Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 75 199
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро! Hug

Честит празник! bg Честито на всички именници! bouquet

Линка Hug Вичи Hug Цвети Hug

При нас буратя беше през нощта-към 2ч.!Сутринта рано нямахме телевизия и нет,но вече всичко е на ред! Laughing

От мен....

и едно клипче....Cesur & Sühan ❖ To The Hills

# 526

Честит Гергьовден!  Hug

Нямало начин, човек да няма поне пет познати празнуващи днес - каза Линка Wink Няма начин, човек да има четири внука, и един от тях да не е Георги- казвам пък аз  Wink Grinning

Скрит текст:

Хубав Празник на всички желая! Peace Hug

ALEN ISLAMOVIĆ & GORAN BREGOVIĆ - ĐURĐEVDAN (UŽIVO SA IVANOM IVANOVIĆEM 28.10.2016)

https://www.gecce.com/haber-onur-saylak-boynuz-kulagi-gecer

# 527
Здравейте Hug

Надин Hug wavey

Да е жив и здрав внук ти Георги ,да ви носи само радост и хубави моменти,за баба Надин и цялото му семейство.Хубав празник.

Хубав празник,дами. bouquet

# 528
Надин  Hug честит имен ден на Жорко, щастие, здраве и успехи!  Hug

Злати  Hug много са ни красиви малките лебедчета, да са живи и здрави на мама и тате, и на нас, виртуалните лели!  Laughing
И пресата отрази тяхната поява в социалните мрежи...
https://www.gecce.com/haber-onur-saylak-boynuz-kulagi-gecer
Нещо с гуги не се разбрахме за превода, ама дано го преведат руските момичета.
Туба Бююкюстюн с Онур Saylak на почвите и Мая близнаци дъщери е оператор. Техните снимки, заснети зад камерата, когато се снима Onur Saylak на близнаците ", приходите Ден рог ухо чрез" сподели с бележките.
Вие разбрахте ли нещо? Mr. Green newsm78  Shocked

И имаме превод
Цитат
пресса: Gegge
Дочери Тубы Бюйюкюстюн и Онура Сайлак стали телеоператорами. Онур Сайлак разместил фото своих дочерей , Топрак и Майи, в момент когда они смотрели в телекамеру с примечаниями: Настанет день и вы будете выше моего уха.

Колаж, специално за Цвети  Hug
И снимка, специално за Баги  Hug, папка "Отражения"... Wink

И красивата ни Мадона, специално за Вичи  Hug, Злати  Hug и Надин  Hug (защото са признати баби, другите сме само евентуални...  Mr. Green  Laughing)

Тази муцка я подарявам на Канти  Hug, да я вплете в някой от красивите си колажи  Heart Eyes

За себе си оставям хванатата на местопрестъплението пакостница...

А за Рали  Hug това...

За Сабинка  Hug - милитари!  Laughing

за Кирилова  Hug  Hug Гуга  Hug и всички приятели, които инцидентно ни посещават, не ни забравят, понякога пишат един "горещ" колаж Sunglasses

И един въпрос. От къде е тази снимка, нямам спомен?  newsm78

Накрая един коментар от руския форум - общото между фенките на Туба от всички националности. Много е точно!  Laughing
Цитат
как поклонница Тубы я легко влюбляюсь в её партнеров .. я даж Илькера Аксума из Дакики смогла принять )))) но по окончании проекта всё может измениться на 180 градусов ... как поведет себя партнер , наскока НЕжадный он окажется до славы от общего проекта , так и заценю ...

# 529
  • Русе
Надин  Hug жив и здрав да е вашият Жорко или Гого  Wink, много щастлив и обичан всички ви!  bouquet

Линка  Hug МЕЕЕРСИ!  bouquet bouquet bouquet

И какво съвпадение  Crazy точно тези глухарчета си харесах и споделих преди дни във фейса  newsm53 smile3503

А пък за операторките ни млади кой се съмнява  Wink - един ден ще бъдат достойни наследници на мама или тате.  Peace

# 530

Надин Hug,честит имен ден на внука,както и да го наричате! Laughing baloni
Да е здрав,щастлив и обичан!Да ви радва с успехите си! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Линка Hug,благодаря за красивата ни Мадона,като баба на внучка! Laughing newsm51 smile3525

Цитат
И един въпрос. От къде е тази снимка, нямам спомен?  newsm78
Линка Hug,снимката е от фестивал на късометражния филм...Sabancı Vakfı Kısa....януари месец...

Последна редакция: сб, 06 май 2017, 14:02 от Zlatina3

# 531
Благодаря, Злати  Hugbouquet
Забравила съм.  ooooh!
Днес народа празнува! Наздраве на всички именници!  Hug

Цитат
-Джесур, пожалуйста! Ты ведь не такой... Умоляю тебя, приди в себя, Джесур. Стань прежним Джесуром, умоляю... Я скучаю по разумному человеку. Пожалуйста.
- Этого прежнего Джесура больше нет! Он вместе с мамой умер, этот прежний Джесур. Ты не понимаешь этого?! Это правда! Пойми это уже, хватит!

Сюхан/Джесур 💔 25-я серия | Джесур и красавица https://vk.com/tuba_bustun

Приятна вечер!  Hug

# 532
Здравейте, дружки и от мен

Честит Гергьовден! bg

Честит празник на всички с името Георги! newsm51 Да са живи и здрави! Peace

Надин  smile3525Да ви е жив и здрав Жорко и все така да ви радва! Praynig

За съжаление вчера не можах да стигна до къщичката ни Sad А днес от ходене по гости и ей ме на чак сега стигам до тук bowuu

И ме посреща приятна изненада от Линка  bouquet Благодаря ти слънце за сладурската Сюшка. И веднага отиде по предназначение Whistling (не си се съмнявала, нали Wink)

Цвети Hug права си, че с оскъдните романтични моменти между Сю и Джес колажотворенето зацикля. Но виж като се появи такъв момент какво се получава... Flutter Изглежда авторите на сериала мислят и за творците на клипове и колажи Wink Ако имаше  твърде много романтик сцени щяха да се чудят кое да отразят Joy
Злати Hug вече си отговорила на въпроса на Линка за снимката на Туба

Вичи Hug дано проблемите с интернетдоставчика вече да са минало

Понеже днес е такъв празник, а за мен Пленителката беше първия сериал, който изгледах с Туба, от тогава като се е Гергьовден , винаги правя асоциация с празнуването на  Хъдерлезе в серила. Така, че ето няколко гифчета от този момент Peace

И малко песни от маалата. Гифчето е със специален адресант - Сабинка Hug

Вчера татко Онур е зарадвал виртуалните лели и баби със снимки на двете сладурани - Майя и Топрак newsm03 Майчето нали има желание да снима. Така, че може наистина след време да застане зад камерата Flutter

Хайде - до след малко

# 533

Привет, ято! Hug Така е по празниците, всеки полетял на някъде и в темата тихичко Wink
Благодаря на всички за хубавите пожелания към бебо Георги/ Жорко, Гого.../ Hug Praynig
Вариантите на името не са проблем Grinning Проблем е например, че много му хареса на Великден да се чука с яйца... и до момента си "празнува" с пресните яйца от хладилника Joy

Едно смесено клипче с Киво и Неслихан ви предлагам.  Grinning

Много се пише напоследък, че Сюхан била слаба жена.  Rolling Eyes Надявам се, че под силна, не се предполага жена, тренираща кикбокс или борба Mr. Green
По този повод ви предлагам едно интервю със Соня Йончева, което излезе вчера. Много я ценя,като творец и личност, за това и вярвам за отговорите на последните два въпроса Peace

Скрит текст:

# 534
  • Русе
Може да няма новини и като за празник да сме захласнати в други неща  Wink, то...

Канти  Hug как да пропусна любимата ми Хасрет и то в гифчета  bouquet bouquet bouquet

Надин  Wink разсмя с този ваш яйцеборец Жорко Joy Joy Joy

# 535
  • Ruse, Bulgaria

# 536
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 26.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 537
  • Русе

Охооо, изненада сме имали  Crazy

БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 538
Цвети Hug виждаме, че независимо, че са минали няколко години от излъчването на Пленителката
има сцени, които са радост за очите и душата

Каква приятна изненада са ни подготвили от АЯ newsm68 Дано това да ни показват 1 фрагман се запази и занапред thumbsup Изглежда, че акцията в ТТ е оказала благотворно влияние Flutter

