Честит празник!
Честито на всички именници! 
Линка
Вичи
Цвети 
При нас буратя беше през нощта-към 2ч.!Сутринта рано нямахме телевизия и нет,но вече всичко е на ред!
От мен....
и едно клипче....Cesur & Sühan ❖ To The Hills

Няма начин, човек да има четири внука, и един от тях да не е Георги- казвам пък аз

честит имен ден на Жорко, щастие, здраве и успехи! 
много са ни красиви малките лебедчета, да са живи и здрави на мама и тате, и на нас, виртуалните лели!

, папка "Отражения"... 
, Злати
и Надин
(защото са признати баби, другите сме само евентуални...
, да я вплете в някой от красивите си колажи 
това...
- милитари!
Гуга
и всички приятели, които инцидентно ни посещават, не ни забравят, понякога пишат един "горещ" колаж 

жив и здрав да е вашият Жорко или Гого
, много щастлив и обичан всички ви! 
МЕЕЕРСИ!

точно тези глухарчета си харесах и споделих преди дни във фейса

- един ден ще бъдат достойни наследници на мама или тате. 
,честит имен ден на внука,както и да го наричате! 

,благодаря за красивата ни Мадона,като баба на внучка!

,снимката е от фестивал на късометражния филм...Sabancı Vakfı Kısa....януари месец...
! 

Да са живи и здрави! 
Да ви е жив и здрав Жорко и все така да ви радва! 
А днес от ходене по гости и ей ме на чак сега стигам до тук 
Благодаря ти слънце за сладурската Сюшка. И веднага отиде по предназначение
(не си се съмнявала, нали
)
права си, че с оскъдните романтични моменти между Сю и Джес колажотворенето зацикля. Но виж като се появи такъв момент какво се получава...
Изглежда авторите на сериала мислят и за творците на клипове и колажи
Ако имаше твърде много романтик сцени щяха да се чудят кое да отразят 
вече си отговорила на въпроса на Линка за снимката на Туба
дано проблемите с интернетдоставчика вече да са минало

Майчето нали има желание да снима. Така, че може наистина след време да застане зад камерата 
Така е по празниците, всеки полетял на някъде и в темата тихичко 

Проблем е например, че много му хареса на Великден да се чука с яйца... и до момента си "празнува" с пресните яйца от хладилника 

виждаме, че независимо, че са минали няколко години от излъчването на Пленителката
Дано това да ни показват 1 фрагман се запази и занапред 
благодаря ти, че ни го донесе и преведе
и на мен много ми хареса интервюто на Соня Йончева. В много от отговорите й видях прилика с такива давани от Туба на подобни въпроси. 

Благодаря за превода! 
, акцията в туитър даде резултат.

благодаря за прекрасния колаж!
И за гифчетата. 

хубаво интервю си ни сложила, а погледът на тази оперна прима върху живота, е сходен с погледа на Туба (както разбираме от интервютата), затова беше интересно да го прочетем.
Канти
. Точно! 

Когато има друго мнение, не сходно с моето, мога да го приема, да изразя съгласие или не съгласие, но когато се одобрява насилието, нищо не мога да направя със себе си, аз съм краен противник на насилието във всякакъв вид!

Аферим сана! (Какво ли значи, не съм сигурна, използвам го като иронично одобрение 
Препоръчани теми