От кой матрак сте доволни? - Тема 6

• 175 914
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
Ще купуваме матрак 90/200 за сина ми, който е почти на 5г., 19 кг в момента. Какъв бихте препоръчали? Чета различни неща: децата трябва да спят на (средно) твърд матрак; за децата най-добри са матраците с индивидуално опаковани пружини и т.н.

От матраците в Икеа имате ли впечатления?

Копирам си питането, никой от вас ли няма мнение/впечатление от хубав матрак за дете?

# 496
И аз за Икеа, Hesseng, търся отзиви.

# 497
  • In transit
Ако питаме в магазина би трябвало да ни кажат, поне за готварските плотове ми казаха Simple Smile

# 498
Здравейте, и аз харесах един матрак с покет пружини в Юск. Служителката в магазина ми каза, че добра българска фирма го е направила за тях. Някой знае ли коя фирма точно изработва матрака с покет пружини на Юск?
От Тед, почти всички матраци в Jysk са правени от Тед Grinning
Не го знаех това. Защо тогава не са споменали името на фирмата? Мъжът ми беше харесал матрак от Jysk, но мен ми изглеждат като да си купиш компютър от хранителен хипермаркет и не отидох да го пробвам.
Сега харесахме на Тед Favourite Nova Orthopedic и Astrea Ortho. И двата са с покет пружини. Досега не сме спали на такива. Някой да има впечатления?

# 499
От Юск матраците  са още в найлоните, днес, ако най-накрая монтират леглото ще ги сложим. Моят магнифлекс е вълшебен, за пръв път от години спя комфортно по гръб. Heart

# 500
Ние бяхме взели Ted Favourite Nova еднолицев, който се оказа изключително твърд (много по-различен от двулицевия вариант, който има изложен в магазините им). Така и не успяхме да свикнем и го сменихме с матрак на Paradise Diplomat еднолицев, отново с покет пружини и сме изключително доволни. Много удобен матрак.

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 10:38 от Пока777

# 501
  • оттам, откъдето започва България
Аз също съм чувала от колежки лоши отзиви за матраци Тед.
Честно казано, от последното ми спане на пружини, не искам и да чуя за тях. Но всеки има различно усещане.

# 502
В Юск продават матрак, правен за тях от Тед. Но за този също казаха, че го е правила българска фирма. И той ли е на Тед? Ние спим на Тед, но аз го мразя и не бих си го причинила отново.

# 503
  • София
Моят магнифлекс е вълшебен, за пръв път от години спя комфортно по гръб. Heart

Кой модел е твоят Магнифлекс?
Че още се ослушвам, предвид цифрата.

# 504
  • Sofia, Bulgaria
Скоро ще взимаме нов матрак. За момента водещ е бюджета до към 500лв и най вече да няма пружини или поне да не се предава движенията на партньора! Друго, което би ми се искало да е по-висок и средно мек-твърд. Дайте идеи. За София става въпрос, така че търся и шоурум с повече мостри.

# 505
Да кажа за Каспия Виско покет - чудесен! Мъжът ми каза, че май ще трябва да почнем да се караме вечер, че да спял в детската Grinning

# 506
  • Варна
Да кажа за Каспия Виско покет - чудесен! Мъжът ми каза, че май ще трябва да почнем да се караме вечер, че да спял в детската Grinning
И при нас добри отзиви от сина ми и приятелката му за този модел. Преди това бяха с Тед с пружини и след петата година никак не беше добре.

# 507
  • Секс, спорт, политика, религия - не коментирам...

Матрак exclusive memory silver / ексклузив мемори силвър /

# 508
Точно с Ted Exclusive Memory Silver  сме, не съм доволна, писала съм и преди.

# 509
  • Секс, спорт, политика, религия - не коментирам...
Точно с Ted Exclusive Memory Silver  сме, не съм доволна, писала съм и преди.

Въпрос на вкус, ние много сме доволни, спазваме указанията за въртене и няма никакви деформации.
Освен това има гаранция 2 години.
Някои обичат да са по-твърди, други - по-меки матраци.
Затова са толкова видове и модели на пазара.
Сладки сънища Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт