Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 608
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 270
  • София
На какво трябва да обърна внимание, ако реша да си купя парочистачка? Примерно тази хубава ли е?

https://vimax-karcher.com/bitova-tehnika-karcher/parochistachki- … -za-prozorci.html

# 271
Аз искам линк за спрея, който държи варовика далеч за седмица плииийз  Praynig. Тарти е права, не ща да ми пипва шкафовете, той има съвсем различни критерии, абсурд Naughty Да си подрежда само неговия

# 272
  • София
Аз сега като съм бременна, не мога да си подредя шкафа с "провизиите" - този, в който винаги имам сол, захар, брашно, паста и т.н. трайни продукти, без които не бива да оставаме никога. Леле, онзи ден като се качих на един стол да извадя нов пакет сол, че беше свършила в кутията, лелеееее, не мога да си позная шкафа Laughing Тотално различна система е въвел мъжа ми, нищо не е където седи по принцип, изобщо не успях да се ориентирам Joy

# 273
Чек, мерси. И в нашите бани няма сифони и се чисти на ръка всичко.

Шкафове, гардероби, хладилник, смяна на обувки,  фурна, миене на щори/первази/прозорци/врати/филтри на абсорбери и прочие неща няма и да му хрумнат на мм, че се чистят та който си има претенции да се оправя. Тоест моя милост да се оправя като се втелява за глупости..

А на мен няма да ми хрумнат да гледам за неща като листа в улуците, зазимяване на градина, чистене на покрив от сняг за да няма ледени висулки, преглед на керемиди, прибиране на маркучи за поливане за да не замръзнат, поставяне на изолация за намаля-не на енергозагубата, чистене на филтри на парно и инсталации, миене на гараж/кола/драйвуей(не знам как да го преведа) , подкастряне на дървета, чистене на камина, подредба на дърва и покриване на сушина, обиране на листа и т.н.

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 06:05 от Анонимен

# 274
  • Пловдив
Аз сега като съм бременна, не мога да си подредя шкафа с "провизиите" - този, в който винаги имам сол, захар, брашно, паста и т.н. трайни продукти, без които не бива да оставаме никога. Леле, онзи ден като се качих на един стол да извадя нов пакет сол, че беше свършила в кутията, лелеееее, не мога да си позная шкафа Laughing Тотално различна система е въвел мъжа ми, нищо не е където седи по принцип, изобщо не успях да се ориентирам Joy
Система?! Вие ме хвърляте в джаза. В този си шкаф аз просто слагам и вадя Simple Smile

# 275
Когато ММ чисти(и това се случва) го прави много педантично. Но лично за мен предпочитам сама да си свърша нещата. Да знам кое къде е, защо е там и т.н. Не ми е съвестно да го чакам и да мием заедно прозорците. Мога и сама, а той през това време няма да си лежи на дивана. Бачка и изкарва пари. На следващия ден и двама сме свободни и почиваме.
Та, идеята ми е, Захир, да го прикоткаш след работа да ти помогне с миенето на чиниите, докато ти миеш банята, за да си легнете по- рано и да гледате интересен филм. Или да ти помогне с банята, докато се къпе, а ти гладиш, за да излезете след това.

# 276
  • София
Е, добре де, система е силно казано Laughing Но - подредба, да речем. Шкафът е особен, вграден в дълбочина, ако няма подредба и просто слагаш и вадиш, ще оперираш само с около 25 % от полезната му площ, която е най-отпред.

# 277
Оф, Янтра. Обожавам да си подреждам разни неща и я разбирам Белинда. По принцип обичам да си наредя шкафовете и да си стоят подредени Simple Smile

ММ няма никакви ама никакви аспирации към тези ми наклонности и все ми се чуди защо пресипвам всичко в буркани,надписвам етикети, купувам всякакви стъклении и кутии и сменям местата на нещата постоянно с нова наредба. Имам наложено ембарго за домашната посуда и стъклариите, защото цитирам :' какъвто и размер кухня да ти направя все я запълваш  на макс'.  Rolling Eyes

# 278
Аз имам система да, шкаф за сладкарски неща, шкаф за солени  Mr. Green

# 279
А аз пък никога в живота си не пренареждам гардероби, не помня и майка ми да го е правила - дрехи се разместват, само когато ще изхвърлям стари или умалели. И зимните, и летните си седят целогодишно по местата, нищо не трябва да се вади и прибира.

# 280
Какво толкова им подреждате на тези шкафове?

# 281
Какво толкова им подреждате на тези шкафове?
Това към кого?
А аз пък никога в живота си не пренареждам гардероби, не помня и майка ми да го е правила - дрехи се разместват, само когато ще изхвърлям стари или умалели. И зимните, и летните си седят целогодишно по местата, нищо не трябва да се вади и прибира.
И нашите са  така, но ги пренареждам по цветове, по вид и често след сушене само ги слагам на закачалката и прибирам и след време става пак за наредба.

# 282
Не успявам да ви изчета. няма да меся, в събота ще боядисам 10- а яйца.

# 283
Аз искам линк за спрея, който държи варовика далеч за седмица плииийз  Praynig.
http://www.vileda.com/int/innovations/magical

# 284
Фурната се почиства с едно копче.
За первазите има специални телескопични четки.
Обувките ми са подредени вси1ките, т.е. видими. Вземаш , използваш, връщаш на местото.
Кухнениските шкафове подредени като конец - всеки шкаф си е с отделно предназначение и при купуване си отива по местата всичко. Така е и много лесно да видя какво липсва - като правя седмичния списък за пазаруване. Шкафовете са тематично подредени - сладко солено, подправки, варива, кафета, чайове. Гаражът и той подреден по същия начин....знаеш кое къде е....щом и на съседа успях от БГ да обясня къде е един иструмент. Отнема много малко време, единственното което е, че трябва да разполагате с место.
Нещата в хладилника по същия начин. Има си кутии, след пазаруване всичко се разпределя веднага. Бутилки и подобни преди да влязат в халдилника се почистват.

Общи условия

Активация на акаунт