Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 584
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 285
  • югозапад, под "Марков камък"
Супер са нещата на Виледа и препарати, и консумативи за почистване.
У дома ММ не пипва никаква домакинска работа ама наистина никаква. Но както и при Контеса цялата поддръжка на къщата от вън, която не е никак малко е на негов гръб. И двамата работим, дори аз като часове повече, но пък неговата работа е физически по-тежка и така без изрични уговорки вече 11 години си жевеем добре и в синхрон Simple Smile

Детето е на зелено училище от понеделник, първото й такова и е голямо вълнение за нея, а на мен вече ми липсва!

# 286
Благодаря, Чек! Дано го има и тук. Банята,т.е. душ кабината ми е най- омразна за чистене

# 287
Аз гардероб пренареждам, защото уж е голям, но все не ми стига мястото. Много летните и много зимните дрехи седят в дрешника в сезона, през който не се ползват. Като пренареждам изхвърлям дрехите, които не се носят вече.
Шкафове не подреждам. Най-много веднъж в годината да изпразня и да изхвърля нещо. Аз нямам и много шкафове де, не обичам вещи и с удоволствие ги премахвам. Кухненските и тях веднъж годишно ги опразвам, ама май не всяка година   Mr. Green

На село сме и мъжете копаят нещо за някакви тръби. Аз поскубах малко трева, а сега съм си постлала една черга и медитирам. Много ми е хубаво, разцвърчали са се едни птичета и е едно ведро такова...

# 288
Добър вечер! Simple Smile

Попрочетох ви отгоре-отгоре, много сте писали. Видях, че сте обсъждали "любимото" чистене. Никаква домакинска работа не обичам, но се налага и я върша. ММ помага за повечето неща. Не си давам много зор, че никога няма край. Все ще се намери какво да направиш. Душ кабина нямаме. Като ремонтирахме банята много бях навита да вземем. Сега се радвам, че не купихме. Едно, че заема място а нашата баня не е от най-големите. Второ, трябваше и нея да я чистя. Rolling Eyes

Още не съм яла и вече освирепявам. Laughing 

# 289
  • София
И аз у майка ми не помня да е имало вадене/прибиране на дрехи, но всичко е въпрос на налично място. Израснах в грамаден апартамент, с грамадни гардероби за всеки, плюс вграден в коридора - от ония соц-гардероби, дето са от пода до тавана и с по 4-5 крила, сещате ли се? Е, какво да му местиш в такава къща? Че то мъжа си да утрепеш, има място къде да скриеш трупа и ще го намерят чак правнуците, когато е останал скелет и зъби. Където живея сега, ако не подреждам гардеробите, прибирайки несезонните дрехи в килера и под спалнята, значи дрешника ми просто да е едно до шушка натъпкано нещо, в което нищо няма да мога да намеря, а намереното да е смачкано на стафида. Просто нямам място, това е Confused

# 290
И аз заради място местя, несезонните дрехи под леглата във вакуумни пликове. Обувките стоят на стелажи в гаража, в оригиналните кутии, че да виждам кои са  Mr. Green

Излизах, пътьом пазарувах, наготвих, пералнята е почти готова, салтата измита, а няма никой  #2gunfire Е как да слабея, като сядаме да вечеряме към 9   newsm78 Никой не мисли за моята талия, и ханш  Mr. Green

# 291
Леле, срам ме е да си кажа ама в нас блести   Embarassed прибрахме се, мъжчо изми чинии, мина с прахосмукачка, свали ми кутията за съхранение на дрехи, аз изхвърлих ужасно много дрехи, които не нося, а само подмятам, изхвърли ми супер много боклуци от балкона  Подредих гардероба, минахме с парцала и сега ще вечеряме на балкона.
Срам ме е направо, така го изтипосах, невинен.. ама нищо, профилактично.
Апартамента ми е маломерен тристаен. Спалничките са по 10-12 квадрата. Съответно гардеробите са много малки. Аз ако инах огромен гардероб...ехееее..никога няма да пробирам дрехи. Сега вакумирах зимните. Изхвърлих всичко, което не нося. Две огромни торби и съм дзен!!!

# 292
Завиждам ви за мястото в гардеробите Crossing Arms В моя ни труп, ни любовник можеш да скриеш Joy В интерес на истината не ми е толкова малък гардероба, май по-скоро аз прекалявам с дрехите. И разбира се, никога нямам какво да облека Blush Трябва и аз тези дни да пренаредя дрехите вече, че само отлагам от седмица. Whistling

# 293
Захир, да не ни  е чел тоз младеж  Laughing  Плюй сега да не го урочасаш  Wink

# 294
  • София
Няма да те е срам! Мъжете така трябва от време на време да ги юркаме, да не се отпускат Mr. Green

# 295
Моите гардероби не са огромни, просто нямаме много дрехи, а точно толкова, колкото ще носим. Не си купувам неща, само защото са ми харесали, а защото ми трябват. Нямам дрехи, с изключение на някои рокли, които съм облякла един път и край, всичко си нося, неносено 2 години - в боклука. Когато се купува ново, задължително нещо старо се изхвърля и така място винаги има. Дрешник и вграден гардероб в коридора нямам, имаме едни мокро помещение с пералня в него и до него килер, в който стоят обувки и разни "боклуци" на мм, в които не мога да сложа ред, за мен са точно боклуци, той твърди, че му трябвали, затова си стоят.

# 296
  • София
Офффф, добре, аз купувам рокля връз рокля, ей тъй да си трупам, на децата дрехите пазя от яслата, а шкафовете в кухнята си ги подреждам с легенда и указания за употреба. Радвам се, че си споделихме.

Трябва да раждам вече...май Rolling Eyes

# 297
Какво ти става? Изобщо не съм искала да засягам никого, много съжалявам, че така е прозвучало  Rolling Eyes Хайде, със здраве.

# 298
Захир, изпотих се, докато разказваш как ти е помогнал ТН. Верно ни е подслушвал!
Аз, аз купувам рокли, за да си имам. Имам много, които нито веднъж не са носени. Ама им се кефя и си чакат подходящ момент и обувки. Blush
Коя беше новата мацка- фармацевт? Имам нужда от консултация. Може ли да ми драсне едно лично?  Praynig

# 299
Няма да те е срам! Мъжете така трябва от време на време да ги юркаме, да не се отпускат Mr. Green
Браво, Белинда, рядко мъжка майка ще даде такъв съвет Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт