От кой матрак сте доволни? - Тема 6

• 175 734
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Подай сигнал в Комисия за защита на потребителите. Ще реагират веднага.

# 601
Както виждате доста противоречиво изказване!
Първо и незнайно защо искат да заплатя възглавниците, подарък, а след това ми се казва да върна матракът и възглавниците за моя сметка и на моя отговорност!
 Пълна небивалица!

# 602
  • София
Уведоми го този г-н, че директно подаваш жалба в КЗП и след това действай, приложи и скрийншот на разговора, линк към сайта с всичките реклами и обещания, виж и в договора/ако има такъв/ какво пише за тези възглавници и за условия на връщане. Ама че некоректни фирмички!

# 603
Дори не бях чувала за матраци Амбър Grinning  Смехотворно е това, което чета, макар че на потърпевшите сигурно не им е много смешно... Та те предлагат един модел само Grinning  Световнонеизвестен измамник се гаври с хората, подайте си жалбата! То, ако ще се дават толкова пари май наистина е по-добре Магнифлекс да си купи човек... Моите везни доста накланят на там, но не съм сигурна кой точно модел е за мен.. Тук споделяте само, че сте доволни от марката и като гледам доста гласуват за Магнифлекс, но кажете повече от кой модел сте доволни и какви са минусите?

# 604
Юск има опция да пробваш 100 дни и ако не ти хареса - връщаш, та това ми допада. Идеята е, че можеш да си сигурен след седмица ползване, а не както ме убеждават в магазина да избирам "по разрез".

Амбър предлагат същото.

Амбър ли... Не .... недейте
Не се лъжете да купувате онлайн без да пробвате матрака!
Нали знаете, че веднъж когато си дадете парите никой няма да ви ги върне!
“100 нощи пробен период, ако не сте доволни ще си вземем матрака за наша наша сметка, а сумата ще ви възстановим напълно.” - така пише в рекламата им,
Пълна лъжа и измама, аз си взех не останах доволен, уж трябва да има твърда и мека страна, но уви, откъде и да го завъртите както и да легнете все едно потъваш в яма, даже детето което е на 2 годинки като седне и потъва в него!
Обадих се да им кажа, че не ни допада, но получих само ругатни.
Кажете сега какво се прави в такава ситуация
Не знам, защо  при вас така се е получило. Ние сме връщали  веднъж  матрак, оказа се на баща ми твърд. Пък ние сме със завивки  от гъши пух и бяхме  купили  на приятели да подарък  същите, но пък на тях им шумели: върнахме ги и тях  без проблем.  Въобще  много  сме  доволни  от обслужването. 
Доуточнявам, че коментарите  ми са за Юск, а не  за Амбър. .

# 605
Дори не бях чувала за матраци Амбър Grinning  Смехотворно е това, което чета, макар че на потърпевшите сигурно не им е много смешно... Та те предлагат един модел само Grinning  Световнонеизвестен измамник се гаври с хората, подайте си жалбата! То, ако ще се дават толкова пари май наистина е по-добре Магнифлекс да си купи човек... Моите везни доста накланят на там, но не съм сигурна кой точно модел е за мен.. Тук споделяте само, че сте доволни от марката и като гледам доста гласуват за Магнифлекс, но кажете повече от кой модел сте доволни и какви са минусите?
Магнифлекса ми е силвъркеър, води се средно твърд, заслужава си всеки лев, около 1000лв излиза 160/200

# 606
  • Варна
Ето ще копирам точно какво ми отговориха, след като казах, че искам да го върна!
Аз им написах следното:
Здравейте на 16.05.2018 закупихме матрак Амбър, размер 180/200
Искам да върна матрака, защото не ми е удобен, прекалено е мек и от двете страни, откъдето и да е обърнат усещането е еднакво, легна ли на него цялата потъвам.
Сложихме матракът на подматрачна рамка, но понеже е толкова мек и обемен, не става да легне на рамката на леглото, отстрани се получават отвори, и наистина нищо не разбирам, това е най-странният матрак който съм виждала през живота си!  Не можеш да седнеш на него дори, седна ли малко по във края и падам!!!
А възглавниците, които подарихте,  и получихме 3 седмици след като дойде матракът имат пружини, които убиват и е невъзможно да се използват по предназначение!

Ето какво ми отговори господина, който най-нагло е качил видео във фейсбук на което сам казва, че може да се обадите на 99 ден от пробният период и да заявите връщане, а те нямало да ви питат нито защо, нито да задават каквото и да било въпроси, щели да  дойдат и да си го приберат и то изцяло за тяхна сметка!
Хах, да, ама НЕ!
Заповядайте и отговора:

“Аз съм съгласен да ни върнете матрака при следните условия:
1)Да ни платите възглавниците на стойност 198, защото ние няма да ги
приемем обратно.
2)Да заплатите транспорта обратно до Пловдив на матрака и възглавниците
или да ни ги доставите Вие. Предпочитания нямам.
3)Ако матракът е изцапан
или повреден ще запазим правото си да не уважим връщането или да Ви
върнем част от сумата, която сте заплатила. Опаковането ще бъде за Ваша
сметка и на Ваша отговорност.

Ужаааааааас, егати нагляра, честно!  Супер грубо звучи, а и май ще се окаже наистина измамник.
Миналата година водих кореспонденция с него, бях решила да си взема матрак от тях - поисках цена за малко по-различен модел от предлаганите, а той ми писа следното:

"цената, която можем да Ви предложим е 1000лв.
Това е нестандартен размер, който не държим на склад и можем да произведем специално за Вас."

А рекламата им е : "Поръчваш матрак – изработват го за теб – доставят го. Няма матраци, изработени и стояли на склад .... "

Попитах защо си противоречи така и се започне едно мазане ... ама те всъщност суровините ги нямали на склад, не че матраци държали на склад, ама пружините това, размера онова ....

Думи нямам, мислех, че поне с толкова афиширания пробен период ще е коректен!

# 607
Е аз пък се чудя толкова ли много пари имате за пилеене при положение,че има утвърдени магазини  и марки.Ние си взехме матрак по тел с 3 обаждания от наша страна, е вярвайте ми по удобен матрак не сме имали до сега.Благодарение на жената  на отсрещната страна на телефона ,и тя сами ни го предложи.

# 608
А бихте ли споделили кой матрак сте си избрали и от къде го закупихте ?

# 609
  • София
Е аз пък се чудя толкова ли много пари имате за пилеене при положение,че има утвърдени магазини  и марки.Ние си взехме матрак по тел с 3 обаждания от наша страна, е вярвайте ми по удобен матрак не сме имали до сега.Благодарение на жената  на отсрещната страна на телефона ,и тя сами ни го предложи.

Аз се бях насочила към тях заради убедителната реклама, че можеш да ги върнеш безпроблемно, ако не ти е удобен матрака. Истината е, че няма как от проба в магазин да разбереш доколко продуктът е за теб, сособено ако имаш по-специфични нужди и изисквания.

Елито, благодаря че сподели! Моментално ги отписвам Амбър като вариант. Пусна ли жалба, има ли развитие по случая?

# 610
Пуснах, да!
Но съм притеснена и то много, няма да крия!  Пише, че след като подадеш сигнал отнема месец докато проучат случаят!
Ще бъде едно дълго ходене по мъките, ако отношението на този господин не беше толкова нагло, сигурно щях да се откажа!
Но обратният отговор от тяхна страна и тези нечувани условия които ми бяха изброени, за да върна матрака не само ме изумиха, но и вбесиха адски много!
И понеже В момента се намирам в деликатно състояние, бременна в 9 месец, всичко това определено не се отрази добре нито на мен, нито на бебето.
Наложи ми се да посетя и спешното след като вдигнах необичайно високо кръвно, а досега не съм имала никакви проблеми през бременността, но кой нормален човек не би се ядосал  кажете ми?!

Искам да попитам има ли някой тук в групата, който да е поръчвал матрак или възглавница от тази фирма амбър?
Най-старнното е че на ципа на калъфа на този матрак пише ТЕД Бед, но когато звъннах на Тед ми казаха, че нямат нищо общо с тях и че тия от амбъра не са заедно с тях, а са си отделно!

