Великденска на мамите от ИБ

• 42 229
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • В къщурката на хълма на феите
се изживявало като мъжкаря-водач на групата. Който не слуша-бой ooooh!
само да ми падне Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 691
  • Варна
Първо бих говорила сериозно с учителките, че това поведение няма да го толерирам и че ако детето ми се оплаче още веднъж от тормоз и неадекватна реакция от тяхна страна ще се обърна към директорката. Ако нещата продължат - при директорката, с предупреждение, че ще отнеса въпроса на по-високо ниво. Ако пак няма файда - писмен сигнал в инспектората, или както там се нарича и евентуално смяна на групата. Направо съм щастлива, че в градината уцелихме страхотен персонал, като се има предвид, че и двете учителки от първа група вече ги няма, но на тяхно място дойдоха други две, които са точно толкова готини. Абсолютен късмет.

# 692
Привет, изписаха ни на 6ти и сме си вкъщи.Вико е много добричък засега-цока,спи и ака,хахаха.Дари много му се радва,само го гушка и целува,ходи да го гледа:-).Аз съм доста по-добре,болката почти изчезна,но гледам да се пазя доколкото е възможно.Нощно време се будим по 2 пъти за папане,но съм много доволна,понеже се наяжда за 20 мин.Не ми се налага и да се цедя,някак си от самосебе си се регулираха нещата този път.
Меци,сигурна съм,че ще успееш да отложиш тръгването на училище на Ема.Спомням си,че преди години майка ми води брат ми на комисия за отлагане тръгване на у-ще.
Дани,трябва да се опазите здрави.
Месечинке,нашият дъждобран е от Джъмбо.Симпатичен е,малко твърд,но се сгъва и влиза в дамска чанта.
Арвенче,да вкараш бързо всички хормони в релси.Щом си в контакт и с Начев,няма начин да не се получат нещата.
Поспаланче,много деликатна ситуация.На всяка цена сръж сметка на госпожите,не може да оставят без надзор децата.А този мъжкар май плаче за бой.

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 16:17 от magyg

# 693
Поспалане, тоя гамен го знам...слушала съм за него. Госпожите са напълно "ни чул, ни видял", а за родителите му всичко е "нормално".  Директорката е абдикирала от проблема, гледа да пази госпожите.... Кучето "хапе", керванът си върви. Аз лично съм в потрес как нищо да не може да се направи и тва "нещо" в образ на дете да тормози другите деца. Ако можеш - дерзай! Разнищи историята.....не е нормална тая работа. Успех!  Hug 

# 694
  • Варна
Поспаланче, много неприятно. Аз бих говорила направо с директорката, след като учителките се правят на луди.
Маги, радвам се, че сте добре с бебе Виктор Simple Smile Дари как го приема?
На мен ми иде да набия набия много хора, не знам откъде бих започнала, ако можех ... Днес ми гледаха ЩЖ на ехограф, била добре, дадоха ми направление да си пусна щитовидните хормони. Искат да изследвам и инсулин в кръвта, както и вит. Д, вит. В 12, желязо, феритин и кръвна захар 😵  На въпроса ми за ДХЕА - С, ендокринолога ми каза :" Не го мисли, един хормон сам по себе си не значи нищо, нали другите са в норма. " Ясно е, че няма как да не го мисля ... О на хематолог бях, ще слагам Клексан 0,4 деня преди и 1 седмица след хистерорезектоскопията. На лекарите хич не им харесва колко знаеща съм, чак виждам, че се дразнят ...

# 695
Арвенче по принцип ендото е прав за хормона, но първо трябва да имаш всички други хормони, за да си сигурен Peace

# 696
  • NE
Поспаланчо Труден казус. Съвета ми е да   разпитваш Слав и по възможност и даденото дете или да говориш с майката. Госпожата ясно, че е велика над нещатя, но говори с директорката. Много често сме имали случаи, в които щом почнем разследване се оказва съвсем друго.
Арвенче Виж и другите хормони.
Маги Алекс също се наяжа много бързо. Няма го онова висене по циците. А и кърмата се регулира много бързо.
Стели Няма да имаме време за среща. Идеята беше да разходим Вилито качествено,но и бебето променя доста план графика.
Днес слушаха много по пътя. Бебето го проспа, а Вилито гледа толкова много. Обожава да пътува. Разходихме се из Царевец, любими пътечки и се размрънкаха на приспуване, че бяха преуморени.

