Анатомията на Грей - Тема №24

• 81 611
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Извинявам се, че нахълтвам така набързо, но да питам. Има ли вече излезли субтитри за гледане онлайн? Не мога да тегля. Откак е започнал сезонът се опитвам, но не мога дори първи епизод да гледам. Благодаря!

# 721
  • Вестерос
Изтегли си BSplayer, той си ги намира и български излизат.

# 722
Изтегли си BSplayer, той си ги намира и български излизат.
И аз така процедирам от сто години. Предимно гледам с английски субове, но някои сериали се налага да дръпна български, че много терминология вкарват. Laughing

# 723
  • София
Гледах. Добре беше...ама не знам какво точно да коментирам Grinning Честно казано, от много серии насам, просто няма нещо , което наистина да коментирам с интерес Grinning Само ми се иска да не събират Де Лука с Мередит.

# 724
  • софия
Гледах. Добре беше...ама не знам какво точно да коментирам Grinning Честно казано, от много серии насам, просто няма нещо , което наистина да коментирам с интерес Grinning Само ми се иска да не събират Де Лука с Мередит.

Аз пък искам да ги събера .Де Лука ми е много  красив.

# 725
На мен ми идва малко в повечко възрастовата разлика Smile

# 726
  • София
И аз го харесвам, това е проблемът Grinning Не го искам с Мередит.
На нея някой там, подходящ възрастово. То не толкова до възраст, колкото за нея ми пасва по-улегнал мъж, преживял някакви неща...с успешна голяма кариера.
Де Лука е играчка, колкото за няколко пъти. А може да е "сериозният" за друга героиня.

# 727
  • Вестерос
Днес защо нямаше, знае ли се?

# 728
  • София
Гледах в imdb, че следващият епизод ще излезе на 25.10. Те май често си прескачат по седмица, може би има някакви техни си празници? Миналата година октомври пак така прескочи седмица, помня го, защото пътувах и помолих да ми свалят новия епизод, но ми казаха, че конкретната седмица нямало епизод.

# 729
  • Пловдив
Темата тотално замря Sad Ама с такъв никакъв сезон...
Даже не си спомням миналата седмица за какво беше епизода, а от тази още не съм го гледала.

# 730
Еми аз го гледах, ама не знам какво да коментирам. Грей се двоуми между двама, Бейли е стресирана, Карев постоянно правят секс... нищо интересно.

# 731
  • София
И аз вчера гледах новия епизод ама и мен не ме избива на коментари...
Някаква драма се опитват да направят между новоизлюпения гей и новия доктор ама не ме грабва.

Искам Теди най-накрая да каже на Оуен за бебето, че да стане интересно.

Аааа и Маги и Джаксън да се разделят, че тя ми е ужасна до него, пък той цял епизод ѝ се мазни... бляк!

# 732
Миналата седмица имало ли е епизод? Аз вчера дръпнах 6ти, но не ми е останало време да го видя.

# 733
  • София
Нямаше миналата седмица епизод.

Мен последния ми хареса, даже си поревах малко

# 734
Това в асансьора ми беше супер гнусно, да ме извиняват...

Общи условия

Активация на акаунт