От кой матрак сте доволни? - Тема 6

• 175 824
  • 763
  •   2
Отговори
# 210
Здравейте! Благодаря на всички, писали в темата! Тъй като и на нас ни предстои такава покупка, след изчетеното мога да кажа, че нещата клонят към Magniflex. И все пак ще се радвам ако някой си даде мнението конкретно за хора, обичащи да спят на твърдо, единият от които по корем без възглавница, а другият с болки в рамото  Mr. Green

Този ми привлече вниманието - Body Relax 20 см, двулицев матрак Sleepy

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 10:45 от ina__

# 211
  • SF
Матракът никога няма да ти излекува проблемите. Аз спя на относително твърд Магнифлекс, но мисля, че проблемът ми е в твърдата подматрачна. Тя е от онези с лайсните, които са извити нагоре и може би това не е моята подматрачна рамка. А и матракът си е доста твърд.

# 212
Матракът никога няма да ти излекува проблемите. Аз спя на относително твърд Магнифлекс, но мисля, че проблемът ми е в твърдата подматрачна. Тя е от онези с лайсните, които са извити нагоре и може би това не е моята подматрачна рамка. А и матракът си е доста твърд.

Да, ясно е, че матракът няма да помогне за болките в рамото, обяснението ми беше по-скоро шеговито Wink Основният критерии е да е твърд и да издържи поне 6-7 години.

# 213
Нашият матрак пристигна. Също и подматрачната рамка и две възглавници. Става въпрос за подматрачна рамка тип (11) с усилени ламели (настройка на твърдостта), 2 възглавници релакс (11 и 14 см) и матрак "лукс" (180х200х20см, твърдост: F, 90-130кг). Матрака не беше на руло, не знам дали всички така идват или не, но пренасянето беше малко усложнено поради размерите и теглото. След като го разопаковахме всичко си беше наред. Изглежда доста добре направен, има си цип за сваляне на калъфа, но не сме го разкопчавали. Доста е удобен и определено не е твърд, не се потъва в лего, а за експлоатационен период още е много рано да говоря. За разлика от матрака, подматрачната рамка не ми направи добро впечатление или по-скоро самите легла на ламелите, които са изработени от някаква пластмаса, а не от еластичен материал. Ламелите за сметка на това са качествени, а останалото си е метал, прахово боядисан, нямам забележки. Възглавниците не са твърди и са много удобни. Не долавям описаната от някои специфична миризма от латекса, дори и жената не се оплака, а е много чувствителна.
Това е общо взето, ако някой има въпросителни и мога да внеса яснота нека пише.

# 214
Да си го ползваш със здраве.Матраците на Екон не пристигат на руло.При мен матракът беше произведен след като го бях поръчал,което е по-добре от това да е стоял на склад на руло например неизвестно колко време.Тежки са определено (39 кг пишеше на стоковата разписка).Магнифлекса от който се отказах,беше като перце спрямо него.Също не съм имал никакъв проблем с миризмата.Доволен ли си от твърдостта,че нали искаше много твърд? Гледай да го поставиш на леглото с етикета към краката,а не като мен по обратния начин Grinning

# 215
Хахаа... точно така съм го поставил и аз. Тази вечер ше го коригираме! Grinning Твърдостта е нормална към твърда, но определено не е твърд. Дори и жената, която е 45-50кг, е доволна. Определено степените на твърдост са едно ниво по-меки от пружинните матраци, но това си го подчерта и консултанта който ни се обади за уточнение на поръчката. Като цяло съм много доволен на този етап и се надявам да си изкара поне гаранцията. Ако някой иска твърд матрак  е добре да избере най-твърдия вариант.

# 216
Ние от 2 месеца сме с матрак на Блян - Еднолицев Матрак Зеро Мемори. Ползвам ортопедична възглавница от Екон и някак си не мога да намеря баланса между двете. Матрака сам по себе си е много удобен, средна твърдост е, възглавницата също, но болките в раменете и врата си ги имам...

# 217
Здравейте! Благодаря на всички, писали в темата! Тъй като и на нас ни предстои такава покупка, след изчетеното мога да кажа, че нещата клонят към Magniflex. И все пак ще се радвам ако някой си даде мнението конкретно за хора, обичащи да спят на твърдо, единият от които по корем без възглавница, а другият с болки в рамото  Mr. Green

От около година синът ми спи на матрак на Sleepy . Доволен е. В началото като го купих аз реших ,че е твърд . Аз спя на Сирена мемори на Нани. Но той си го хареса много. Пробвала съм го. Като легна не потъвам,но не е твърдо. Много приятно се оформя около тялото мемори пяната. Само не зная кой беше точно от всички, мога да проверя . Исках само да кажа,че и аз не зная нищо за тази фирма ,къде е точно, има ли доволни други от тези матраци, но при нас е факт. Доволни сме,макар и от година.

# 218

От около година синът ми спи на матрак на Sleepy . Доволен е. В началото като го купих аз реших ,че е твърд . Аз спя на Сирена мемори на Нани. Но той си го хареса много. Пробвала съм го. Като легна не потъвам,но не е твърдо. Много приятно се оформя около тялото мемори пяната. Само не зная кой беше точно от всички, мога да проверя . Исках само да кажа,че и аз не зная нищо за тази фирма ,къде е точно, има ли доволни други от тези матраци, но при нас е факт. Доволни сме,макар и от година.

Много благодаря за отговора  bouquet "Като легна не потъвам, но не е твърдо." - това е долу горе търсенето ми с най-кратко обобщение Grinning Ще се радвам ако имате възможност да споделите моделът. Отново благодаря!

# 219
Есмее, кой модел ви е матракът на Магнифлекс?
Ние имаме два единични на марката и бях много доволна. Матраците са твърди и ортопедични. Взехме и за спалнята, но е мек. Не помня вече дали моделът е същият като при единичните. Уж го пробвахме в магазина, но не ни е ок сега и се оглеждам за по-твърд.

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 15:42 от Пролетен дъждец

# 220
  • SF
Релано. Но напомням, че може и подматрачната рамка да е твърда.

# 221
Ще отида да го погледна.
Подматрачната рамка е от тези с летвите. Нагласена е на най-твърдото.

# 222
  • оттам, откъдето започва България
Този месец, покрай многото гости, се наложи да спим на друго легло у дома. Снощи си легнахме на спалнята, която е с ортопедичен матрак Каспия Полифлекс на Нани и беше чудесно.

# 223
  • София
Препоръчайте ми матрак без пружини, с мемори пяна и да е сравнително мек. Благодаря предварително.

# 224
Препоръчайте ми матрак без пружини, с мемори пяна и да е сравнително мек. Благодаря предварително.
Препоръчвам ти https://pandamattress.bg/product/panda-matrak/?attribute_pa_size=single  !
Ползваме го от няколко месеца и сме много доволни !

Общи условия

Активация на акаунт