Звездни компромати - 320 част

• 114 426
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Много съм зле значи, а защо и казват "отварачката".

Имаше една реклама на бира, вадеше една отварачка и отваряше бутилката.

# 76
Заради една друга реклама- на бира, в която си държеше отварачката в пазвата при силикона.

# 77
Заради рекламата с отварачкара на врата, ако не ме лъже паметта  Mr. Green
Някаква бира отвори  hahaha

Ето я

Не ми се отваря, но помня една реклама за мастика, но явно бъркам девойката. Имаше големи "очи" и бански с десен на диня.

# 78
  • София
отворих да се подсетя. ама тя в тази реклама си е забравила устата вкъщи Laughing

# 79
Скрит текст:

Ето я
Не ми се отваря, но помня една реклама за мастика, но явно бъркам девойката. Имаше големи "очи" и бански с десен на диня.

А сега?

отворих да се подсетя. ама тя в тази реклама си е забравила устата вкъщи Laughing
   Joy Joy Не бях обърнала внимание

# 80
Скрит текст:

Ето я

Ха ха, върна ме години назад. Явно дините са били носени от друга девойка Simple Smile.

А сега?

Joy Joy Не бях обърнала внимание

# 81

Ето я

Андреа, Галена и Емилия са участвали в такива реклами. Мария - бира, Камелия - водка. Но вече за нищо не ги търсят  Laughing

# 82

Ето я

Joy Joy Joy

# 83
Трябваше да спре да помпа устата до рекламата.Сега вече е със собствен живот долната джука Rolling Eyes

# 84
 Дожаля ми за нея. Сега пак ще трябва да пее  Tired. Устните и наистина са потресаващи.

# 85
Никак не ми е мъчно за Мара, мъчно ми е за детето и.Тя нов спонсор ще намери, хич не я жаля Mr. Green

# 86
  • София
Напънах се и изгледах интервюто на Марето.По едно време наистина като че ли имаше късо съединение в главата й и се виждаше едно мигане с лявото и око.Само не разбрах защо се извинява на Гущерови?И на съседите се извини, въобще цялото и участие беше едно извинение.

Защото е крещяла докато Хрррииси и е рязал роклите и съседите я чули 😂😂😂

# 87
А, че кво й пука за съседите? Повече няма да им е комшийка. Mr. Green

# 88
Сега и аз пуснах интервюто. И до тук просто ме убива със стил- то обувки и дънки и риза... Няма едно с едно да си подхожда ( според мен)

# 89
Напънах се и изгледах интервюто на Марето.По едно време наистина като че ли имаше късо съединение в главата й и се виждаше едно мигане с лявото и око.Само не разбрах защо се извинява на Гущерови?И на съседите се извини, въобще цялото и участие беше едно извинение.

Защото е крещяла докато Хрррииси и е рязал роклите и съседите я чули 😂😂😂
Истина ли е това? Shocked Много мутренска и долнопробна постъпка.
А на детето дали е взел играчките, дето е купил? Sick
Предният и мъж явно също не е стока, щом е забравил за първото си дете(по думи на Мария).

Лепа Брена от снощи
Камелия е била подгрявща и е обявила, че през деня е загубила баща си. Трябва да си много силен човек, за да можеш да се появиш пред публика в такъв момент. Confused

Общи условия

Активация на акаунт