Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 576
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 75
Тази година ще пропусна козунаците, не ми се занимава, пък и не ми се връзват на режима. Ще събера най-добрите приятелчета на дребните и ще боядисваме яйца заедно, както всяка година, после ще раздам яйцата и това ще е. И агнешко няма да има за Великден, но за Гергьовден - да. Ще се събираме с голяма банда българи на събор в Шварцвалд, ще е весело. Но пък великденски сме украсили доволно - яйца накачени по живия плет, на вратата, на люляка, даже алоето ми е великденско пременено.
Времето ни е разкошно тия дни - извадили са одеалото за пикник в градината и по цял ден цвъркат. Из съседните дворове е същата веселба. Улиците са пълни с дечурлига - голи, боси и мръсни, кеф.

# 76
Добър ден, ние прекарахме хубав уикенд с моите близки, само дето аз се разболях, гърло ме боли много, ушите ми са заглъхнали и изобщо съм отпаднала. Имам много задачи днес, трябва да се събера и да действам.
Козунак никога не съм правила, не знам как, не съм месила нищо досега. А така ми се хапва домашен.
Ако ще си нарушавам режима, барем да си струва. Яйца ще боядисаме и Миа ще прави курабии май.

Как ми се иска да се пъхна в леглото и да ме мръдна до утре...

# 77
Да се оплача. Вчера се накарах на стринка ми. Единствената ми жива роднина, която е на 90. Зле се чувствам, но не издържах. Всеки път като и се обадя ме занимава с неин племеник, когото тя отгледа, а той после 20 години не я потърси до миналата година. Занимава ме и с драмите и по поддръжка на гробове на неините роднини и някак си все едно вина ми вкарва, че не мога да поддържам на майка ми и на баща ми гробовете.

Аз така или иначе не си падам по ходенето, но съм направила каквото мога. Покрити са и като си ходя в България ги посещавам. Толкоз мога, толкоз правя. Дотежа ми някак и когато и го казах тя се засегна и ме обвини, че не и давам мобилния си телефон, за да не може да ме търси. Давала съм и го поне 10 пъти, тя не ми е звъняла, защото аз и се обяждам по два пъти седмично и явно го е загубила, но много криво ми стана.

Знам, че е на възраст, но до сега винаги е била с акъла си и аз за това май реагирах по-остро  Sad.

# 78
  • Варна
Оф, нямате изчитане. Наваксах най-после.

Даун, натисни малко съвестта си да млъкне, няма защо да се чувстваш виновна.

По повод козунаците, преди години имах едно гадже, майстор хлебар. Леле, какви козунаци майстореше по Великден, само като се сетя и започвам да се плюнча. Сега залагам на купешките, имаме до вкъщи 1-2 фурни, правят прилични козунаци и предварително поръчвам там. Аз обичам козуначено руло с мармалад повече от стандартния козунак.

# 79
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Да споделя,че от този тип тениски имам доста аз.Мисля си,че са една идея уголемени  Thinking Еските са ми доста свободни.
Ние ще пътуваме към морето за празниците и там ще боядисвам яйцата в събота.Можете ли да ми кажете тази желатинова боя дали е читава?

# 80
Дауне, това поколение има други важности и приоритети." Да, добре" и си правиш, каквото знаеш.

Скрит текст:

# 81
  • Пловдив
 hahaha hahaha hahaha Великденско алое Laughing Laughing Laughing Яйцата са много хубави.

# 82
Отново у дома. Колкото обичам да пътувам, толкова и обичам да се връщам. Мъжката част са се справили отлично без мен, няма абсолютно никакви видими поражения, даже бяха направили сладкиш по случай прибирането ми. Свърших си работата, заради която бях отишла, а и като цяло изкарах добре, така че се чувствам много удовлетворена. Рождения си ден също изкарах прекрасно - сама в любим град; не ми се беше случвало от почти 15 години, интровертът в мен ликуваше неимоверно. Сега ще се отдам на блажен мързел и по празниците няма да мръдна никъде, най-много ранно-утринни или късно-вечерни разходки по празните улици на София Heart Eyes

Козунаци обичам - и да ям, и да правя. Всъщност съм правила само три пъти, но и трите се получиха неочаквано добре като за човек без опит.
Засега обаче още нищо не съм решила - леко ме понамързява и ми е лежерно, та каквото и да реша, ще е в последния момент. Също и с яйцата, и с всичко останало. Като му дойде времето (в събота Relieved )

Със закъснение: честит празник на всички, които носят имена на цветя, храсти, дървета и прочие флора, или са имали именици вкъщи Balloon  Много ги харесвам тези имена, и женските, и мъжките - имам много любими от тях, направо не знам как бих се скарала и развикала на "Лили", или "Цвети" - ми не върви никак Grinning

Връщам се да чета назад, кой знае какво съм пропуснала...

# 83
  • Пловдив
Аз измислих невероятно мъжко име, с имен ден на Цветница.

Бурен

Плевел не звучи така силно Simple Smile

# 84
  • София
Аз измислих невероятно мъжко име, с имен ден на Цветница.

Бурен
Joy Joy Ще го предложа на мъжа ми, той ОЩЕ не е решил как иска да се казва бебето.

# 85
  • Варна
Е, той до последно ли ще чака?!

Аз установих, че напоследък си падам по все по-тежка музика, не знам защо. Допадат ми парчета, които не бих понесла преди година-две.

# 86
  • Пловдив
Между другото наскоро научих и съвсем ново за мен име. Мъжко. Катерин.

# 87
  • Телиш/Плевен
Е, той до последно ли ще чака?!
Ние като го бяхме измислили месеци преди раждането, да не мислиш, че кръстихме дъщерята така? Mr. Green Даже тема бях направила и някои съфорумки още си спомнят как обявих, че ще се казва Боряна, ама ето, че не стана така. ММ размисли (Боряна беше негова идея и аз се съгласих) в деня преди раждането и хареса едно от моите предложения за име и така си имаме Елица.

Сбъдваща мечти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 88
Представям си този да се представи с името си пред чужденци. Все едно да каже, че е Ана.
В разказ на Хайтов имаше куче на име Катерин.

# 89
  • До морето
Аз познавам един Кармен  Naughty После си махна "р"-то.

Общи условия

Активация на акаунт