Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 64 609
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 90
Хай, Лале, тежи ми, а нямам нерви и за това Sad.

Сбъдваща, много хубави снимки.

# 91
Е, не, кАжи чесно-Катерин и Кармен  hahaha Тези хора имат ли акъл!? Това е гавра.
Сбъдваща, много хубава градина!

# 92
  • Бургас
Някой наемал ли е ваканционен апартамент/къща от airbnb? Въпросът ми е дали всичко е гарантирано като при booking например.

Чек, аз съм позвала airbnb за апартамент в Малта и Италия. И в двата случая всичко беше безпроблемно.

Козунаци не меся, яйца боядисваме в събота в майка ми. Тази година мисля да боядисам две червени яйца в четвъртък, останалите в събота като се съберем със сестра ми.

Ще взема и аз да поръчам от тениските на пополо. За тези пари са чудни.

# 93
  • Пловдив
Катерин е дядо ти Катерин, над 70.

# 94

Ще взема и аз да поръчам от тениските на пополо. За тези пари са чудни.

Аз докато чакам Руми да пише, те ще свършат  Mr. Green, да ми оставите една с пеперуди  Wink

# 95
Някой наемал ли е ваканционен апартамент/къща от airbnb? Въпросът ми е дали всичко е гарантирано като при booking например.
Ние наемаме основно през airbnb. Условията и защитите им са по-добри от тези на booking.
Да не кажа, че сайта им е 100 пъти по-лесен за опериране от тези на booking.

Правенето на козунаци съм го делегирала на мама, други години на една приятелка. Детето боядисва яйцата у нас. Предишни години правех детско парти за боядисване на яйца, тази година реших да си спестя тази занимавка, а и се оказа, че детето е на турнир тогава.

# 96
  • София
Е, не, кАжи чесно-Катерин и Кармен  hahaha Тези хора имат ли акъл!? Това е гавра.
А какво ще кажеш за братовчед на майка ми, който цял живот си носи гордо името Жаклин. Кръстен по настояване на майка му, фенка на Жаклин Кенеди по онова време.  Mr. Green Никой не е успял да я разубеди, че това всъщност е женско име.

# 97
Е, не, кАжи чесно-Катерин и Кармен  hahaha Тези хора имат ли акъл!? Това е гавра.
А какво ще кажеш за братовчед на майка ми, който цял живот си носи гордо името Жаклин. Кръстен по настояване на майка му, фенка на Жаклин Кенеди по онова време.  Mr. Green Никой не е успял да я разубеди, че това всъщност е женско име.

rotfImao Toва не може да е истина!!!! Скандално е просто!!
Аз познавам Катрин, Кристин, Ерик, всякакви такива изгъзени..ами хич не ми харесват ама какво да правиш.

Много съм доволна, резервирахме къмпинг за юни в Гърция, изглежда супер. Запазих къщичка с климатик, баня и т.н и нямам търпение вече!!!  sport027 grinning039 newsm41

# 98
  • Пловдив
Аз познавам и хора с още по-странни имена. Някои не са за споменаване, защото са по 1-2 в Бг.

# 99
  • София
Laughingчудни мъжки имена. Жаки, Жаки, тц, тц Wink

Даун, сигурна съм, че ти е тежко. съжалявам, че ще го кажа така, но ти имаш повече нужда от душевен мир от 90-годишната ти стринка Hug

Захир, така, момиче. книжката не трябва просто да стои при другите документи Simple Smile

заминавам за Париж при една приятелка, която е царица на хляб, пити, погачи, козунаци. та ще ям френски козунак на предстоящия празник Simple Smile
искам да кажа, че откровено малко ме е страх, предвид ужасиите, които се случват.

# 100
виж ти, няма какво да те е страх. Никой не може да предвиди къде, кога и какво ще се случи. Наслаждавай се на Париж и хич да не ти пука.  Simple Smile
На мен много ми се ходи във Варна сега, но не мога да взема отпуск. А и ме е страх, че няма да се върна обратно.  Mr. Green

# 101
  • някъде ... тук ...
Захир, на Арменистис ли се спря последно? Каква е цената за такава къщичка?
Да си изкарате супер!
Ние винаги сме ходили по къмпинги с палатка или с каравана и ми е малко странно Simple Smile А и търсим по-малко цивилизация, та това ме впечатли на входа на Арменистис през 2014-та при обиколката ни на източния бряг на Ситония. Не сме и влизали - беше юли и лудница Crazy

# 102
  • София
Чек, ама аз дори не го харесвам Mr. Green
заради нея отивам.

ей такива сте с вашите графици, все ние трябва да идваме Laughing
Варна няма да избяга Hug

# 103
  • дядовата ръкавичка
ЕлиТ, графикът ме развесели. "Поляната до ресторанта" и "спасителната кула" звучат супер като място за всякакви активности.

# 104
Райче, смс на спиди бил, че ще дойдат на 12-ти, а не днес  hahaha
Пък аз цял ден чакам ли, чакам.

пп: много мразя спиди, още от време оно  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт