Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 567
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 300
  • Телиш/Плевен
Коя беше новата мацка- фармацевт? Имам нужда от консултация. Може ли да ми драсне едно лично?  Praynig
Дадка. Heart Eyes Но не знам дали ще види поста, тези дни е доста ангажирана. Ако искаш, ти ѝ пиши - ето профила ѝ. Hug

# 301
Лале, незаменима си!  bouquet

# 302
  • София
Добър вечер и от мен.
Благодаря на всички за имената много хубави всички.
АЗ бивам,гади ми се още за жалост.
В неделя се катерихме до връх Половраг в Лозенската планина.МНого хубаво място.
Яйца ще боядисвам заради малкия той иска,в къщи не ядем ще ги раздавам.КОзунак ако намеря без яйца иначе ще пропуснем. Laughing

# 303
  • Телиш/Плевен
Лале, незаменима си!  bouquet
Е, чак пък! Blush Hug
Като мога да помогна, го правя. Като не мога, си трая.

# 304
  • София
Какво ти става? Изобщо не съм искала да засягам никого, много съжалявам, че така е прозвучало  Rolling Eyes Хайде, със здраве.
Изобщо не ми обръщай внимание. Страшен киселяк съм станала от хормоните. Всички ме дразнят и всички са ми нещо виновни. Чак аз не се трая ooooh!
Ще се оправя...до двайсетина дни най-много, обещавам  Simple Smile

# 305
  • София
Ай Белинда тия хормони много лоши и мен развалиха. Hug

# 306
  • София
Абе то най-лошото е, че никой не е длъжен да ни търпи изблиците, ама аз не се усещам, докато избълвам отровата ooooh! После като се освестя, ме е срам Blush

# 307
Как да не са длъжни? Както казваше баба ми, за мъж не ми е жал. Е, не много поне.

# 308
  • някъде ... тук ...
Много е права баба ти, Чек Simple Smile
Наздраве с Шуменка от мен!
Напоследък трудно стигам до форума, но...
Като имам време, попрочитам ви Simple Smile
От таблета ми е трудно да пиша повече, но ... мъжете са както ги научиш  Crazy Аз съм мързелива, тримата мъже у нас чистят и готвят. Трябва да се напомня за подреждането, но... мъже  Whistling

# 309
  • Варна
На мен ми предстои пролетното почистване. Тъкмо планирам да започна и нещо ми става. Утре пак съм на зъболекар, ще ми вадят нервите на кътник. Упойки, нерви. Чистенето пак ще чака. После пък празници.
Обаче съм решила този път да сготвя аз агнешкото и лично да боядисам яйца.
Снощи много лош сън сънувах. Като никой път реших да проверя в съновници. Ами все болест и проблеми. Не вярвам особено на един сън, но се разтревожих все пак.Моят мъж каза, че ако вярвам, ще се сбъдне, ако не-няма. Simple Smile

# 310
Стейси, сънищата не значат нищо. Буквално нищо. Просто скрап на мозъка.  Simple Smile
Няма ли да идвате насам, бре?

# 311
  • Варна
Чек, знам,ама нещо са ме хванали тревогите!
Много ми се идва!
Уж гласяхме Испания и други., но жената на съдружника като каза що не пак Малта, ми се разхлопа сърцето. Поне знам, че като ме питаш къде съм, може би ще знам вече. Simple Smile Не аз да те питам къде съм. Simple Smile Simple Smile
Ама отпадна почивката в чужбина. Имаме идея уж само за еднодневна до Румъния. Дестинация-делтата на Дунав. Но ще видим.
Май месец, Пърпъл, нещо....?Варна?

# 312
Май месец, Пърпъл, нещо....?Варна?

Не ме удряй така право в сърцето. Ще видим, може да е изненадващо, както обикновено.
Прав е съдружникът!  Laughing

# 313
  • Варна
 Hug
Днес имахме дело-според адвокатката всичко е наред.
Споменах веднъж в темата за бивша наша служителка, на длъжност управител, която с това се е занимавала и ородължава-да осъжда работодателите си. Големи имена е осъдила. Мъжът и е адвокат. Предполагам ви стана ясно.
Дори да не спечелим ние, дано да и приседнат парите екстра. Управител, който изплаща заплатите, но ни съди, че не е получавал заплата.Камерите са запечатали, как прибира пари от сейфа, но това не е доказателство за пред съда.
Ще се върне, знам, но и ние вече няма да пропуснем да разпитаме предишни работодатели за служители на такава отговорна длъжност.

# 314
Какво ти става? Изобщо не съм искала да засягам никого, много съжалявам, че така е прозвучало  Rolling Eyes Хайде, със здраве.
Изобщо не ми обръщай внимание. Страшен киселяк съм станала от хормоните. Всички ме дразнят и всички са ми нещо виновни. Чак аз не се трая ooooh!
Ще се оправя...до двайсетина дни най-много, обещавам  Simple Smile
То верно не останало много! Чакаме го козуначко, ама да не излезе великденчо!?

Общи условия

Активация на акаунт