

# 511

Рейтингът....почти се запазва....

TOTAL-предния беше - 4.31....
 1 SURVIVOR TV8 20:32 00:16 6,64 16,60
2 VATANIM SENSIN KANAL D 20:17 23:17 6,03 14,46
3 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 09:59 12:59 4,87 32,44
4 COBAN YILDIZI FOX TV 20:58 00:17 4,64 11,53
5 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:23 23:46 4,26 10,42

AB
 1 VATANIM SENSIN KANAL D 20:17 23:17 9,15 21,84
2 SURVIVOR TV8 20:32 00:16 7,28 17,75
3 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:23 23:46 5,59 13,38
4 GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW TV 20:57 00:16 3,72 8,97

20+ABC1
 1 VATANIM SENSIN KANAL D 20:17 23:17 8,28 19,42
2 SURVIVOR TV8 20:32 00:16 7,22 17,19
3 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:23 23:46 5,22 12,25
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 09:59 12:59 4,19 30,00

Промото за Чили....
Cesur ve guzel | Promo 1 Chile | Cezur

# 512
  Здравейте и весело изкарване на празниците! Embarassed На именниците от сега им честитя, защото ще липсвам. bouquet

П.П.  Ето отговорът на дистрибутора за продажбите на ДиК, за който го интересува:

http://www.formatbiz.it/post.php?id=3553

България не се споменава, за разлика от голямо Косово, така че гледайте сега. Peace

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 12:22 от sabina_m

# 513
Здравейте, момичета!  Hug

Прекрасни гифчета, Канти  Hug! Благодаря!  Hug

Цитат
Туба Буйукустун красивая актриса вскоре вернётся на Чилийское телевидение. На этот раз как Сюхан в сериале "Смелый и Красивая" Скоро!
https://vk.com/feed?z=photo-63875573_456258752%2Falbum-63875573_00%2Frev

Чилийското промо. Peace
Цвети  Hug, Надин  Hug, откакто разбрах (след 20 и кусур епизода  Mr. Green), че няма да гледам романтичен филм и не мога да очаквам романтика, а ще гледам криминален трилър, нещата си дойдоха на мястото. Сега дизито взе да ми харесва, интересно се развива и изобщо не съм разочарована от епизода.  Peace
Разбира се, имаше много недомислици, ама то няма да е сериал, ако ги няма, много излишни разтягания и скучни моменти, но имаше и напрежение, интересни и неочаквани развития и това ми беше интересно.  Peace
Малко ме е яд на СЦ, че натовариха толкова образа на Джесур. За мен той определено се нуждае от психолог. Станалото с майка му много му въздейства, силно го стресира (което не е странно, предвид, че всичко се случи пред очите му,) извади го от релси, гневът му, с времето, вместо да утихва, както е при нормалните хора, се засилва, злобата и нахъсването му се увеличава. При такива случаи в реалния живот се ходи на психоаналитик, който помага за овладяване на гнева и за преодоляване на стреса.
Същото важи за Ръза. В реала, човек, който е прекарал незаслужено 30 год. в затвора, не би могъл да живее нормален живот без психолог, без социална помощ, без социален работник, който да му помага в началото.
Ама филм да става. Twisted Evil
Аз оправдавам Сюхан за мълчанието за детето. Когато се извини на Джесур на езерото, една негова дума - прощавам ти - би била достатъчна за да си признае Сюхан. Но той не я каза. Защото не може да й прости. Омразата, гневът и злобата така трайно са се настанили в съзнанието му, че го правят сляп за другите неща. Иначе той е умен човек, щеше до сега да разбере, че Сюхан, която си пийваше, вече не го прави, че миризмите я притесняват, което не е било преди, щеше да усети че го лъже. Той не че не усеща лъжата, но мисълта му е в съвсем друго направление е насочена. И силно концентрирана точно там.
Това с клетката дори на Ръза се стори психопатско. Та кой нормален ще измисли такова нещо и то точно за човек, свикнал да бъде затворен. Ръза няма клаустрофобия. Той е трениран. Не е и глупак да си признае, че е инициатора на убийството на Фюген. Наясно е, че в беса си, Джесур ще го убие, или най-малкото ще го нарани. Интересно ми беше, че в името на любовта си към Сюхан, Ръза прие да не издава Джесур. Може да е психопат, но това е действие на действително влюбен мъж.  Peace
Сюхан е наясно с отношението на Джесур към нея, иначе нямаше да измисли такъв план, който заплашва живота й. В бременните жени е засилено чувството за самосъхранение, те пазят не само себе си, но и нероденото си дете. Сюхан не се поколеба да използва любовта към нея и на двамата - и на Ръза, и на Джесур, за да спаси човека, когото обича, от самия него.
Едно подобно положение, (също не разбрано от повечето фенове), беше заминаването на Елиф в последния епизод на КРА. Какво ли не се сипеше отгоре й, но тя не го направи за себе си, а за да спаси мъжа, когото обича, от самия него. Писала съм на тази тема, няма да се връщам. Peace
Така и тук. И не, че Джесур е баща на нероденото й дете, тя така или иначе няма планове да бъдат заедно, (макар много да й се иска - съня й),  и не, че той ще отиде в затвора, а защото ако убие, дори неволно, Джусур ще трябва да живее с това, а той в момента не усеща и не преценява заплахата. Peace
Мое мнение. Peace
Да не ме мислите за графоманка с тоя дълъг пост.  ooooh!
Не го четете, ако не ви е интересно.
Но аз съм любопитна за вашето мнение.  Peace
Приятен ден ви желая.  Hug