Синан  bouquet благодаря ти, че ни го донесе и преведе

Няколко гифчета  Heart Eyes

Надин Hug и на мен много ми хареса интервюто на  Соня Йончева. В много от отговорите й видях прилика с такива давани от Туба на подобни въпроси.
А това с яйцата и Жорко ми припомни подобна ситуация с братовчед ми преди години hahaha
Скрит текст:
Леля боядисала 1 кора яйца за Великден и излязла и той наупил всичките, за да си избере "бияч" hahaha

Лека нощ!  smile3524

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 04:10 от kanti

# 539
Добро утро!  Hug

Тази сутрин, с изненада установих, че имаме фрагман!  ooooh! Благодаря за превода!  bouquet
Права си, Канти  Hug, акцията в туитър даде резултат.  Mr. Green

Сюхан са я пртиснали в ъгъла!  Cry Rolling Eyes Close
Но тя мълчи като партизанин на разпит (изразът го взех от руския форум  Laughing)
Изобщо не съм изненадана от реакцията на Джесур, напълно очаквана за мен. Виж, това, че Сюханче крещи на баща си, ме изненада... Всъщност тя крещи на себе си, гузна е, чувства се предателка, макар да имаше добри намерения. Така е, пътя към ада е постлан с добри намерения.  ooooh!
Все пак се надявам, че това ще отрезви Джесур. Той я познава, не може да не се замисли. Дано все още не е забравил да мисли.  Twisted Evil Дано това го извади от зациклянето. Нали е батман, време е да го покаже, че досега гледахме един истерясал и психясал мъж. Confused
За продължението на дизито има варианти, които снощи четох с интерес. Можете и вие да ги почетете тук.
https://vk.com/feed?w=wall-111132277_84025 Дори ви препоръчвам. Мъжка и женска гледна точка, почти професионално мнение на психолози. Обичам професионализма, както не веднъж съм отбелязвала!  Peace Laughing Sunglasses

Канти  Hug благодаря за прекрасния колаж!  Hug И за гифчетата.  Peace
Много се пише напоследък, че Сюхан била слаба жена.  Rolling Eyes Надявам се, че под силна, не се предполага жена, тренираща кикбокс или борба Mr. Green
По този повод ви предлагам едно интервю със Соня Йончева, което излезе вчера. Много я ценя,като творец и личност, за това и вярвам за отговорите на последните два въпроса Peace

Скрит текст:
Надин  Hug хубаво интервю си ни сложила, а погледът на тази оперна прима върху живота, е сходен с погледа на Туба (както разбираме от интервютата), затова беше интересно да го прочетем.  Peace Канти  Hug  Peace. Точно!  Peace
Що се отнася до писаниците  - силна - слаба жена, дори не се стремя да разбера какво точно имат предвид. С някои хора се различаваме твърде много, освен при харесването на актьори и произведения на изкуството (филми, книги и т.н), и като мироглед, философия за живота и (най-интересното  Shocked) като преценка на категориите добро и лошо!  ooooh!
От както прочетох одобрение, (не разбиране, това е разбираемо, а именно одобрение), на отмъщението, на приемане на  насилието като метод и средство за постигане на някакви цели, без да имаш доказателства за престъпление на дадена личност, и други подобни мнения и констатации, вече дори не се стремя да чета, защото не разбирам. ooooh!  Когато има друго мнение, не сходно  с моето, мога да го приема, да изразя съгласие или не съгласие, но когато се одобрява насилието, нищо не мога да направя със себе си, аз съм краен противник на насилието във всякакъв вид!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Както и да е, философстване, преди да си си изпил кафето, е вредно за храносмилането!  Joy

Чета в Гечето, че сме първи по обсъждане в социалните мрежи!  Joy Аферим сана! (Какво ли значи, не съм сигурна, използвам го като иронично одобрение  Mr. Green)
https://www.gecce.com/haber-sosyal-medyayi-sallayan-diziler

И една снимка от сета - казват Киво с дубльор - очаква се опасна за здравето сцена.  Peace

След толкова дълъг пост на гладно (ако съм била зла, го отдайте на любовта ми към добрата храна, а още дори кафе не съм пила... Mr. Green) да ви пожелая хубав ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт