Звездни компромати - 320 част

• 114 408
  • 754
  •   1
Отговори
# 60

Мерси Кате. Стана ми мъчно за девойката, ама е много пласмасова Sad.

# 61
  • Viena
Много е зле. Марето,

# 62
Наистина ми стана жал. Аз я помня от рекламата с дините.

Коя е "журналистката"?

# 63
Като за бранша -нищо ново под слйнцето.Дразнещо пък и час лигаво "р" не забелязах. Mr. Green
Но зеленките кандали на Любенова ме разбиха Crazy

# 64
  • София
Джанет, и вярата му прие..

# 65
Джанет, и вярата му прие..

Любов, какво да кажеш Simple Smile.

# 66
Наистина ми стана жал. Аз я помня от рекламата с дините.

Коя е "журналистката"?

Даун, певиците с дините бяха други. Може и аз да съм пропуснала подобна реклама с Мария.
Интервюиращата е Диана Любенова - актриса.

Споменах реклама и гледам в момента Станка Златева рекламира някакъв шейкър (блендер). Отдавна не я бях виждала.

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 15:39 от Зимна Утрин

# 67
  • срещу двата комина :)))
Мерси за темата, а от толкова обсъждане ше зема и аз да го погледна това интервю Mr. Green

# 68
Утрин, не е ли това девойката с мастиката и един бамски като дини? Може и да се бъркам.

# 69
Утрин, не е ли това девойката с мастиката и един бамски като дини? Може и да се бъркам.

Емилия и Галена май се снимаха в такава реклама.

# 70

Ако говорите за рекламата на мастика Пещера, където всичко е с десен кора на диня  Mr. Green там бяха Андреа и Галена  Peace

# 71
Мерси за темата, а от толкова обсъждане ше зема и аз да го погледна това интервю Mr. Green
Аз пък не. След толкова страници подробно обсъждане все едно съм го изгледала.  Mr. Green

# 72
Ми, не, пак пуснах интервюто, за да мога да кажа нещо положително... обаче то е мъка, бе хора! На Анелия на славоизлиянията не се мъча толкова. Ама едно смислено изречение няма! Улових се, че съм се напрегнала дори в лицето, от старание да свържа в смисъл изговореното докато слушах. Е, не може. Tired Да, с едно ще се съглася - изглежда тъжна, объркана или дори може би уплашена Мария. Но нека не я канят повече да говори за това. Мъчи себе си, водещите и три пъти повече зрителите. И защо изобщо в днешно време разводите трябва да се разчепкват медийно чак до интимните части на разделящите се...  ooooh!
И Камелия беше диня.

# 73
Много съм зле значи, а защо и казват "отварачката".

# 74
Много съм зле значи, а защо и казват "отварачката".
Заради рекламата с отварачкара на врата, ако не ме лъже паметта  Mr. Green
Някаква бира отвори  hahaha

Ето я

Общи условия

Активация на акаунт