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 12:28 от Lina_4

# 514
Привет! Hug Hug Hug

Саби Hug wavey

Цитат
П.П.  Ето отговорът на дистрибутора за продажбите на ДиК, за който го интересува:

http://www.formatbiz.it/post.php?id=3553
Ето и превод!
Цитат
Новости прессы 📝

Больше продаж "Джесура и красавицы"

Продажи сериала "Джесур и красавица" компании Ай Апым, в главных ролях Кыванч Татлытуг и Туба Бюйкюстюн, расширили свой международный охват.
MBC в Дубаи взял сериал в свои широкодоступные каналы, которые покрывают более 20 стран по всему Среднему Востоку и Cеверной Африке. Тем временем, каналы Dori Media в Израиле , KTK в Казахстане и Koho TV в Косово пришли к соглашению с интернациональной дистрибьюторской компанией Echoo Rights о вещании хита, который транслируется в данный момент каналом Star TV Турция.
"Джесур и красавица" со множеством звезд и захватывающей сюжетной линией, продолжает притягивать телевизионных вещателей со всего мира" - заявляет Fredrik af Malmborg, маркетинговый директор Eccho Rights - "мы продолжаем дальнейшее обсуждением сделок о продажах драматического сериала со странами Латинской Америки, Азии и Западной Европы".
"Джесур и красавица" - это семейная сага о любви, мести и судьбе, берущий свои истоки от жадности и жестокости прошлого. Сериал от самой престижной компании Турции, транслирующийся один раз в неделю с сильными рейтингами и не менее мощными мощным онлайнами.

Линка Hug,за поста!Като ти се пише,пиши! Wink На всичко съм се нагледала в сериалите,така че нищо не ме учудва-и сънища ще има, и връщане на действието ! Peace

нов клип от днес-Сes Sü ❖Ask Herseye Deger

https://youtu.be/67kSh3Hn5Qw

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 14:31 от Zlatina3

# 515

Цитат
Kıvanç'ı kıskanıyorum. Biz Tuba Büyüküstün 'ü rüyamızda bile göremiyoruz. Adamın yaptığına bak😊
Аслан ( блогер) Я завидую Киванчу. Мы даже во сне, не видим Тубу Бюйюкюстюн, а смотрите что делает этот человек.
https://twitter.com/hakaslan/status/860260422687109121
Joy Joy Joy

Цитат
По данным «DigLup» Туба Буйукустун находится на 2-й позиции в списке самых обсуждаемых актрис с 28 апреля по 4 мая.https://vk.com/clubtuba507

# 516
Здравейте Hug
Мили дами HugБлагодаря ви за всичко споделено,за снимките,за инфото ,за мненията ви за серията.

Линка HugЗлати HugСабинка HugБаги HugЦвети Hug
Канти Hugблагодаря ти за поредната доза хубави гифчета.

Тъй като по "технически причини"-така ни казаха от интернет доставчика от снощи  до днес бяхме без интернет.Не съм гледала серията ,но прочетох разни мнения,всеки пречупва нещата през своята призма,явно всички гледат един и същи сериал ,но ги виждат нещата по различному.Всеки защитава своя любимец и естествено действията му.И Туба и Киво  играят това ,което са натворили СЦ,това,което иска режисьора.

