Звездни компромати - 320 част

• 114 403
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
  • Once there was a Hushpuppy...
 hahaha М. Родригес Joy
Не мога да я харесам никак,  с нищо и никога. А, е симпатична.

# 46
  • Mediterraneo

Мишел Родригес каквото и да облече ми прилича на автомонтьор.

Точно това си мислех, докато я гледах.

# 47
Идвам да възкликна: Прекрасна, прекрасна Есил Д. по Нова. И визия, и мисъл и... всичко.

Джо,  bouquet

# 48
Идвам да възкликна: Прекрасна, прекрасна Есил Д. по Нова. И визия, и мисъл и... всичко.

Джо,  bouquet

Тъкмо и аз идвах да кажа за Есил. Много добре говори, а как изглежда  Heart Eyes а е почти на 50г.

# 49
Запис с една моя голяма любимка, която днес е рожденичка.

Моран Атиас
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 50
Хареса ми Есил, не говори като типичната фолкпевица, няма ааааа, ъъъъъ. Simple Smile Само тирадата за Доган ми дойде в повече.

# 51
Гледам Невена Бозукова в Търси се, никога не съм я харесвала на външен вид, но сега изглежда доста добре.

# 52
Джанет Джаксън и съпругът ù се разделили. Връзката им вече не работела. За какво го направиха това дете, като са знаели на какъв етап е връзката им? Изобщо не го одобрявам това раждане на деца за закрепяване на връзката, щото това не помага и накрая тези деца растат с разделени родители.

# 53
Напънах се и изгледах интервюто на Марето.По едно време наистина като че ли имаше късо съединение в главата й и се виждаше едно мигане с лявото и око.Само не разбрах защо се извинява на Гущерови?И на съседите се извини, въобще цялото и участие беше едно извинение.

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 14:33 от Ekatеrina

# 54
Кате, дай линк. Не можах да го намеря.

# 55
  • Gotham City
След Хриси се появи това"р".
Тя с тая бяла нощница сключи брак.
Скрит текст:

Преди него е, песента дето я бяха публикували по-рано, с това Р е от времето доста преди него.

Селена и Уикенд за мен отдавна са си официално. Беше качила клипче в story-то в инстаграм как гледа негов концерт по тв и казва Babyyyyyy докато го гледа  Grinning

# 56
Погледнах интервюто с Мария. Спомена, че са я свързали с някакво познато семейство и е била много огорчена. Понеже не следя историите, не разбрах в какво са я забъркали. Никак не ѝ е леко. Изглеждаше тъжна.

# 57
Погледнах интервюто с Мария. Спомена, че са я свързали с някакво познато семейство и е била много огорчена. Понеже не следя историите, не разбрах в какво са я забъркали. Никак не ѝ е леко. Изглеждаше тъжна.
За Арабаджиеви става въпрос .Отново си станаха близки и Мария прекарва доста време в Маринела. Дори прочетох, че живеела там, но не знам дали е вярно.

# 58
# 59
За Арабаджиеви става въпрос .Отново си станаха близки и Мария прекарва доста време в Маринела. Дори прочетох, че живеела там, но не знам дали е вярно.

Според мен ставаше въпрос за онова семейство от Пловдив.Тя беше снимана по сутиен до нея един мачо😁Заглавието :Мария налази пловдивски бизнесмен.
 В статията става ясно ,че е женен и и тя за това се извиняваше

Общи условия

Активация на акаунт