От кой матрак сте доволни? - Тема 6

• 175 753
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
  • оттам, откъдето започва България
Вземи им Нани Каспия полифлекс. Simple Smile

# 586
Аз съм го пробвала и ми се струва като дъска.. чудя се за нещо по-меко Thinking

# 587
# 588
Познати ме насочиха към модел на ТЕД - Favourite Nova. Мнения?

# 589
Благодаря за новата тема.Редовно ви чета и благодарение на вас от месец се радвам на нов матрак.В крайна сметка реших да взема Магнифлекс и не съжалявам  HugСветли Празници !

Кой модел по-точно?
В един от сайтовете за матраци ми предлагаха отстъпки, безплатни доставки и какво ли не само за да купя Магнифлекс, но не съм убедена дали не ги предлагат само заради високата цена? Аз предпочитам средни матраци, сега спя от известно време стар модел Тед, но е с бонел пружини и е прекалено мек, боли ме кръста постоянно.

# 590
  • оттам, откъдето започва България

Като дъска? Сигурна ли си? Astonished
Все пак той се води ортопедичен. Аз съм доволна, тъй като нямаме схващания сутрин и спим перфектно.
Но наистина е най-добре сам да си решиш какво искаш.

# 591
Юск има опция да пробваш 100 дни и ако не ти хареса - връщаш, та това ми допада. Идеята е, че можеш да си сигурен след седмица ползване, а не както ме убеждават в магазина да избирам "по разрез".

Амбър предлагат същото.

Амбър ли... Не .... недейте
Не се лъжете да купувате онлайн без да пробвате матрака!
Нали знаете, че веднъж когато си дадете парите никой няма да ви ги върне!
“100 нощи пробен период, ако не сте доволни ще си вземем матрака за наша наша сметка, а сумата ще ви възстановим напълно.” - така пише в рекламата им,
Пълна лъжа и измама, аз си взех не останах доволен, уж трябва да има твърда и мека страна, но уви, откъде и да го завъртите както и да легнете все едно потъваш в яма, даже детето което е на 2 годинки като седне и потъва в него!
Обадих се да им кажа, че не ни допада, но получих само ругатни.
Кажете сега какво се прави в такава ситуация

# 592
# 593
Юск има опция да пробваш 100 дни и ако не ти хареса - връщаш, та това ми допада. Идеята е, че можеш да си сигурен след седмица ползване, а не както ме убеждават в магазина да избирам "по разрез".

Амбър предлагат същото.

“100 нощи пробен период, ако не сте доволни ще си вземем матрака за наша наша сметка, а сумата ще ви възстановим напълно.” - така пише в рекламата им,
Пълна лъжа и измама, аз си взех не останах доволен, уж трябва да има твърда и мека страна, но уви, откъде и да го завъртите както и да легнете все едно потъваш в яма, даже детето което е на 2 годинки като седне и потъва в него!
Не знам, защо  при вас така се е получило. Ние сме връщали  веднъж  матрак, оказа се на баща ми твърд. Пък ние сме със завивки  от гъши пух и бяхме  купили  на приятели да подарък  същите, но пък на тях им шумели: върнахме ги и тях  без проблем.  Въобще  много  сме  доволни  от обслужването. 

# 594

Като дъска? Сигурна ли си? Astonished
Все пак той се води ортопедичен. Аз съм доволна, тъй като нямаме схващания сутрин и спим перфектно.
Но наистина е най-добре сам да си решиш какво искаш.
Ами твърдичък ми се стори. Наистина си зависи от предпочитанията, в един магазин ми предлагаха пак Каспия, но с пружини. Не съм го пробвала, ама ме притеснява доколко са надеждни...

# 595
  • София
Според вас мога ли да продам матрак Sensofeel, на около 4 години, сравнително мек, ще има ли пазар въобще за употребяван матрак.
Нищо му няма, но на нас ни е мек и ще купуваме друг, някой беше дал такава идея тук в темата, но се съмнявам въобще ще има ли интерес...

# 596
Има, има. Колко е голям - стандартен, нещо нестандартно? Аз се опитвам да продам легло без матрак и няколко души ме питаха защо е без. Иначе съм продавала детски с матраци. Понеже матраците бяха в не много цветущо състояние (леко потъмнели от нещо като мухъл) ги дадох в цената на леглото, но хората питаха колко пари искам отделно за тях.

# 597
  • София
180 x 200, вида му е добър. На усещане също е хубав, но ние с мъжа ми сме с гръбначни проблеми и искаме нещо много твърдо.
Ще се пробвам тогава. Мерси!

# 598
  • София

Ужас! А точно се бях насочила към Амбър за матрак...

Не ги оставяйте така! Първо, при покупка по интернет имате 14 дни законов срок за да върнете стоката и второ, ако са ви отказали връщане след цялата им реклама и декларации на сайта, ги спукайте от жалби за подвеждаща реклама и условия. Подавайте в КЗП, малко бавно, но реагират винаги.

Как ругатни, какво ви отговориха точно? Какви мотиви имат да ви откажат връщане и какъв период е минал от покупката?

# 599
Ето ще копирам точно какво ми отговориха, след като казах, че искам да го върна!
Аз им написах следното:
Здравейте на 16.05.2018 закупихме матрак Амбър, размер 180/200
Искам да върна матрака, защото не ми е удобен, прекалено е мек и от двете страни, откъдето и да е обърнат усещането е еднакво, легна ли на него цялата потъвам.
Сложихме матракът на подматрачна рамка, но понеже е толкова мек и обемен, не става да легне на рамката на леглото, отстрани се получават отвори, и наистина нищо не разбирам, това е най-странният матрак който съм виждала през живота си!  Не можеш да седнеш на него дори, седна ли малко по във края и падам!!!
А възглавниците, които подарихте,  и получихме 3 седмици след като дойде матракът имат пружини, които убиват и е невъзможно да се използват по предназначение!

Ето какво ми отговори господина, който най-нагло е качил видео във фейсбук на което сам казва, че може да се обадите на 99 ден от пробният период и да заявите връщане, а те нямало да ви питат нито защо, нито да задават каквото и да било въпроси, щели да  дойдат и да си го приберат и то изцяло за тяхна сметка!
Хах, да, ама НЕ!
Заповядайте и отговора:

“Аз съм съгласен да ни върнете матрака при следните условия:
1)Да ни платите възглавниците на стойност 198, защото ние няма да ги
приемем обратно.
2)Да заплатите транспорта обратно до Пловдив на матрака и възглавниците
или да ни ги доставите Вие. Предпочитания нямам.
3)Ако матракът е изцапан
или повреден ще запазим правото си да не уважим връщането или да Ви
върнем част от сумата, която сте заплатила. Опаковането ще бъде за Ваша
сметка и на Ваша отговорност.

Общи условия

Активация на акаунт