Линка  Hug,за поста newsm10!Пиши и още повече,ние те четем

Ассоциации действительно очень хороши , вот только кошечки эти никогда не дружат .

Приятен след обед,дами bouquet

# 517
Бях си казала, че ще погледна в епизода с превод само тук-там Rolling Eyes Ама току що го изгледах на един дъх, без да пропусна кадър или дума Grinning Друго си е, когато не гледаш само картинки Mr. Green Много си е добър сериала, щом не усетих как минаха два часа и половина Peace
Мнението ми дублира това на Линка и Канти, затова си пестя писането Wink Laughing
Не ми липсва романтика при ГГ, даже нямаше и да е естествена при психясал Джесур и объркана Сюхан. За останалите герои, мнението ми е пълно противоположно от масовото Embarassed Ако Корхан можеше да управлява фирма, беят щеше да е радостен и да му е гласувал доверие до този момент. Сега може и да го понаучи, играейки си с него и новите му партньори. Може и да е нечестно, но бизнес разузнаването си е част от играта в цял свят. Тук съм му фен на Тбей, както и за отношението му към Адалет. А, и в това, което разказа на Сюхан, си беше цялата истина около убийството. Намирам го за виновен само за това, че си беше повярвал и не предположи, че Салих ще има смелостта да вдигне пистолет срещу него.
Прокурорът ми е много точен.  Peace С няколко думи даде инициативата на Сюхан да намери начин и спре Джесур за отвличането. С ирония попита Ръза, дали "приятелите" знаят, че отвличането е престъпление.  Mr. Green
Колкото и да ми е неприятен Ръза, победата при разговорите с Джес около клетката, я давам на него. Думите му бяха точни и премерени, удрящи право в слабите места на Джесур. Спокойното му лице създаваше впечатление, че не той, а Джес е в клетката.

# 518
Вичи Hug wavey

Топрак и Майя на снимките на Онур.......
Цитат
Toprak&Maya 😚 😚 #TubaBüyüküstün
выставил Онур ... к нему приехали на сьемки ???

# 519
  • Русе
Здравейте дружки!  Hug

С ДК не можете да ме привикате, ама...  Wink с тези кукли тук - как да пропусна да се обадя  Simple Smile

Вичи Hug wavey

Топрак и Майя на снимките на Онур.......
Цитат
Toprak&Maya 😚 😚 #TubaBüyüküstün
выставил Онур ... к нему приехали на сьемки ???

Злати  Hug и девойките са хубави, но пък снимките са страхотни.  Simple Smile

На Туба в тези дрехи, като от поста, който цитирам, ама...  Wink с друг партньор.

Надин, Линка  Hug може да сте прави за ДК и той наистина да е интересен за много хора, но... аз гледам друг тип сериали, не мога да се натоварвам с него, такова количество сълзи и интриги..., всяка седмица в  серии по над два часа...  ooooh! ще изпадна в депресия  Sad

Знам ли, някой ден може и да ми дойде музата за нещо такова и да си го изгледам с интерес дори ( защото гледам всякакви филми стига да ми са интересни  Wink), та... затова си събирам сериите с превод  Simple Smile

# 520
Злати  Hug много са ни красиви малките лебедчета, да са живи и здрави на мама и тате, и на нас, виртуалните лели!  Laughing
И пресата отрази тяхната поява в социалните мрежи...
https://www.gecce.com/haber-onur-saylak-boynuz-kulagi-gecer
Нещо с гуги не се разбрахме за превода, ама дано го преведат руските момичета.
Туба Бююкюстюн с Онур Saylak на почвите и Мая близнаци дъщери е оператор. Техните снимки, заснети зад камерата, когато се снима Onur Saylak на близнаците ", приходите Ден рог ухо чрез" сподели с бележките.
Вие разбрахте ли нещо? Mr. Green newsm78  Shocked

Цвети  Hug радвам се, че се отби и вечерта. Много ни липсваш. Не е задължително да гледаш и да коментираш ДК, като не ти харесва. Гледай си това, което обичаш, а тук ще си говорим за Туба.  Peace
Пък ние, които гледаме ДК, къде с интерес и ентусиазъм, къде с досада, ще си го обсъждаме, доколкото ни се иска.  Simple Smile
Ето още един колаж, този път от Нинели от грузинките (всички знаете коя е!  Simple Smile)
https://www.instagram.com/p/BTuLB8jBUfm/?taken-by=asi_georgian_fans

Като казах Нинели и се сетих за МЙ, а от там и за това, че видях снимка на още един партньор, фотнал се с бащицата... ooooh! Айде, нЕма нужда...  #Cussing out

Надин  Hug харесва ми посоката на мисленето ти. Peace Корхи за мен е разочарование, не толкова като бос, колкото с нежеланието си да разбере Джахиде и да й прости. Не че тя е цвете за мирисане, не че е бяла и добра, а защото се разкайва и стреми ( в рамките на нейните си разбирания - не е почтена и искрена по природа) да му покаже обичта и разкаянието си. А Корхи е добър и честен човек, ама злопаметен... Confused
Тбей ми е много симпатичен, актьорът е просто прелест. Heart Eyes Още от началото на филма ми направи впечатление на кавалер, макар и груб към околните, но уважава жените, а в последствие разбрахме - и децата. Има си и той своето тъмно минало, но повечето от героите ни си го имат, включително и Джесур, за който не разбрахме какво работи и от къде има парички. В този епизод ни припомни това и Ръза.
Ръза е странна птица - влюбен психопат. Зъл и подъл, манипулативен, но с достойнство и държи да бъде уважаван.
Сюхан много рискуваше с това отвличане, дето си го спретна, за да освободи Ръза и да приземи Джесур, но имаше честната дума на един престъпник и психопат, и той я спази.
Имам усещането, че Ръза много я уважава, вярва на преценката и смелостта й. Страхувам  се обаче, че това, на пръв поглед, положително мнение, ще стане повод за допълнително изнудване на Сюхан, манипулиране на Джесур чрез нея, за което вече има признаци.  ooooh!
Ръза много е наясно, че тя обича Джесур и заради него ще отиде и на смърт. Страхувам се, че  ще използва това за своите нечестиви нужди. ooooh! И дано Джесур да се осъзнае и да го спре.  Rolling Eyes

Една интересна публикация, към която ме насочи Сабинка  Hug в туитър. (Приятна почивка от мен!  Hug)
Зодиите на нашите герои, забавно е - разгледайте го.
https://onedio.com/haber/burclarina-gore-15-cesur-ve-guzel-karak … zellikleri-768455
Джесур - Рак
Сюханче - Козирог
Тбей - Лъв и т.н. Гуги ще ви разкаже... Mr. Green Joy Joy Joy
Един нов клип за лека нощ!  Hug

# 521
  • Русе
Линка  Hug Туба няма как да я изоставя  Wink - това е най-сигурното  Peace
Ето, че днес, като има хубави кадри мога и да потретя  Wink дори

И то...  ooooh! въпреки побърканата ми мишка, но вече съм взела нова и само трябва да ги разменя и да се надявам и проблемът да ми изчезне.  Simple Smile

А за ДК не мога да отрека, че има и хубави неща, но с това мрачно действие докато стигна до темата и... за мен не е останало  Sad

# 522
Добро утро!  Hug

Честит Гергьовден! Нека Свети Георги бди над нас и ни закриля! Амин!  Praynig Praynig Praynig

Честит имен ден на именниците!  Hug Здраве и късмет!  Hug
Ако нямате в къщи Георги, имате поне петима приятели с това име!  Laughing Хубаво име на хубави хора, да са здрави и щастливи!  Praynig

Весел празник на всички!  Hug

# 523
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено,за инфото ,снимки,за всичко.
Линка HugНадин HugЗлати HugЦвети Hug

Честит Празник!
Нека Св. Георги пази и закриля вас  и вашите семейства и ни
 благослови със здраве, любов и щастливи дни!

Честит празник на всички именници и на техните семейства.

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 524
  • Русе
Добро утро!  Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички и най-вече на именниците!  bouquet

Линка, Вичи  Hug

При нас времето не е много празнично, вали силничко от сутринта, но... нали казват било добро поверие да вали на този ден.  Simple Smile

Вчерашните снимки сюрприз на Топрак и Мая все още провокират авторите на колажи, да видим и днес как ще е  Simple Smile
Дано пък и нещо ново интересно се появи, липсват ми хубавите новини  Peace

Хубав ден, весело празнуване на всички!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт