Великденска на мамите от ИБ

• 42 233
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Аз след като видях Ивейн да облизва обувките на баща си и нищо и нямаше....ми падна пердето. Редовно яде пясък на плажа, вода си пийва. Коксаките ги хвана от яслата, дето денонощно с белина минават, не от плажа. Та, може да ме видите да пада близалка, да я залея с вода и да продължа нататък. Вчера си намокри чорапите и ходи боса на площадката, единственото за което добре се огледах е да няма стъкла и подобни.
 И като знам, че Бургас е пълен с котки и редовно ползват плажа за тоалетна.....ама гледам да не го мисля чак толкова навътре, най големият бацилник сме ние хората. Чужди бебета не пипам и да им се радвам, само им правя физиономии, ако ми разрешат или майката реагира, че се втелясвам много и ми го връчи директно/щото и такива случаи има/, тогава им се радвам. Не за друго, ами е чуждо, всеки си има маниери и начин да си гледа детето и не искам да създавам конфликти. Ивейн грам не се впечатлява от бебета, бих казала че ги избягва дори, за сметка на това редовно тормози по-големите и се бута при тях и им разваля играта  Joy Joy hahaha

Най-сетне е лято и при нас. Вчера се прибрахме в 10  Joy Натоварих раницата с плодове, мляко и сандвичи и цял ден скиторим. Само дето чорапи забравих да взема, а тя се заля със сместа за балони, ама те изсъхнаха, а тя игра боса докато съхнаха. Днес я заведох на театър, много беше впечатлена, после пак ще я водя към плажа и морската, само дето някакви облаци ми се мяркат и не ми харесва това  Crossing Arms Crossing Arms

Дани, стискам палци всичко да мине успешно  Praynig Praynig

За обриви изобщо нямам опит и идея, какво да напиша, за щастие май не е от алергичните и реагиращите и израстна всичко/аз имах големи притеснения, че аз съм с много чувствителна кожа, а тя нали имаше одисея с глутена, но то беше временно и го израстна явно, а може хич да не е било от това, вече не знам какво да мисля./
На 26ти съм на лекар, най-вероятно ще почна стимулация .....да видим.

# 721
  • Sydney
Ц, котки и кучета бездомни няма... по улиците има торби за почистване след животните, въпреки че има и свинИ, които оставят не почистено...

# 722
  • Сливен
Меци, и ние с Алекс гледахме финала снощи, знаех че няма да му дадат първото място на нашия сладур, но да падне от тази песен.......  Sick
Ние от два месеца си щъкаме по площадки и паркове, Теодор все е заврян в пясъчниците, в камъните и листата, не лапа ръцете си, но редово се посипва с пясък. Все си мисля, че прекаленото пазене е в пряка пропорционална връзка с честите разболявания, знам че не съм на вашето място, вие си знаете най-добре, но аз лично не тичам след децата да ги мия, навличам и пазя от болни деца.
За бебета - и аз избягвам да ги пипам , на децата също не разрешавам, освен ако не сме вътре някъде и не са с измити ръце, но по принцип Тео и Здравко за мен вече не са бебета, те са деца, нормално е да пипат навсякъде, най-вече в мръсотията, единственото неприятно нещо ми е, че хората хвърлят много боклуци по земята и най-редовно е налапал някой фас или изхвърлено шише от вода  Sick.

# 723
  • Варна
Ами то това е гадното, добре, че Борислав никога не е пожелал да лапне нещо, което не е за ядене. Той дори нещата за ядене не искаше да държи в ръка и да ги яде Mr. Green Но ако беше от децата, ядящи всичко, което видят щях да го вардя като орлица със сигурност. Проблемът не е, че ще изяде малко пясък примерно, а какво има в този пясък.

# 724
  • NE
Аз също не пазя. Много обича да обърсва гумите на колите.
От няколко дни ходим на плажа да играе и навсякъде, ама навсякъде има пясък. Миналата година все налиташе на кошчетата за боклук. Зимата щях да падна като го видях с една чашка с вода да излиза от тоалетната и докато запитам от къде е тази вода си сръбна най-блажено. ooooh! По принцип не си пъха неща в устата как да е, но има изключения.

# 725
  • shumen
Поспаланче,аз затова твърде не разрешавам да играе в пясъчника.То не за друго,ами все някое съкровище ще намери.
Рокси,аз също не го пазех много,но откакто тръгна на ясла и започна да се разболява започнах да мисля по друг начин.Сега,ако не беше операцията нямаше да го спра от ДГ една седмица по рано.
Прахче,благодаря.И аз се моля да мине всичко без проблем.От ден на ден колкото наближава аз се притеснявам все повече,но няма как ще мине и замине.
Цвете,Дени ми е голям вече и пак пие вода от де що намери чаша или шише.
Аз утре ще ходя при педи за направление за кръвните и за тестовете за алергии към упойки,но забравих да питам доктора със сигурност дали трябва да ги пускам и тях.

# 726
  • В къщурката на хълма на феите
Рокси преди три години бях точно като теб, после живота на други неща ме научи Peace

Утре сутрин съм с бабите в 7:50 пред Лидл - промоцията на памперси и мокри кърпи е сериозна .. само дано не се налага да се бием Mr. Green

# 727
  • shumen
Меци,и аз утре ще ходя до нашия Лидл,но по късно,че първо ще мина през педи за направление.

# 728
  • Сливен
Рокси преди три години бях точно като теб, после живота на други неща ме научи Peace

Утре сутрин съм с бабите в 7:50 пред Лидл - промоцията на памперси и мокри кърпи е сериозна .. само дано не се налага да се бием Mr. Green
Аз затова казвам, че всеки си знае за себе си и за децата си.
При нас пуснали от днес лидълската промоция на памперси и кърпи, не знам защо.

# 729
  • shumen
Рокси,не е само при Вас.Аз и в другата тема за Лидл видях,че бяха писали,че на доста места е имало наредени промоции още от днеска.

# 730
При нас пуснали от днес лидълската промоция на памперси и кърпи, не знам защо.
XXL промоцията е от понеделник, те навсякъде са пуснати .. аз ей сега точно оставих скромната сума от 110.61лв за памперси и кърпички Mr. Green Mr. Green

# 731
  • shumen
Меци,вчера беше Неделя,а не Понеделник.
Аз чакам при педи за направления.Пред мен има още 10 човека сигурно и не знам докога ще стоя.

# 732
  • В сърцето на любимия човек
Меци - Тужур ли взимаш?

# 733
мхммм много съм доволна Peace
Дани знам, имах предвид, че понякога го правят, като заредят по-рано магазините .. и при нас се е случвало като ида в неделя следобед да пазарувам с понеделнишката промоция Peace

# 734
  • shumen
Меци,в някой градове това е практика.Зареждат още в Неделя.

Общи условия

Активация на акаунт