# 697
  • до едно тепе
Тази вечер си поговорих и с другата госпожа. Оказа се, че  вчерашната не е съвсем неадекватна, а само изглежда така Laughing. Казала е на тази, която беше днес втора смяна какво съм помолила. Общо взето си познават децата. Днешната ми обясни,че вероятно тези неща се случват когато ще лягат на обяд, защото това е единствения момент, в който се струпват повечко наведнъж в банята и им е по-трудно да ги следят какви ги вършат. Надявам се,че ще са по-внимателни, особено след като за втори път им казвам,че детето ми е притеснено от другото. Ако се наложи да има трети път ще е направо сбор при директорката.  Naughty
По принцип нещата са доста сложни. Вчерашната госпожа я бяха погнали да я махат с подписка точно родителите на това дете. И другата ги насъскваше лекинко. Била му казвала,че е свиня и не знам си какво още. Тогава при онзи спор като попитах Слав ми обясни,че няма такова нещо, а напротив детето казало на госпожата,че е свиня. Та хич не и е лесно на жената и определено това,че е казала на другата за това, което съм помолила ме изненада много приятно. Как ще се развият нещата ще се чуе Peace

# 698
  • shumen
Поспаланче,аз също бих поговорила първо с госпожите,и ако пак няма развитие по въпроса с директорката.
Не може едно дете на 5 да тормози всички и за учителките това да е нормално.Аз скоро ходих да записвам Дени в основната градина за Юли месец и предупредих директорката съвсем официално,че не искам да е с Кристиян в една група,защото освен,че всички са вдигнали ръце от него,учи децата и на простотии и глупости само.Директорката каза,че няма да са със сигурност,защото знае за проблема и явно затова Дени не иска да ходи,защото това дете го дразни и бие.Самата тя каза,че и психолог работи с него,но всички вече са вдигнали ръце и не знае как ще се справят занапред.
Маги,радвам се,че сте добре.
Фейче,чудесна разходка.Радвам се,че и децата им е харесало.
При нас днеска е празник на града и бяхме на концерт.Дени много му хареса как играят децата и чак не му се тръгваше,но стана късно.Сега в Събота ще има мажоретки и съм му обещала,ако е хубаво времето да го заведа пак.

# 699
  • до едно тепе
Къде се покрихте всички newsm78

# 700
  • София
Къде се покрихте всички newsm78

Ехооо,
Аз съм тук. Чета Ви. Напоследък нямам какво да пиша Simple Smile нищо интересно, освен, че обмислям да я запиша на Художествена гимнастика в Левски. Имат свободни места за 4 годишни, лошото е че са през седмицата - вторник, сряда и петък от 18 ч. до 19:30 ч. та ще трябва да мислим схеми как да я водим, че аз съм до 18 ч. на работа, мъжО е до 17:30 ч. ама няма как да стигне да я вземе и да я заведе. В петък я водих на пробна тренировка и е капка в морето сравнено с другите деца, които явно вече са започнали.

Иначе ние действахме и този месец да видим дали ще стане....ако не стане мисля да си купя тестове за ову и да си я следя и да действаме. Сега разчитам на моите усещания.

# 701
Ние сме на почивка за уикенда в Сев. Б-я, оставихме баткото на свекървата и сме само с бебо. Хем ми е мъчно, хем ми е облекчено. Има едно 8- годишно момченце в компанията,  което е лудо по бебо, само го търси да го гали, разнася и бута количката,  А в същото време го усещам, че носът му е пълен с някакъв сопол, от време на време се и разкашля, но очевидно не е болен за родителите си. Няма как да го огранича да не се доближава до нас и очаквам да се приберем с някакъв вирус. Пиша от тел. И ми е адски трудно,  друг път ще разкажа за обривите.

# 702
  • NE
Ох, Моме. Аз затова съм се зарекла да ходя на почивка единствено семейно. Болни отвсякъде.
Да споделя, че вчера роди 2 дни преди термин моята приятелка с проблема с изоставането на бебето. Завидно е и теглото в случая - почти 3 кг здраво бебе, плацентата е била леш.

# 703
  • до едно тепе
Ние вчера минахме мерки и теглилки. На 1г10м е 11кг и 87-89см. Така и не можа да я измери сестрата както трябва. Сложихме последния синфлорикс. Нощта преди ваксината спа много неспокойно, а снощи като и пръснах морска вода в носа се разплака. Тая сутрин похъркваше леко, преди малко изкиха жълтеникав гъст сопол. Иде ми да се гръмна леко. Явно Слав е довлякъл пак нещо от градината и го е лепнал. Хубавото е че вече  34 часа след боцкането не е дигала температура. Надявам се само със сополи да минем. Засега е на фенистил и Туя.
С доки се разбрахме да се отбиваме като минем преглед в София и евентуално нов тест за алергии. Явно не и се рискува тя да изписва АМ.
Иначе днес бяхме на РД. Смазаха се от игра на една ливада Mr. Green

# 704
Здравко днес получи бойно кръщение - облиза пейката пред блока и гумите на количката .. черно ми е пред очите, но се опитвам да запазя спокойствие до момента, когато ще дойде страшното .. пък и той не спира да си суче палците, а хората си умират да го пипат по ръцете .. аз ли съм сбъркана или те не мислят ..

Общи условия

Активация на акаунт