Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 89 890
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Това изглежда... Shocked  Shocked Още довечера ще го преслушам.... bouquet Мерси, че сподели!

# 662
И аз започнах да следя Mindhunter, изгледах целия сезон и нямам търпение да видя как ще се развият нещата във втория след срива на Холдън
Не намерих бг субтитри. Предполагам без бг превод си го гледала?
Гледам го по Нетфликс, тук е с дублаж или по избор със субтитри ( В Германия съм)

# 663
  • София
Life in Pieces  - това е т.нар. на български Семеен пъзел ли? И на мен ми е много приятен, чат-пат го хващам по фокса Simple Smile

# 664
Life in Pieces  - това е т.нар. на български Семеен пъзел ли? И на мен ми е много приятен, чат-пат го хващам по фокса Simple Smile
Да, той е Simple Smile

# 665
BoJack изгледан. Класен както винаги.

# 666
  • Вестерос
Семеен пъзел го гледам след вечеря преди Фермата и аз, харесва ми Grinning

# 667
"The good doctor"
Гледах 1-ва серия. Не съм много впечатлена, но мисля да гледам и другите качени серии, може да стане по-интересно.

# 668
BoJack изгледан. Класен както винаги.
така ли се пише?  не откривам в торентите?

# 669
BoJack Horseman

# 670
  • BG
Много ми хареса The Gifted, в шестте еп, които изгледах нямаше и пет минути, в които да ми е било скучно или досадно.

# 671
Някой гледа ли "Еврика"?
Нещо не ми върви сериалът. На 3-та серия съм и четох хубави коментари за него.
Да го мъча ли още? Кога започва да става интересен? Може да звуча глупаво, ама и друг път насила съм гледала сериал в началото и след споделено, кога да очаквам по-интересните епизоди, то давам шанс на сериала. Relaxed

# 672
Започвала съм го преди време, изгледах 1-2 епизода, но не ми допадна. Peace

# 673
И аз харесвам The Gifted - приятен е, въпреки, че не може да ме изненада с нещо. 

Гледала съм всички епизоди на Еврика - като цяло е забавен и неангажиращ, но има някои специфични особености. Първоначално е било планирано да бъде нещо като черна комедия (в първите епизоди има и доста повече смъртни случаи от инциденти, доколкото помня), но някъде от втори сезон нататък, концепцията е променена и всичко става много по-безобидно и весело.

# 674
  • Вестерос
И за мен беше забавен и разтоварващ, Харесвах го.

Общи условия

Активация на акаунт