Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 90 460
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
Иля, мен пък The Leftovers не ме грабна. Изгледах няколко епизода и се отказах.

Други сериали пък съм си мислела, че няма да ми харесат, а се зарибих. Например The walking dead, Person of interest.

Ако искаш фантастика - The Expanse e много добър, космически.

# 256
  • София
Натали, и аз спрях The Leftovers след няколко епизода, но след отзивите тук реших и на него да дам втори шанс.

The Walking Dead
ми е абсолютно любим  Heart Eyes, записвам си в списъка Person of interest и The Expanse.

Не държа на фантастика, гледам всякакви сериали, само да си заслужават, а все по- трудно откривам такива.

Последно изгледах Eyewitness, препоръчвам.

# 257
Фриндж не е точно това, което изглежда в началото - ако помня добре, първите епизоди силно наподобяваха Досиетата Х. Постепенно главната история ще превземе сериала, а финалният сезон е съвсем различен от останалите - свързан е, но е повече чиста фантастика, без разследвания на отделни случаи, като в началото.

Скрит текст:
Тепърва ще става дума все по-често за паралелни вселени, които се канят да се унищожат взаимно.

# 258
  • София
Авлига,

Скрит текст:
И аз повярвах на Нора. Все пак важното е, че се намериха и се гледаха все така влюбено. Simple Smile Тъжно и красиво едновременно.
Много оригинално обаче това с разцепването/разделянето на света. Такова нещо досега не съм срещал в НФ творби. Представяш ли си, аз и ти си говорим и изведнъж става нещо и ти оставаш от едната страна, а аз от другата, а живеем в един свят. Ужас. И гениално.

# 259
Прегледах дотук, но не видях No Offence
http://www.imdb.com/title/tt3922704/?ref_=nv_sr_1
Много ми хареса. Сега върви втори сезон. Чудно чувство за хумор, страхотна игра, естествени диалози, ситуации, хора. Динамичен сценарий и много як английски от Манчестър  Laughing Разбира се, като всеки уважаващ се английски сериал - сведени до минимум суперкрасиви актьори.

# 260
Земя на честта по BTV LADY  Peace

# 261
  • София
Някой с впечатления за The Mist  по Кинг? Гледам има вечце три серии...

# 262
Някой с впечатления за The Mist  по Кинг? Гледам има вечце три серии...

http://www.metacritic.com/tv/the-mist-2017
според критиците е средна хубост

# 263
  • МАРС
А според коментарите под торента, хич не е добре работата Grinning

# 264
  • София
Е, аз питам за лични впечатления не случайно...

# 265
Гледах и трите епизода на The Mist. Значи, започва като типичен сапунен сериал /знаете, стереотипните образи на хората от малкото градче/, после се появяват нескопосани ефекти и продължава със сапунения сериал. Виждам, какво са се опитали да направят, но опитали е ключовата дума. Липсват детайлите на Стивън Кинг, липсва атмосферата от романите му, липсват ако щете моментите с внезапен страх от това, което предстои.
И освен това актьорите според мен са много слаби. Алиса Сътърланд, която много харесвам от Викинги /там играе Аслог/, е честно казано единствената, която се мъчи да направи нещо. Останалите имам чувството, че гледат сценария и го четат с едни безизразни физиономии.
Абе...
Да допълня, че филмът със същото заглавие за мен лично не само е по-добър от сериала в пъти, но и прави едно единствено изключение, като има потресаващ край, даже по-добър от новелата на Стивън Кинг. Което за мен лично си е постижение.

# 266
  • София
Мерси, за сега няма да си губя времето с него Simple Smile

# 267
  • Вестерос
тъкмо го изтеглих, но няма да го гледам и аз  Laughing

# 268
Съвсем случайно попаднах на един руски сериал - "Мажор".

Екшън-криминалните не са ми любимият жанр, но ми хареса. Увлекателен е, за 2-3 дни изгледах двата сезона. А и тъй като гледам основно американски продукции ми беше интересно за малко да се пренеса в друг свят  Simple Smile

# 269
 Wrecked - една страхотна пародия на сериала "Изгубени" (Lost)  smile3532
http://www.imdb.com/title/tt4168956/

Общи условия

Активация на акаунт