# 611
Не може само заради една реклама да се подлъжеш.Застраховка е задължителна в смисъл ,звъниш изговаряш го,,преговаряш го, натретваш даже при това какви пари струва в вашия случай.Питаш за всичко щото после пиеш студена вода.Мен не ме е срам да задавам всякакви въпроси, така съм с всички и оператори и банки и институции да ме мислят за квото искат ,за мен е важно аз да знам и да съм разбрал.Матрака го взехме от Матраци бг на Нани с покет пружини и пяна.3дни разглеждах изчетох мнения за повечето марки и жената и тя си каза мнението еми за нашия вкус с жена ми е екстра.Недостатък децата не може вече да подскачат както на предишния.

# 612
Аз да похваля http://matracinani.bg/. Много  любезно отношение. Подробно ни обясни  кои матраци  какви са за какъв  тип хора се препоръчват  , че ние търсехме  и за нас и децата.  Направи ни оферта за  искания от нас матрак  (Модерато ).После ни организира  транспорта  към Пловдив и  ни изчакаха близо  два месеца да свършим с ремонтите  в апартамента и тогава  ни го доставиха (че нямаше къде да  го складирам). Сега поръчахме и два матрака  Модема. Ще дам обратна  връзка  след  като ги ползват известно време. От Модерато  сме  супер  доволни  (старият ни от 6 години ) и не е мръднал.  Жалко, че  са го спряли  от производство и само единични  бройки  могат да се  открият.

# 613
Пуснах, да!
Но съм притеснена и то много, няма да крия!  Пише, че след като подадеш сигнал отнема месец докато проучат случаят!
Ще бъде едно дълго ходене по мъките, ако отношението на този господин не беше толкова нагло, сигурно щях да се откажа!
Но обратният отговор от тяхна страна и тези нечувани условия които ми бяха изброени, за да върна матрака не само ме изумиха, но и вбесиха адски много!
И понеже В момента се намирам в деликатно състояние, бременна в 9 месец, всичко това определено не се отрази добре нито на мен, нито на бебето.
Наложи ми се да посетя и спешното след като вдигнах необичайно високо кръвно, а досега не съм имала никакви проблеми през бременността, но кой нормален човек не би се ядосал  кажете ми?!

Искам да попитам има ли някой тук в групата, който да е поръчвал матрак или възглавница от тази фирма амбър?
Най-старнното е че на ципа на калъфа на този матрак пише ТЕД Бед, но когато звъннах на Тед ми казаха, че нямат нищо общо с тях и че тия от амбъра не са заедно с тях, а са си отделно!
Нямали нищо общо Grinning. Проучвахме ги преди да закупим матрак. Ако се разровиш малко ще установиш, че собственика на Тед е основен инвеститор в Амбър според търговския регистър. След много ровене по сайтове се объркахме и решихме да действаме по стария начин и посетихме moqtmatrak.com имаше много мостри лежахме разпитвахме и сега спим на Сирена Мемори. Изключителен матрак, а на екипа на магазина желаем само здраве и много доволни като нас клиенти!

# 614
Дори не бях чувала за матраци Амбър Grinning  Смехотворно е това, което чета, макар че на потърпевшите сигурно не им е много смешно... Та те предлагат един модел само Grinning  Световнонеизвестен измамник се гаври с хората, подайте си жалбата! То, ако ще се дават толкова пари май наистина е по-добре Магнифлекс да си купи човек... Моите везни доста накланят на там, но не съм сигурна кой точно модел е за мен.. Тук споделяте само, че сте доволни от марката и като гледам доста гласуват за Магнифлекс, но кажете повече от кой модел сте доволни и какви са минусите?
Магнифлекса ми е силвъркеър, води се средно твърд, заслужава си всеки лев, около 1000лв излиза 160/200
Имам питане към теб, търся си такъв размер матрак за  спалня - удобен ли е за спане на двама души, усещат ли се движенията на другия при спане и първоначално на руло ли го дават този матрак, че ми е голяма драма доставката и вмъкването му, заради това че е двоен.
И си допълвам питането - оказа се че и един еднолицев матрак трябва да си взема - съвсем не зная какво да избера. Някой има ли добри отзиви за еднолицеви, но не с пружини - тях не ги искам. Каспия полифлекс на Нани например? Добри ли са?

Последна редакция: сб, 09 юни 2018, 14:11 от milittana

Общи условия

Активация на акаунт