Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 650
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
хаха, Янтра, дума по дума ли искаш?
Общо взето сравнявахме различните нации, за които имаме по-близка представа как са в това отношение.
Общия дух на разговора.

Това е старшия син, на 10, прави бисквитена торта - https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p320x320/17883490_ … 7&oe=59531EFE

Моите имат един уейвборд и един скейтборд, уейвборда го ползват повече. Нямам идея защо, това е наблюдение.

# 181
  • Ямбол
А какво пречи за рожден ден да кажеш просто - каня те на рождения ми ден, еди си къде, в толкова часа.

# 182
А какво пречи за рожден ден да кажеш просто - каня те на рождения ми ден, еди си къде, в толкова часа.

И това става разбира се  Peace
На мен обаче ми е по- лесно с покани, признавам си, понякога има голямо струпване и се омотвам на кой, къде и кога беше  Crazy

Янтра, добре си ти, матриархат у вас цари   Wink

# 183
  • София
Лиляна, ти сериозно ли? Аз ще забравя, пък камо ли децата. А и устната покана не важи, защото не се приема сериозно. Децата понякога, да не кажа, че и често, си измислят разни покани, за които родителите дори и не подозират. Когато обаче има покана, в която е написан и телефонният номер на родител, това вече е друго. Обаждам се, благодаря за поканата и казвам, че живот и здраве детето ми ще присъства.

# 184
Моят син всекидневно кани приятелчета вкъщи  Mr. Green Добре, че устната покана на важи.

# 185
  • София
Моята дъщеря ми беше спретнала номер да покани няколко момичета от класа вкъщи, при това на пижамено парти с преспиване. Една от майките си направила труда жената (понеже голямо тръшкане от страна на дъщеря й) да ми открие телефона и да ме попита има ли доза истина в поканата. Извиних й се, посмяхме се и тъй. После изнесох лекция на Кати кога и как се кани, и дано да ме е разбрала.  Grinning

# 186
Рождения ден на дъщеря ми е през лятната ваканция. Няма шанс да се открият децата, за да им се даде покана. Тогава се действа по телефона. Който тя не открие, аз се опитвам да открия родителите им.

# 187
Според мен няма "чужбински" традиции. Зависи от училището и от родителите. Има понякога по-активни, които се занимават с организиране на подобни неща. В класовете на синът ми тук не е имало подобни неща,  но в България имаше една-две мами, които какво ли не организираха, а рожденния ден на едно от децата беше като сватба, поканени бяха всички деца+братя сестри+родители и класната в ресторант с тристепенно меню ooooh!. Поканите за рожден ден тук се носеха в училище за децта, които се канят от там и никой не се е сърдил.

Има нужда от покани за малки деца и когато се празнува в клуб.

Янечек, при нас уейв борда се ползва много малко, а скейта се задържа по-дълго време. Питай го той какво предпочита и дали го е пробвал.

# 188
  • София
А мене главата ме заболя, докато ви изчета всичките салтанати и традиции, свързани с училищните празненства  и пр. Аз като една лоша и незаинтересована майка не се занимавам с такива неща, ама грам. Чак неудобно се почувствах Blush

Много хубаво временцето днес. Мисля да бодна някоя и друга китка за милото.

# 189
Поканата за РД е нещо полезно и практично, съдържа важна за родителите и поканените деца информация (от колко до колко часа, къде, телефон за връзка,како да си носят при нужда - бански, гумени ботуши,  каска, шапка за слънце, лосион против изгаряне... ) , подготовката и изработката стимулират детската креативност, а изпращането/разнасянето на поканите носи приятно вълнение на рожденика.

Котката има кърлеж, ще тичаме да го махнат. Аз съм вадила от децата мънички, още незабили се добре, но този е огромен, поне от 1 ден смуче гадината и ме е страх да го пипам сама. За първи път виждам нещо такова.

# 190
  • Пловдив
..................... , подготовката и изработката стимулират детската креативност, а изпращането/разнасянето на поканите носи приятно вълнение на рожденика.
И главоболие на майка му Joy Joy Joy Joy

# 191
И аз се изморих докато ви изчета. Изобщо не разбирам подобно „раздаване“. Много е хубаво да си найс и френдли по принцип, но не ти ли идва отвътре, всичките картички, моливчета, стикери и пр., се превръщат просто в един празен жест. Не искам да уча детето си на подобно нещо. Отделно, аз съм абсолютен интроверт, общуването с голям брой хора ме затормозява и изморява. За добро или зло, детето е същото. Не бих могла насила да го карам да прави подобни неща.

В процес на избелване на зъбите съм. Снощи бях на зъболекар, след едноседмична „терапия“. Два тона разлика, не е зле.

# 192
  • София
Аз все още нямам никаква нужда от избелване на зъбите, но ако видя, че почват да пожълтяват на секундата ще ги избеля. Много се влияя от зъби и хубава усмивка, това е и нещото, което винаги ме е привличало в даден човек, за мъже говоря най-вече.  Laughing Че нали всичко от целувката тръгва...  Crazy

..................... , подготовката и изработката стимулират детската креативност, а изпращането/разнасянето на поканите носи приятно вълнение на рожденика.
И главоболие на майка му Joy Joy Joy Joy
Затова готовите покани ми идват идеално! Тази година пак ще намажем от детския център, където ще празнуваме и нямам грижи.

# 193
Има огромно количество готови покани за безплатно теглене от интернет - разпечатваш, попълваш - готово. На мен ми е кеф да се занимавам, идеи имам, на децата им е кеф да ги правим сами, но опции за покани наготово има много. Чак пък такова главоболие...

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 13:19 от Анонимен

# 194
О, поканите не са драма. Аз по-скоро се чудя на пакетите с подаръци по няколко повода. Поканите са си важни, защото на децата не винаги може да се разчита да предадат информацията. Не е като едно време да се викаме от улицата Simple Smile. Липсват ми традиционните сандвичи от франзела Simple Smile.

Имам шина и материал за избелване, ама рядко се сещам да го правя. Искам да отида и за половин час да съм готова, но май такава опция няма. Нареждам се в клуба на мразещите пребиваването по салони и процедури.

Общи условия

Активация на акаунт