Звездни компромати - 320 част

• 114 715
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Някои млади комунистчета добре се мазнят на стари чичаци - дедаци! Някой чичко- дядко я набута и младите под строй я заобичали! Ех, живот, живот ...
е, ти не знаеш ли кой е мъжа ѝ?
нищо, че уж няма общо с БСП.

ПП. за Н. Йотова иде реч.

# 691
  • Бургас
Стара кука е Богомил,няма начин да не е свързан с партията-майка. Grinning

# 692
# 693
# 694
  • bad@ss
Алексис Оханиян, създателят на reddit.

# 695
  • Gotham City
Тоз Мистър
Скрит текст:

# 696
Тенисистките да почват да тренират - най-после ще имат шанс за титла от Големия шлем  Joy Joy Joy

# 697
Фотоглерия от първия ден на новото Народно събрание. За съжаление почти няма жени на снимките - само Манолова, Нинова и Йотова.

Особено внимание към снимки № 2, 12 и 13.  Mr. Green Mr. Green

http://www.dnevnik.bg/photos/2017/04/19/2955625_fotogaleriia_pur … narodno_subranie/

Доповръща ми се.  Stop И не само заради 2, 12 и 13.
Че какво толкова ДД Ок да ви се повръща,другите не разбрах кое му е възмутително

# 698
Изобщо не съм разбрала, че Серина е заменила турчина с този. Симпатичен изглежда.

# 699
  • Once there was a Hushpuppy...
Ани Цолова и Генка Шикерова са се възмутили в соц. мрежа от колегата си Васил Иванов.

https://www.novini.bg/news/418909-%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%86%D0%B … %D0%BE%D0%B2.html

# 700
Аз съм учудена ,че  мъжът/жена  Серена е бременна😧

# 701
Много бебета в тенис средите, наскоро Цонга стана баща, Серина е бременна, а Новак Джокович и съпругата му очакват второто си дете:
Скрит текст:
Много ги харесвам!  Heart Eyes

# 702
  • Варна
Много ми е интересно да наблюдавам бременността й.
Май никоя друга не е успяла да ме развълнува толкова.
Дори Кейт Мидълтън  Simple Smile

# 703
Тоз Мистър
Скрит текст:

Онзи ден имаше снимка милият мъж как я е вдигнал на ръце. Як мъжага ще с еокаже Simple Smile

Тук

# 704
Мен също много ме радват двамата, въпреки, че не съм фен!
мъжът и също ми харесва, браво на тях! Тя може и само добавки някакви да е вземала по време на кариерата си, къде легални, къде полу-легални, явно всичко е наред със здравето и, пу-пу, дано! Те и други тенисистки, и всякакви спортистки,  се размножиха безпроблемно де, но при нея по едно време наистина вярвам, че колежките на корта са се питали с мъж ли се "борят" или с жена. Аз лично не бих искала да съм срещу нея на корта и да чакам да бие сървис.

Общи условия

Активация на акаунт