От кой матрак сте доволни? - Тема 6

• 176 132
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
Майка ми си беше купила матрак на ТЕД еднолицев и имаше някакъв проблем с пропадане. След оплакване й докараха нов матрак и дори й оставиха и стария. Тя изобщо не беше очаквала, че рекламацията й ще постигне нещо, но явно зависи от конкретната фирма.

# 361
Здравейте, чета назад и намирам мнения за Нани Каспия, но не намерих нищо за Понто Мемори. Някой може ли да даде отзиви за него? Той е единствения със само 2 години гаранция, но в магазина ми хареса като твърдост. В момента сме с матрак от Еконт 91, но честно казано ми е много мек. Искам матрак, който да не потъва като седна, и същевременно да е приятно усещането на повърхността, а не дървено като пружинен.

# 362
  • Sofia
Нани Каспия Виско Покет Спринг - много добър, твърд матрак. Ползваме го от година и съм доволна.

# 363
Не успях да открия друга тема, затова да попитам тук, някой да препоръча удобна и качествена ортопедична възглавница?

# 364
Предстои ми местене в нов апартамент и съответно избор на матраци-на децата взех два от Юск-бяха на страхотна промоция на 50% от 500 на 250лв.За нас съм се спряла на Силвър Грей на Магнифлекс,засега-някой ползвал ли го е ? Ще съм много благодарна на мнения и препоръки за други матраци-бюджета ми е 1000вл-макс 1200-1300лв.

# 365
  • оттам, откъдето започва България
Голям ти е бюджетът, пробвай на място и така прецени. Мнения много можеш да прочетеш, но ще са субективни. Всеки има различно усещане.

# 366
Предстои ми местене в нов апартамент и съответно избор на матраци-на децата взех два от Юск-бяха на страхотна промоция на 50% от 500 на 250лв.За нас съм се спряла на Силвър Грей на Магнифлекс,засега-някой ползвал ли го е ? Ще съм много благодарна на мнения и препоръки за други матраци-бюджета ми е 1000вл-макс 1200-1300лв.
За този бюджет можеш да си вземеш уникален матрак. Просто разгледай къде има най-голям избор и тествай. Преди това можеш да се запознаеш с цените онлайн в някоя платформа.
https://moqtmatrak.com
http://sleephouse.bg/
https://matraci.bg/

# 367
Нямам време да ходя да пробвам, освен това не съм от София, трябва ми нещо изпитано 😀 отзивите за магнифлекс са много добри, за това се спрях на него-за силвър кеър, обаче няма много обратна връзка

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 09:43 от No_frame bitch

# 368
Нямам време да ходя да пробвам, освен това не съм от София, трябва ми нещо изпитано 😀 отзивите за магнифлекс са много добри, за това се спрях на него-за силвър кеър, обаче няма много обратна връзка
Зависи на какво предпочитате да спите. Виждам, че го дават със средна твърдост и 25 години гаранция, което си е множко. Иначе имам познати, които спят на Натура Комфорт от Магнифлекс и са изключително доволни. А като гледам и цените са еднакви навсякъде.
https://moqtmatrak.com/produkt/silvercare/
https://www.-spam097-/matraci/magniflex/matrak-silvercare-22-sm-magniflex
https://magniflex.bg/produkti/matratsi/silvercare

# 369
  • Испания
Аз имам Силвер кеър от година.Поръчах го само по отзиви от нета,от провинцията съм и нямаше как да го пробвам.Изключително доволна съм от матрака.Средно твърд и мнооого удобен. HugПоръчах го от Матро,направиха ми още 5% отстъпка за размера 164/200 и две възглавници подарък.Доволна съм  от сайта и комуникацията с тях.Имам и база за матрака пак от сайта.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 14:48 от pepina1965

# 370
Някой може ли да сподели мнение в дългосрочен план как са матраците на Екон.
Изчетох доста и освен суперлативите, установих, че основният им минус е това, че са тежки.
Също така да попитам за този матрак някакви отзиви? Някъде срещнах, че е младежка серия, но е доста удобен /поне на първо пробване/. Не ми трябва за младеж де, но след като е удобен не би следвало да има значение от каква серия е и кой ще го ползва.
Мерси.Flowers Hibiscus

# 371
За мен е твърд и всичко ме боли. Пробвах и мек топ отгоре, сменях възглавници, но все тая. Сега разбирам, че ако спиш настрани като мен, матракът трябвало да бъде по-мек и съм в процес на търсене.

Аз съм от година и половина с Ted Exclusive Memory Silver и не спя никак добре на него, търсех средно твърд заради проблема с гърба, но всичко ме боли, а и някак се деформира в краищата и "слегна" в горната част, но съм сигурна, че няма да ми уважат никаква гаранция за това. Половинката почти всяка вечер взе да спи в другата стая Grinning
Надявах се с мемори топ матрак да туширам малко неудобството, но вие с Амидала ме отчайвате... Какъв топ сте пробвали? Аз не харесвам мемори пяната, спарва ми и някак не ми харесва да потъвам в нея, но май нямам друга възможност при липса на бюджет за нов матрак.

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 13:11 от Saudadе

# 372
Някой може ли да сподели мнение в дългосрочен план как са матраците на Екон.
Изчетох доста и освен суперлативите, установих, че основният им минус е това, че са тежки.
Аз съм от 6 г. с такъв матрак , 20 см , средно твърд ,върху рамка-ламели /не беше от най-скъпите/ .
Мога само да кажа ,че е прекрасен -не потъваш в него , но се усеща  леко пружиниране от летвите .Имам проблеми с кръста /ДХ/ и откакто  се обзаведох с матрака , се чувствам  добре .
Освен това  вися дълго върху леглото , защото се налага /пак заради кръста-боли ме като седя на стол/  да работя  на лаптопа  върху него .
Матракът е тежичък и стабилен и за тези години /интензивно ползване Simple Smile / не се е деформирал .
При мои познати  тези леки въздушни матраци , които ги носиш под мишница  и се надуват като балон , се  сплескаха и потънаха .
Матракът е тежък , но като се сложи веднъж върху рамката , се повдига лесно .Сега вече  ги перат на място , така ,че няма проблем с това .

# 373
Saudade, и аз не харесвам мемори пяната, някакъв изкуствен, прехвален материал е за мен. Затова писах, че съм се насочила към максимално естествен матрак и индивидуално пакетирани пружини. Още не съм го избрала и купила, ще пиша как е след време.

За голямо легло трябва да са “индивидуално пакетирани”, за да не става ефект лодка по средата и за да може въртенето на единия да не буди другия.

Понякога, когато синът ми е при баба си, спя на неговото легло, което е с не особено скъп пружинен, икейски матрак, и там много добре се наспивам. Така че, два малки матрака е по-бюджетен вариант за голямо легло, защото може да са обикновени пружини.

А колкото до топ матрака - подобрява положението, но малко. Просто моят матрак магнифлекс е ортопедичен и прекалено твърд. Нямам обяснение защо съм го купила такъв, тогава смятах, че ще е полезно Simple Smile

# 374
не спя никак добре на него, търсех средно твърд заради проблема с гърба, но всичко ме боли, а и някак се деформира

При проблеми с гърба - не средно, а категорично твърд матрак.

Общи условия

Активация на акаунт