Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 454
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Загубих се два дни
но съм в ужасно мрънкащи настроение
С алергичен ринит съм
Главата ми е като кофа ,а носа като чешма,кихам и ми сълзят очите
Да им се не види и пролетните цъфтежи
Ужас е

Съчувствам ти Hug "Трепетно" чакам май и юни, когато мъжът ми просто става нетърпим, заради тази алергия. Жал ми е, обаче няма какво да направя.
Много се радвам, че преди години правихме тази имунотерапия с френската ваксина на големия син и сега поне той не страда.

# 376
  • Пловдив
Да. 81.

# 377
От историята на Силвия хич не ми стана смешно.
Не обичам риба и само си представям смрадта която се носи в апартамента.
Бих отишла на хотел и оставила мъжа ми да си чисти мизерията, която е направил. Simple Smile

мариат, магазините за шоколади са разкошни, имам още снимки но не съм ги качвала.

Утре децата ще боядисват яйца при свекървата, а в събота сигурно ще пусна една доза козунак в машината. Нещо хич нямам желание за тях тази година. Но и не ми се купуват, защото за толкова години не съм попадала на добър козунак.

# 378

Млади сме още, наборе:) Има хляб в нас:)))

# 379
  • Варна
Рибоубийци такива Simple Smile  Силвия, и аз се посмях на твой гръб, само да ти кажа - радвай се, че и прасето не е докарал живо у вас. Тогава щеше да е купон.

Захирче, и ти имаш вина, мила. Не е трябвало да го слушаш твоя мъж и да му се връзваш на акълите, особено пък с малка корса пред огромен камион. Добре, че щетите са малки. Иначе много ти се кефя как ентусиазирано взе книжка и тръгна да караш, имам доста познати с книжки "на трупчета". Качи малко хард музика на една флашка и половинът като започне да дудне или да дава съвети в колата относно твоето шофиране - усилваш музиката до степен да не го чуваш. Накрая сам ще млъкне.

Ние сме много рахат в това отношение - всеки си има кола, кара си я и си я поддържа сам, така че никой не държи сметка на другия дали я е ударил и т.н. Аз даже не съм сядала да карам колата на мъжа ми досега, нямам и желание. Моята съм си я избрала сама, с голям мерак, не ща друга. Иначе ако тръгваме някъде семейно винаги се тръгва с моята кола и карам само аз. Много съм кекава и ми става лошо като се возя, а и не пия никога, така че съм логичен избор за шофьор.

# 380
О, яйца. Чудя се ако пропусна боядисването, дали някой ще се сети.

# 381
Силвия, да не умрели, казал, а  Joy Не мога, с глас се смея, живи ли ще ги държи тия риби  Joy
Иначе и аз бих го заключила в кухнята да си чисти, като е толкова хуманен  Joy

Рая  hahaha

# 382
Захирче, казах ти аз снощи да не се разкайваш тъй бързо, никога не е напразно едно хулене на мъже  Mr. Green  Обаче как добре те разбирам, само не прави моята грешка да спреш да караш.  Баща ми е най- търпеливия човек на света, ама мъжа ми хич  Naughty. Най- обичам да го карам когато е пил, не гъква тогава, много му харесва всичко. Иначе е все нащрек  Mr. Green

# 383
И мен ако ме вози пишман шофьор, ще съм нащрек. Не се обиждайте толкоз, но и правещият забележки не трябва да крещи истерично, защото най-вероятно ще предизвика обратен ефект.

# 384
И мен ако ме вози пишман шофьор, ще съм нащрек. Не се обиждайте толкоз, но и правещият забележки не трябва да крещи истерично, защото най-вероятно ще предизвика обратен ефект.

Не се обиждам аз, това не ми е проблем, по- скоро точно както при Захир, непреценените реакции на неопитен шофьор, които той отдавна вече е забравил. Аз бих намалила ако виждам, че светофара ще светне червено, той обратно- ще засили да го хване. Такива неща. Ако иска да ми каже нещо да го направи по- рано, да имам време да се престроя, а не в последния момент....ей такива дреболии, които ме стресират. За обиждане въобще не говоря, знам си нивото  Embarassed

# 385
  • Варна
Най- обичам да го карам когато е пил, не гъква тогава, много му харесва всичко. Иначе е все нащрек  Mr. Green

Joy

Представям си го детайлно.

# 386
Янтра, малко по- млада си от мен. Лекинко завиждам!
Сесил, пускай и други снимки! Да си засия глада за шоколади.
Жаки, ще стисна палци за теб.
Жълто, цвете, в момента щерката е на имунотерапия. Дано да има резултат, че се измъчи.  Praynig За ММ не се притеснявам.

# 387
  • София
О, яйца. Чудя се ако пропусна боядисването, дали някой ще се сети.

Блазе ти! У нас ще се сетят на самия Великден. Тия дни помрънках, че трябва да боядисвам яйцата сама, а мъжът ми предложи да купим боядисани Laughing Още премислям идеята.

# 388
Ако не мога да си ги боядисам сама, не бих ги купила. Като така и така не спазвам традицията за това кога се боядисва, кое е първо и т.н., значи спокойно мога да мина и без яйца. Никога не съм се изсилвала да боядисвам много яйца, за това и не ми е драма - 10 дори са достатъчни и една кутийка с 4 цвята боя. Всичко отнема около 30 минути с варенето на яйцата.

# 389
Захир, добре че се е разминало с изкривени тенекии. Разбирам те, защото и бившият се опитваше да ми дава съвети, но аз викам като Янтра и го бяхме докарали до набиване на несъществуващи спирачки. До някъде го разбирам, защото и аз не обичам да се возя.

Тонка, честита ти помощничка и тенджери  Grinning.

Историята с рибата е покъртителна, как не си го навряла него в завързан плик не знам Simple Smile. И аз съм търсила раци из апартамента, но ги бях довлякла да си ги гледам. На около 9-10 бях.

Общи условия

Активация на акаунт