Великденска на мамите от ИБ

• 42 229
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • до едно тепе
Не си сбъркана. Аз дете, което си лапа ръцете не го пипам по тях. Като искам да му се порадвам го галя по лакътчетата. Ай да го видя как ще ги оближе Twisted Evil

# 706
  • shumen
Алексче,супер идея.Аз също искам да запиша Дени някъде на танци,но проблема ми е воденето и вземането.
Меци,не си сбъркана.Аз също не обичам да пипам и галя малки деца по ръчичките,защото си ги лапат.
Поспаланче,браво на Бубето.Все така добре да си расте и наддава.Дано и не се разболее точно сега след ваксината.
Моме,приятно изкарване на почивката!Дано е добре бебо и не се разболее.Аз затова предпочитам да ходим сами на почивки.
Ние сме добре.Днеска почивах и водих Дени в градската градина и се набесня на батута и после на люлките.Накрая ни хвана един дъжд и се прибрахме и то взе,че спря.Аз пък почвам нощна смяна от другата седмица и поне ще си го гледам през деня,че с тази операция,която колкото повече наближава,толкова повече се притеснявам и ми е яко спек.

# 707
  • В къщурката на хълма на феите
Вече мисля отдалеч да предупреждавам къде може и не може да пипат или да сложа светещ надпис ..

# 708
  • shumen
Меци,то и да предупреждаваш пак си има такива дето хич не се сещат и не им пука.За тях това е нормално.

# 709
  • до едно тепе
Хах Мецко, ако видиш какво се случва всеки ден като вземам Слав от градината и са навън на двора ще избиеш половината група. Бубето седи на триколката и я заобикалят минимум 5-6 хлапета и всяко я пипа, дърпа, опъва. Един ден се опитаха да и измъкнат 2 парченца солети от ръката-имало крем за закуска и никой не го ял и бЕха гладни децата. Пипат по лицето-с ръцете ровили в пясъка. Абеее с кеф да ги удушиш. А Слав търчи като бесен из двора и го викам по 15 пъти докато успеем да тръгнем и да я измъкна от непослушните им лапи. Дори учителката ги разбутва,а те я заобикалят и минават от другата страна Whistling

# 710
  • Северозапада
Аз даже изобщо избягвам да пипам чужди бебета  Rolling Eyes
Ние вчера бяхме на зъболекар със София. Уж отидохме да види, как правят зъбите на племенницата, че не е страшно, но лекарката я нави и нея да седне на стола. Работи и малко с машинка, докато не засегна болезнената част. Сложи лекарство и си тръгнахме. И като писна това дете след час, няма успокояване. Направо се гърчеше от болка. Дадох Нурофен, никакъв ефект. Отидохме пак при зъболекарката, изчисти лекарството и запечата да понеделник. Каза, че  лекарството си било свършило работата, умъртвило ли е, какво ли нямам опит, но болката в зъба я няма. Обаче това и бил едва 3-4ти път в практиката толкова бързо да подеиства. Този зъб започна да я боли преди 10тина дни и може би е добре, че се нави да седне да и го правят. Във фейса бяхме коментирали клиниката, в която с упойка правят всички зъбки на веднъж, но нещо не ми стиска.
Моме, ама това да си пуснеш сополивото дете при бебе си е безотговорно. Може и алергия да има детето, но на мен би ми било неприятно. Аз на София, дори да изглежда здрава, не и разрешавам да се бута много близо в бебета.
Алекс, дано измислите вариант. София гледа гимнастички по ТВ и пита дали и при нас има, но за съжаление няма. Ще я записвам на някакви танци септември, че сега всички излизат ваканция.
Днес загорих мляко. В нас мирише невъобразимо. Сега проснах една пералня дрехи, че ни абсорбатор бях пуснала, ни вратата на кухнята бях затворила  Sick

# 711
  • shumen
Поспаланче,о,те и учителките не могат да ги озаптят като са повече деца.
Мраве,и аз не давам на Дени да се бута много в бебетата,а и аз избягвам да ги пипам много много.
Браво на София,че е дала да и направят зъбчето.
Вие приготвяте ли се за рождения ден вече?

