Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 448
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 360
Оооо, Силвияяяяяя, представих си картинката с рибите  Laughing
Извинявай, със сигурност не ти е било до смях, но така хубаво си го описала  Heart Eyes

# 361
  • София
Сбъдваща, да, засега съм супер, благодаря, че питаш Hug

Захир, моят мъж е същият, затова когато сме заедно, никога не шофирам аз. Ужасен е! Пристрой се тук, давай, спри - все едно карам от вчера! И точно заради непрестанното му мърморене, обикновено не пропускам да направя някоя глупост в негово присъствие. Затова - който много знае, да си кара!

Ако не чакахме бебето, тръгвам за Тоскана веднага!

Силве Joy

# 362
  • София
Ох, Силве, търкалям се  Joy Joy Joy

# 363
Замислила съм Пиза, Флоренция, Сан Джимиляно, Волтера.. вино, пица, паста и красотии!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз мога да ти направя компания за Флоренция, останалите, както и пастата, ще ги пропусна.  Laughing Гледам тук, че на Раянейър е 40 евро двупосочното билетче до Пиза през май.  Flutter

# 364
За пореден път прочитам, че е голям кеф да караш сам кола, всички около мен ми казват, че нямали търпение да си минат изпитите и да карат сами, докато аз съвсем не се чувствам така - остават ми много малко часове и направо не си представям как ще карам без инструктора, така хубаво ми обяснява, избира различни маршрути с най-разнообразни ситуации, не ми подминава грешките, въобще много добър обучител се извъди и мисля да си взема допълнителни часове, не ми се е разделя с него. Пък и предпочитам с него да карам, отколкото с мм или баща ми, така или иначе няма да се престраша веднага сама.

# 365
  • Пловдив
Риба на пода у нас - това би ми докарало инфаркт. Ще предпочета да продам апартамента вместо да пипна рибата Simple Smile

Янечек, аз карам от 18 годишна, непрекъснато. Сега съм над 30. Нямам никаква нужда от съвети.

# 366
с глас се смях на историята на Силвето!! Представям си го просто....
 rotfImao

Вие сте моята антистрес терапия!!

Белинда, айде малко остава!!!!  Hug Ще те изчакам с козуначко и после отиваме!

# 367
Преди малко го разказах това на приятелка, та се похилих и аз. На въпроса ми снощи защо поне не завързал пликовете ми каза, да не се задушели рибите. Имам и друга случка, пак със шарани. Пак живи. Беше ги пуснал във ваната, и я напълнил с вода.

# 368
Загубих се два дни
но съм в ужасно мрънкащи настроение
С алергичен ринит съм
Главата ми е като кофа ,а носа като чешма,кихам и ми сълзят очите
Да им се не види и пролетните цъфтежи
Ужас е

# 369
И аз карам от 18 годишна, т.е. много години вече. Но ужасът беше като трябваше да карам в Малта. Наистина ужас, и продължава да е такъв. Добре че се престраших обаче, защото има много чужденки, които шеста-седма година вече не искат да опитат дори. Няколко огледала счупих в началото, влязох в насрещен тунел, счупих заден фар, само това са пораженията, докато свикна.  Mr. Green В тунела шофьорът на първата кола, от тези които бяха насреща ми спря, излезе и почна да маха на колите зад него да спират. Даже дойде да ме успокоява.
Всъщност аз съм тази, която крещи в колата. ММ не смее. Вчера един щеше да ни удари странично, защото никой не го видя. Но то тук трябва да имаш двайсет чифта очи на пътя.

# 370
Силве, Силве, оправи ми деня! Извинявай, но се смея на твоя гръб!
Сесил, вафлата и шоколада ме накараха да огладнея рано- рано.
Янтра, все си мислех, че си мой набор. Колко над 30 си?  Blush

# 371
  • Пловдив
На 17 съм! Ако някой каже нещо друго - убивам.

На 36.

# 372
Преди малко го разказах това на приятелка, та се похилих и аз. На въпроса ми снощи защо поне не завързал пликовете ми каза, да не се задушели рибите. Имам и друга случка, пак със шарани. Пак живи. Беше ги пуснал във ваната, и я напълнил с вода.

Ох, Силви, наистина голяма гадост, слуз и риби  Sick
Моят всичко що е месо и риба обработва той, много е възпитан в това отношение.

Обаче, веднъж се прибира от командировка посред нощ и купил торба раци. В просъница го зърнах, той се похвали, и аз 100 пъти поръчах да ги сложи в няколко торби. Сложил ги човека, в 3 бр, обаче ставаме сутринта и в торбите ни един рак. Всичките щъкат из апартамента. Кошмар  Close, аз ненавиждам раци. Събра той колкото успя, ама видимо 1/3 ги няма. Цял ден излизаха иззад секции, дивани, мен ме е страх да ги пипам и с една щипка ловя, пищя и хвърлям през терасата. Леле, лошо му стана като му се похвалих, че съм ги изловила  Mr. Green, толкова скъпи били, аз през терасата

Дивото прасе изследвано ли е? Моят също е ловец и имам фобия от диви меса и болести.

# 373
Много сте изписали бре, едвам ви насмогнах:) Изпуснала съм да се изкажа по въпроса с домакинството, нищо другия път:)
Захирче, да си виждала нещо изгодно като полети около 15-16 май за седмица? Твоят маршрут в Иаталия ми звучи прекрасно, може ли да ми разкажеш на лични повече, как ще стигаш от място до място? Летиш до Пиза и после?

Стиснете ми по едни палци, моля! До час чакам резултат за нещо, което ми е голяма мечта, дано получа утвърдителен отговор  Praynig Не ме свърта, не спах хич от вълнение.

Силве, това с рибите е култово hahaha

Янтра, 81 набор ли си?

# 374
И аз за случки с раци се сетих. Те си бутат капаците на тенджерите и тръгват да се разхождат ако бъдат оставени несварени.  Crazy

Силве, защо е оставил рибите на плота, а не в хладилника? Това с ваната го разбирам, защото баща ми редовно ги правеше тези неща, докато търси кой да убие шараните.

Общи условия

Активация на акаунт