От кой матрак сте доволни? - Тема 6

• 175 753
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • гр.София
Миналия месец взехме матрак Силвъркеър на Магнифлекс. Дойде навит на руло. Струваше 1000лв.с доставка до апартамента. Все още е на руло, защото не сме приключили с ремонта, и не сме го пробвали.

# 616
Да, на руло идва, изобщо не се усещат никакви движения от др. страна,матрака обира абсолютно всички движения и вибрации.

# 617
  • оттам, откъдето започва България
Дори не бях чувала за матраци Амбър Grinning  Смехотворно е това, което чета, макар че на потърпевшите сигурно не им е много смешно... Та те предлагат един модел само Grinning  Световнонеизвестен измамник се гаври с хората, подайте си жалбата! То, ако ще се дават толкова пари май наистина е по-добре Магнифлекс да си купи човек... Моите везни доста накланят на там, но не съм сигурна кой точно модел е за мен.. Тук споделяте само, че сте доволни от марката и като гледам доста гласуват за Магнифлекс, но кажете повече от кой модел сте доволни и какви са минусите?
Магнифлекса ми е силвъркеър, води се средно твърд, заслужава си всеки лев, около 1000лв излиза 160/200
Имам питане към теб, търся си такъв размер матрак за  спалня - удобен ли е за спане на двама души, усещат ли се движенията на другия при спане и първоначално на руло ли го дават този матрак, че ми е голяма драма доставката и вмъкването му, заради това че е двоен.
И си допълвам питането - оказа се че и един еднолицев матрак трябва да си взема - съвсем не зная какво да избера. Някой има ли добри отзиви за еднолицеви, но не с пружини - тях не ги искам. Каспия полифлекс на Нани например? Добри ли са?

Многократно съм писала в темата за Каспия Нани полифлекс, с риск да се счита за реклама. От 2012 г. сме с този матрак на спалня 164/190 см и нямам абсолютно никакви забележки. Въобще не усещам и съпругът ми кога се обръща докато спи, няма хлътвания до момента, за мен е перфектен. Може би някои съфорумки се притесняват, че цената не е висока и затова не се доверяват. Дано и сега качеството да е същото, препоръчвам го.
Ако случайно решите да го поръчвате и ще бъде с повдигащ механизъм, трябва да се съобрази размера на матрака с повдигащия механизъм.
Аз доста често си ползвам подматрачното пространство като малък гардероб и досега не съм имала проблеми и с повдигащия механизъм.
Успех в покупката!

# 618
Благодаря за пожеланията, да, с повдигащ механизъм е и точно фирмата, която ще го изработи ме предупреди, че не може да е двустранен, трябва да е едностранен, а аз такива не съм ползвала никога, за това се зачудих какъв да взема.  Иначе размерът му си е зададен от фирмата, надявам се да няма издънки и там. Това е за единично легло, за спалнята май ще се спра на двустранен с подматрачна рамка.

# 619
  • Варна
Пуснах, да!
Но съм притеснена и то много, няма да крия!  Пише, че след като подадеш сигнал отнема месец докато проучат случаят!
Ще бъде едно дълго ходене по мъките, ако отношението на този господин не беше толкова нагло, сигурно щях да се откажа!
Но обратният отговор от тяхна страна и тези нечувани условия които ми бяха изброени, за да върна матрака не само ме изумиха, но и вбесиха адски много!
И понеже В момента се намирам в деликатно състояние, бременна в 9 месец, всичко това определено не се отрази добре нито на мен, нито на бебето.
Наложи ми се да посетя и спешното след като вдигнах необичайно високо кръвно, а досега не съм имала никакви проблеми през бременността, но кой нормален човек не би се ядосал  кажете ми?!

Искам да попитам има ли някой тук в групата, който да е поръчвал матрак или възглавница от тази фирма амбър?
Най-старнното е че на ципа на калъфа на този матрак пише ТЕД Бед, но когато звъннах на Тед ми казаха, че нямат нищо общо с тях и че тия от амбъра не са заедно с тях, а са си отделно!
Нямали нищо общо Grinning. Проучвахме ги преди да закупим матрак. Ако се разровиш малко ще установиш, че собственика на Тед е основен инвеститор в Амбър според търговския регистър. След много ровене по сайтове се объркахме и решихме да действаме по стария начин и посетихме moqtmatrak.com имаше много мостри лежахме разпитвахме и сега спим на Сирена Мемори. Изключителен матрак, а на екипа на магазина желаем само здраве и много доволни като нас клиенти!

Абсолютно имат общо, на нас от Амбър ни предлагаха 20% отстъпка, ако си закупим леглото от Тед ...

# 620
Честно казано след прочетенето вече ме е страх да купувам матрак онлайн, а съм чувала че цените са по-ниски.

# 621
Честно казано след прочетенето вече ме е страх да купувам матрак онлайн, а съм чувала че цените са по-ниски.
Цените са същите на марките, които се търсят. Дори и промоциите са еднакви.

# 622
Е НЕ е вярно има разлики до 50лв за теб ако Не са пари за мен са.

# 623
Е НЕ е вярно има разлики до 50лв за теб ако Не са пари за мен са.
Ние не видяхме разлика в цената на моделите, които търсихме никъде. А те бяха един на магнифлекс, един на айслееп и Сирена Мемори на Нани. Иначе 50лв са си 50лв., кой ти ги дава Simple Smile

# 624
Точно на Нани  моделът който ние си избрахме в различните сайтове имаше разлика от 20 до 43лв.

# 625
Ние за поръчката на Бахама Мемори също получихме доста по-добра цена онлайн.

# 626
Ние за поръчката на Бахама Мемори също получихме доста по-добра цена онлайн.
Бихте ли споделили от къде сте пазарували?

# 627
Здравейте. Преди около 5 месеца  си купих матрак ексклузив силвър мемори на Тед. След месец им направих рекламация, по самия край на матрака се деформира и смачква, седи надолу. Все пак аз съм лека и дори да сядам не би трябвало да има този проблем. Смениха ми го като ми казаха, че сама да си го свалям и качвам. Матрак 190/220 май толкова беше, сещате се как тежи от 7 етаж. Трима човека са се потили. Новия, който ми донесоха пак стана така, че и по зле, вече като спя в края и се хлъзгам.  Чудя се дали пак да не направя рекламация, ама то ми писна, през 2 месеца да свалям и да качвам матрак, дали са некачествени , не знам какво да правя, може ли да ме посъветвате. Не е от скъпите, но не е и евтин.

# 628
Направо го върни за винаги. Подай жалба в КЗП, ако се правят на интересни -много са ефективни.в този ценови клас е и Нани каспия, момичетата много го хвалят тук, родителите ми го имат от 10години,не е мръднал и им е много удобен.

# 629
Направо го върни за винаги. Подай жалба в КЗП, ако се правят на интересни -много са ефективни.в този ценови клас е и Нани каспия, момичетата много го хвалят тук, родителите ми го имат от 10години,не е мръднал и им е много удобен.
Да той се е деформирал от мойта страна като сядам преди да легна, но не е нормално. Ще направя снимки и ще отида до фирмения им магазин, най вероятно ще искат пак да го сменят, освен да им кажа че си искам парите?

Общи условия

Активация на акаунт