Звездни компромати - 320 част

• 114 407
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
  • Once there was a Hushpuppy...
Много хубав Джейк Heart Eyes

Парвенющината на Мара и Гущеров - пищна сватба, а развода -  таен, срамен и на бързо. Ахха, голяма и истинска любов ще да е било Crazy

Джой -  bouquet

# 31
https://www.instagram.com/p/BSnh3GMh4yZ/
Селена и Уикенд, вече официално

# 32
Парвенющината на Мара и Гущеров - пищна сватба, а развода -  таен, срамен и на бързо. Ахха, голяма и истинска любов ще да е било Crazy
То май на всички е така!
Какво ли става с Марая? Къде е детето?

# 33
Може ли линк с интрвюто на Цвети в Мармалад?

Тук има клипове от предаването с нея.
http://www.btv.bg/shows/marmalad/videos/

Ким К през 90-те
Скрит текст:

Златен медал за новият ни ансамбъл по художествена гимнастика
Скрит текст:

Скрит текст:

# 34
  • Варна
Всички се подигравате на Мария и реших и аз да го изгледам това прословуто интервю  Mr. Green

Не знам какво да кажа, сърце не ми дава да се включа и аз в отбора подигравки.

Това "р", което и мен ме дразни, съм го забелязала отдавна, още преди Хриси, мисля.
Имам спомен за едно интервю, в което тя е по бяла рокля, тип нощница и май там за пръв път
ми направи впечатление. Не съм сигурна, не й следя отблизо интервютата.
-----------------------------------------------------------------------------

Цвети е много, много красива  Heart Eyes
Но, не ми допада с този цвят коса, изобщо.
Облечена е страхотно!

А, панталона на водещата е страшен  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 08:16 от missNoir

# 35
След Хриси се появи това"р".
Тя с тая бяла нощница сключи брак.
Скрит текст:

# 36
Малко не съм в час, но все пак се сещам, че Марая е родена инвитро с доста зор, по интервюта на Мария. И сега пак щяха така да пробват. Да не би разводът да е, защото не се е получило  newsm78

# 37
  • Sofia
Браво на новия ансамбъл, във фейсбук има видео на съчетанието с обръчи, спряха ми дъха  Heart Eyes

# 38
  • гр.Пловдив
Малко не съм в час, но все пак се сещам, че Марая е родена инвитро с доста зор, по интервюта на Мария. И сега пак щяха така да пробват. Да не би разводът да е, защото не се е получило  newsm78

Дам,този проблем доста е наклонил везната в ущърб на Марийчето Confused
Гущерчето е бил под натиск на родители,че гледа чуждо ,а пък тая не може едно дете да му роди и тези подмятания са го напрегнали...
Доколкото съм чела и чула са пробвали инвитро в Истанбул,ама нещо безрезултатно,а на Марийчето бях останала с впечатление,че й е болна тема и й е кофти,че няма резултат newsm78

# 39
Моята любма Моника Белучи
Скрит текст:

# 40
Благодаря за темата!
Памела Андерсън е страхотна, Мел Би изглежда доста свежа, предвид случващото се около нея, а за Кристен Стюърт - смятам, че това е нейната визия Simple Smile
Сагата на Мария хич не ме вълнува...

# 41
  • Русе/София
Покрай коментарите в темата взех,че гледах и аз Мария.Имах чувството,че от време на време става късо съединение в главата и.То мимики/до колкото може/,то ъкане,то бавна мисъл.Почва да казва нещо,но все търси някоя заучена дума.Трудно,много трудно и тече мисълта на тая госпожа или пък госпожица.

# 42
  • До морето
Аз имам чувството, че от напъване да е умна е .....толкоз проста. Може би ако си говори нормално ще е поносима, ама тя все се мъчи да вкара някоя "вносна" дума, разни заучени фрази, които са й харесали как звучат, ама не е съвсем наясно какво значат и то става точно манджа с грозде.

# 43
  • София
Мишел Родригез
Елса Патаки
Чарлийз Терон - ужас
на премиерата на "Бързи и яростни 8"

# 44
Чарлийз Терон - ужас
на премиерата на "Бързи и яростни 8"
Ами на мен роклята и ботушите ми харесват, но тя няма талия за такава дреха. А самата Чарлийз изобщо не харесвам, въпреки масовото прехласване по нея - голямо, широко чело, малки очи, малка уста и малък нос, и всичко това събрано на средата на лице като питка! Rolling Eyes

Мишел Родригес каквото и да облече ми прилича на автомонтьор.

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 10:08 от Бижy

Общи условия

Активация на акаунт