# 712
Поспалане те поне са деца, ами т.нар. възрастни за тях кво да кажа ..

Гледам Евровизия и стискам палци за нашето момче! Ми добър е и конкуренция не видях Flutter

# 713
  • Sydney
Значи ако дойдете тук ще се потресете - пада примерно биберон под седалките в автобус/влак и се дава пак... в пясъчника се рови и лапа ръце... в училище имам чувството, че там всички са с нахакани ръце в устата... това е и причината ВСИЧКИ да кашлят зверски, да имат сополи, но са там сред себеподобни, не ги спират... Ема от как е почнал втория срок е все със сопол и кашлица и ако я спра и изчистя всичко точно след два дни пак ще е същото положението... градели имунитет... свиквам още с порядките...

# 714
Те докато изградят този имунитети, за нас ще трябва нови розови хапчета да измислят  Laughing
Браво за зъбчето на София, и аз трябва да го водя нашия.
За обривите - всичко започна предния четвъртък, когато дадох пюре с извара и се изпъпчи по гърба, помните, че разказах, след 2 дни и риба, и пак се изпъпчи. Оттогава е на Фенистил - педи каза, че мога до 2 седмици да го давам. Да, но тия пъпчици не изчезват - избледняват, разреждат се, но после пак се зачервяват и не мога да хвана от какво става това! Отделно започна и някакъв обрив по слепоочия/бузи да прави, пак не мога да засека дали се провокира от храна, дали от изпотяване - сменям по 10 потни бодита на ден. И всичко това на фона на Фенистил. Понякога си мисля, че млечните провокираха и друга алергия, понякога, че е от горещото..... педи засега не бърза да ми дава направление за алерголог, но ако продължи и другата седмица, вече ще настоявам.

# 715
  • shumen
Бени,аз такова чудо и в БГ съм виждала.На едно детенце падна близалката на земята и майката я взе,изчисти и пак му я даде.Аз в такъв случай веднага ще я хвърля,ама тя не.
Моме,да не е от претопляне този обрив при малкия?

# 716
  • NE
Аз не си позволявам да пипам бебета. Вчера едно момиченце ме помоли да пипне бебето и и казах само по крачето, че му беше скучно на детето и ни се зарадва когато минахме.
За мой ужас Вилито се нареди преди няколко дни между 5 момичета от махлата в двора на училище.

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 10:29 от Flower Fairy

# 717
Бени там вероятно и аз бих облизала паважа спокойно .. тука ми иде да си сложа тетанус преди всяко излизане ..

# 718
  • до едно тепе
Бени при вас бездомни кучета и котки има ли newsm78
Любимото занимание на Бубето е да си изрови котешко от пясъчника и да ми го донесе да се похвали Sick Много често нарочно не и вземам кофичките и лопатките, защото като се приближа до пясъчника смърди потресаващо. Класика си е на оградената детска площадка да намерим кучешко. И то не от бездомно куче. Има идиоти, които направо си вкарват помиярите вътре. Колко пъти пък децата стоят до оградата отвътре, а някой с куче си го оставя да се издриска до самата ограда от външната страна. Ми с топки играят там децата бре хора. Изритат я навън и после я донесат цялата омазана. Няма контрол, няма кой да ги глоби. И ако направиш забележка крещят по теб все едно ти си виновен, а не те. И не е като да няма на 200м от там площадка специално за разхождане на кучета. На 20 собственици на куче един си прибира красотите на любимеца. Като се стопи снега на тротоара-широк поне 3 метра, нямаше къде да стъпи човек без да се омаже потресаващо ooooh!
Вкъщи е веселба. Бубето със сополи и спа страшно неспокойно, а Славун натряска гърнето с рядко. Нагъчих го с ентерол и пробиотик и така плануваната за закуска пица я изпекох като хлябче без добавки.  Сега отидоха в двора на училището до нас да покарат колелета, че там няма деца обикновено. Crazy

# 719
  • Варна
Кой беше писал някъде из форума, че имал някаква откачена съседка - баба, която си изсипвала котешката тоалетна през терасата в детския пясъчник Mr. Green Откачалки колкото щеш. Аз съм за умереното пазене, по принцип гледам да не се впечатлявам прекалено, но понякога ми прищраква и ме хваща параноя.

Общи условия

Активация на акаунт