Великденският заек го няма, за Августинчето го сготви мама

• 64 822
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Shaw7y, засякох те в една фб група 😃 Познах те по менюто 😀
И аз, и аз   Mr. Green Flutter

# 211
  • София
Shaw7y, засякох те в една фб група 😃 Познах те по менюто 😀
И аз, и аз   Mr. Green Flutter

Хаха, отиде ми виртуалната анонимност Grinning. А тази група с храненето е единствената бебешка група, в която членувам, защото другите ме дразнят Grinning. И пак ме намерихте.

# 212
Не можеш да се измъкнеш от нас 😃😃😃
Анси и Стасси се изгубиха някъде, не са писали от много време...

# 213
Нади, тук съм. Чета всичко, което пишете, просто работата много ме завъртя Sad по Великден имах 1500 румънеца и не бях на себе си. Аз вече всичко въведох без риба, прясно и кисело мляко, вчера купих пюре с риба и реших да предложа една лъжичка и резултатът...... фонтан и зверско повръщане Sad от кога давате кисело млекце, аз май съм закъсняла. Чета за кухните във Варна и съм в чуденка къде да запиша малката. Имаме цели 10 зъба и предкътниците избиха. Пфуууу няма свършване Това зъбоникнене. От 3 дни малката постоянно киха и кашля, не знам  какво е и съм адски притеснена. Давам инфлуназал, изопринозин и биозин. Чудя се от къде е лепнала малката настинка, ако е това. Колко станаха вашите бебоци, моята дама е 78 см и 9700 при 8 месеца и 24 дни.
За килограмите, аз съм -48 кг. Звучи ужасно.... но е факт. Аз напълнях почти двойно по време на бремеността. Това е при нас. Изморена съм ужасно, ох.... така ми се спинка 
Аз редовно си ви чета и ви гледам снимките. Децата са уникални

# 214
Линуша, те не са ли различни неща?

Не разбрах кое дали е различно?
Анонимността е относителна и тук. При общи интереси в малка България все ще те засече някой  Twisted Evil

# 215
Олее като чета някои са преполовили зъбите, а моето гардже още идея за зъб май няма.

Бисквитите с овес и банан и аз се каня да ги правя, но да видим кога ще е.

Момичета, някой може ли да ми даде идея за еднодневна почивка около София?

# 216
Аз мислех, че триците по-няма да натоварят стомаха от овесените ядки.
Анси, Тон точно с месец по-малка 7 и 24 дни - 9,300 и преди две седмици беше 72 см

# 217
Гери, значи с теб сме с почти еднакви мерки при дечицата  bouquet

# 218
Да, Анси , само където няма нито един зъб  Grinning и най-интерестното е , че въобще не я безспокоят, не са подути, дори спря да лапа каквото и да било. Анна-Мария  колко мн зъби има, направо не е за вярване .

# 219
Опитах да направя бисквити от банан и круша. Сложих и брашно и малко кисело мляко, но не се получиха добре.
Анси, Ана Мария буди ли се през нощта? Дея си спря нощното хранене от две седмици, но все още се буди към 00-1 ч.

# 220
Групата да не е Бебешко меню 4-12М? Аз там съм се навряла и поглеждам отвреме на време. Ако има друга, кажете да дойда и аз. Може да се престраша да се покажа  Mr. Green

Тази нощ ново 20. Три пъти ставам, защото Дамян реве, отивам и какво да видя, нашият стои на 4 крака в креватчето и мучи. Обръщам го - той спи.  Shocked Вече се заглежда в картинките на книжките и се хили... "Виж конче!" - "Ги гиии", разпознава мишлето, всеки пъти се хили много на него и протяга ръце да взима книжката - много е смешен, като миниатюрен професор.

Като гледам всички готвите, в онази група във ФБ някакви пици, манджи... аз направо се чувствам като супер изостаналата мама. Утре ще правя пилешка супа и това ще е първата манджа на мама, да видим.

Тези бискивити само аз не съм ги правила, ще ги опитам и тях.

Иначе Дамян е леко прегракнал, покашля, има сополки. Изплаших се, че не пие достатъчно вода и даже се осъмних дали не се е леко дехидратирал. Два дни не беше акал, вчера като се прибрахме успя да сътвори нещо, с което можеш да си счупиш орех. Сиво на цвят (извинете за натурализма, но ...) и някакви нишки белезникави. Вътре (Боже мой описвам лайно) нормален цвят на пюренцата, които е ял.  Tired Чудя се дали това не е симптом на глутенова непоносимост или някаква друга алергия. Днес сутринта същото "творение" и следобед минава на тикви, круши и сливи - да видим.

С водата сме до никъде - давам да пие почти насила по няколко пъти на ден.

# 221
  • София
Линуша, те не са ли различни неща?

Не разбрах кое дали е различно?
Анонимността е относителна и тук. При общи интереси в малка България все ще те засече някой  Twisted Evil

За различни неща говорим - беше писала, че триците натоварват стомахчето, аз преди това бях писала за фини овесени ядки, нещо сме се изгубили в превода явно, защото нямам представа за каква анонимност говориш Grinning.

ЯННА, тази е групата. Единственото нещо, свързано с бебета, което си оставих във фб, че другите са ми натоварващи. Форумът е отделно, хаха. Давай, пробвай се да сготвиш нещо за малчо, при нас моите манджи се харесаха повече от готовите пюрета май. Ще видим занапред как ще е. Simple Smile

# 222
Значи и аз те познах  Mr. Green

# 223
Янна, не е сложно да се готви за бебоците. Аз също като Saw7y готвя за два дни. Сладките неща за СЗ обикновено също ги правя предната вечер.
Дея познава кучето, мечето, котето, като и пея "Хей ръчички..." се прави, че си мие ръцете. Има и едно много касмато пате, което съм сложила на шкафа и като я питам къде е, го сочи и вика "Е, Е" 😁
От време на време като я приспивам й пея азбуката или числата на английски и забелязах, че като ги пуснат по Твто през деня, зарязва всичко и се обръща към него 😁
Малко по малко се превръщат в мислещи хора и нашата роля, в това да развиваме ума им, е ужасно отговорна.

# 224
  • София
Ей, всички сте ме познали, ама си траете във фб Grinning. Поне вече си ме представяте визуално, хаха, да се вижда кой стои зад този симпатичен аватар Grinning.

Наде, като каза за телевизора: нашето нещо си има любими реклами - една на минерална вода "Девин" я гледа със страхотен захлас. Ние гледаме телевизия основно вечер и за по малко - мъжът обича веднъж на ден новини да гледа, някой път гледаме и Господарите. Но щом тази реклама тръгне, беба зарязва всичко и не отлепя очи от екрана.

Снощи като си легнахме се мъчих да чета книга (хартиена, не електронна) - няма такова посягане, катерене и какво ли не. Преди с четеца нямах проблем, защото не може да се смачка, но снощи само на челна стойка дето не четох.

Общи условия

Активация на акаунт