От кой матрак сте доволни? - Тема 6

• 175 820
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
  • SF
Моля за спешно мнение за Риню-то на Дормео, че промоцията е до днес.
Искам да купя на майка ми, че спи на един стар продънен матрак и все се оплаква от болки в гърба и врата, а не иска да го сменя.
Поне с Риню-то ще го покрия и се надявам да не я боли.
Благодаря предварително.

Вземи й твърд ортопедичен матрак, щом има болки в гърба. Ако се спреш на Дормео, да е направен от екосел пяна - 4-4.5 см. Промоцията продължава на тези матраци. Виж ги на сайта.
Ринюто е много мекичко, но пяната не е еластична - мемори пяна е и се "спихва", когато натежиш върху нея.

Хексе пита нагоре дали наистина болките минават от твърд матрак - минават, ако се дължат на неудобно легло и на неудобни пози по време на сън. Здравословни сериозни проблеми - прешлени, дискови хернии, дископатии и т.н. минават при хирурга.

# 196
  • София
Много благодаря!
Отказах се от риню-то, ще разглеждам още.

# 197
А Риню-то на каква цена е? Защото ако не са много 150 лв за 80 на 200 мога да похваля този

http://old.bg-mamma.com/?action=post;topic=973315.196;num_replies=196

купих го на майка ми, която спи на един изтърбушен ъглов диван, и е много доволна, казва, че спи като в облак, а този  е 8 см висок, има и 4 см, на по-ниска цена. Т.е при нас свърши идеална работа. Ползва го вече два месеца, има си калъф с цип и се пере, супер е.

# 198
  • оттам, откъдето започва България
Каспия Полифлекс еднолицев взехме за сина ни, че е с дискова херния. Той беше много доволен и спеше без проблеми на този матрак.
Сега спим с ММ на този матрак и мога да кажа, че също нямаме забележки. Но най-добре е и майка ти да го пробва преди да го купите.

# 199
  • София
Опитвам се да я накарам да се разходим до някой магазин и да пробва на място, обаче инат, овен рогат Simple Smile
Ще трябва да я излъжа нещо и да я замъкна.

# 200
  • оттам, откъдето започва България
Със сигурност ще трябва да я подлъжеш да излезете и да пробвате. Трудна работа ти предстои, но мисля, че ще се справиш.

# 201
Сега умувам, дали да дам 70 лв. повече за 20 см. матрак от Екон или да си вземем 18 см.. Някой да препоръча нещо? Дали ще има осезаема разлика. Като цяло изобщо не ме бъркат тези пари, но ако няма разлика, защо да ги давам? Друго, че ще е по-лек.
За подматрачна си избрах модел 11, с усилени ламели, пак от Екон и да ми пристигнат нещата на веднъж, а и нали уж са си предвидени техните рамки за латексови матраци...

# 202
Пиша с молба за препоръка. Преди седмици претърпях инцидент, от който леко пострада гръбнака. Очаква се тепърва да изскачат проблеми. Търся топ матрак, който да дава достатъчна опора и да не е от мемори пяна.
От години ползваме матрак на Тед - Сан Ремо. Много сме доволни, но той е една идея по-твърд за сегашното ми състояние е създава допълнителен дискомфорт. Не искам да го сменям, ще е много добра основа за хубав топ.
Моля, за съвет Simple Smile.

# 203
Лутам се из темите за матраци. Знам, че в един момент всеки матрак минава през промоция от по 40 до 70% намаление, и си казвам, че май е истинска лудост да купуваш матраци без промоция. Стигнах до сайта матраци.бг, където най-упорито се продават произведените в България матраци Sleepy. Никой обаче не може да разбере къде им е фабриката?! По телефона казват "някъде около София", но не уточняват. Регистрацията им е "някъде около Русе", а доставка правят до всяка точка на БГ за 1 ден. Най-странното е, че никъде в нета няма мнения и коментари за тези иначе така изгодни и широко-разпространени матраци. Как пък един човек не си купи да каже: "е те тоя матрак си купих!"?! Мнения има само в сайтовете на продавача и естествено всичките са положителни, написани в един и същи стил и задължително хвалят отношението на фирмата към клиентите. Абе ако ме убива матрака, знаеш ли колко ми дреме дали кака телефонистка се е държала добре и обратното. Хайде сега разплетете случая. Плащат ли си от матрацибг, да се трият мненията за тях? И няма ли добри мнения, които пък да не изтриват? Странна фирма....

# 204
Здравейте, някой може ли да ми помогне с мнения за матрак Тед боди баланс еднолицев?

# 205
  • Бургас
Здравейте Simple Smile

Мога ли да помоля за мнение за Magniflex, серията Basics, по точно Ortopedico plus, които са в момента на промоция в Метро!
Предстои ми закупуване на 3 матрака за децата и един за спалнята- хем искам да са хубави, хем да не са прекалено много пари- мисията невъзможна  Joy

# 206
Предстои ни покупка на 2 матрака - за нашата спалня и за малчугана. Обикаляйки по магазините се опитах да пробвам матраци на различни фирми, с различна твърдост, но не можах да се ориентирам кои са по-удобни, може би и заради това, че съм бременна и като цяло лягането и ставането от леглото ми е по-трудно. В един от магазините ми направи впечатление, че една марка предлага 100 дни тест период за матраците си, което ми се стори много добре, т.к. през това време наистина човек има възможност да прецени удобно ли му е или не. Продавачката ме увери, че ако не ни хареса матрака от фирмата идват и си го прибират за тяхна сметка. Остава обаче съмнение в мен дали точно така се получава на практика. Ако някой има опит с такова тестване и му се е наложило да върне матрака, моля да сподели, ще съм много благодарна!

# 207
  • SF
И на мен ми е интересно как точно става замяната с друг матрак, който сигурно също идва с нови 100 дни тест период.
По принцип това е някаква голяма ВИП услуга - да си мислиш 100 дни дали ти харесва нещо или не. Даже и при покупка на апартаменти и автомобили не се предлага такъв тест период. То е ясно, че след връщането матракът никога повече няма да е същия и да се препродаде за същите пари отново. Тоест фирмата рискува много с едни такива предложеня.
Ще си прочетеш хубаво довоора за покупка, ще видиш дали няма нещо с дребен шрифт, дали няма някаква таксичка за периода, в който си го тествала. Защото на теория има вероятност всички матраци, които фирмата е продала в рамките на месец, в следващите 3 да им бъдат върнати. Поради рекламен и маркетингов трик, сещате ли се какво количество върнат оборот е това и каква напразна разносна дейност трябва да са в състияние да осъществят.

# 208
Някой има ли от тези матраци: матрак Канела Уно Мемори или Матрак Lavender Uno Memory? И двата са на Нани и са намалени. Имам два дни да реша.

# 209
Здравейте, предстои ни купуване на бебешки матрак. Имате ли мнение за Junio и по-специално за този модел https://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-krevatcheta … -lux-70-140-10-sm?
Или, ако може да препоръчате качествен матрак за около 100 лв. Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт