Искам да кажа ... (117)_10.04-16.04

• 63 557
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 390
Дойде ми роклята за сватбата, с почти седмица закъснение. Нещо не е както трябва в горната част. Извивката на бюста не пасва идеално (сплесква ме, при все, че не съм никак надарена в тая област) и в талията се получава едно издуване. Няма да търся друга, ще карам с тази, но хич не обичам така.

Аз карах сама от самото начало. То нямаше и друг вариант де, но наистина мисля, че това е начинът. Бавно, полека, по един и същи маршрут всеки ден. Сега ми става смешно като се сетя как паркирах пред блока, защото подземния паркинг на блока, там където си имам паркомясто, ми се струваше много тесен. Постепенно започнах да си разнообразявам маршрута и така. Поне си имах табелка с L отзад, та да виждат останалите, че съм начинаещ шофьор. Много смело ми се стори, че Захир е карала извънградско след само ден каране. Аз не можех и да си помисля подобно нещо.

Детето замина днес за седмица с баща си  Mr. Green

# 391
Флорче, пробвай с друг сутиен дали има пак спляскване.
И аз не бих рискувала с покупка на боядисани яйца.
И този ред на мисли- каква е разликата при боите- на вид еднакви и в еднакви опаковки, но едната е хранителна, другата бисерна, третата пак нещо лъскаво имаше... Разлика в цените- от 60 ст. до 3 лв.

# 392
Вчера специално гледах на няколко съдържанието и беше абсолютно почти еднакво.

# 393
  • Пловдив
Младите шофьори - вероятно не знаете, ама извънградското е много по-лесно от градското. Точно в града е по-опасно.

# 394
И аз не бих купила готови боядисани.

Всяка година купувам перлени, бисерни и т.н. стават страхотни, наситени и с блясък. Задължително обаче и от онази на хапчетата заради първото червено яйце. Права е Съни, не отнема кой знае какво време. Аз боядисвам 30-тина, 1 час с варенето ме хваща.
За яйцата, някой писа бели ще купува, една година и аз така реших, но не повторих- сигурно половината ми се начупиха. По- крехки им били черупките. Внимавайте, варете ги на много бавен огън.

Руми, кво стана пристигнаха ли тениските? Аз снощи влязох да ги показвам на щерката, ми то нямаше вече такъв избор, жалко, ама пиши де, 1-2 ще си взема все пак

# 395
  • София
На мен пък градското ми е по-лесно, дори и в София, защото се кара на по-ниска скорост като цяло. Особено пък магистралата много ме стресира. От 20 години карам в София и нямам проблеми, но изляза ли извън града направо се панирам от високите скорости.
Няколко препоръки за младите шофьори:
Скрит текст:
в началото карайте по едни и същи маршрути, по възможност да са 2-3, не повече. Ако трябва да се отиде на непознато място - използвайте бгмапс, или пък гугълмапс и предварително разучете маршрута. Предвидете повече време за придвижване и паркиране. Предварително решете къде ще е по-лесно за паркирането, дори да не е съвсем до целта ви. Поне за София избирайте големите булеварди и винаги дръжте средната лента или дясната. В ляво се преминава само, когато се налага ляв завой. Избирайте маршрутите с кръстовища регулирани със светофари. Спазвайте дистанция. Карайте сами. Ако прецените, че не сте сигурни в някоя маневра, не я правете. По-добре по-обиколен маршрут, но по-лесен, отколкото по-пряк и по-труден. Предимство се дава, не се взема.
Реших, че съветите може да са досадни и ги сложих в скрит текст.

# 396
Младите шофьори - вероятно не знаете, ама извънградското е много по-лесно от градското. Точно в града е по-опасно.
Баш, баш  Grinning Аз имах 3-4 часа извънградско първо и си викам "Е кво, не е голяма философия", докато не ме вкараха в града... Mr. Green

# 397
Баш, баш  Grinning Аз имах 3-4 часа извънградско първо и си викам "Е кво, не е голяма философия", докато не ме вкараха в града... Mr. Green

Така е, но ми доскучава. Тук един завой няма по пътя и като нищо можеш да заспиш. Много мрънкат местните за трафика, но като го сравня със София е песен, а и с други големи градове.

# 398
Райче, току-що пристигнаха.
Хубави са, много тънички, цветовете са ярки, обаче децата нямат късмет.
Майка им намаза с 4 броя  нови тениски за лятото  hahaha
S-ка бях поръчала, но са уголемени. Доста при това. Бих казала, че отговарят на М-ка и то широка  Laughing
Ще ги пусна смело в сушилнята и дори да се свият пак ще ми стават  Mr. Green

# 399
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Назад в постовете си бях писала,че въпросните тениски са уголемени  Peace

# 400
Мария, пробвах. И без сутиен пробвах, не става. Просто извивката е по-надолу отколкото трябва. Ако се хване от рамената и се „качи“ един см, ще ми залепне. 

Да си похваля детето. Мрънкала съм тук сигурно, че не приема да носи нищо, различно от спортно облекло. За сватбата го бях предупредила, че няма как да дойде спортно облечен, та се спряхме на риза и панталон (по-скоро кежуъл, отколкото официален). Тъкмо тръгнахме към касата да плащаме и видях детските костюми. Накарах го да пробва сакото. Бре, това дете като се нахили, ама едно такова срамежливо, сякаш го беше срам да си признае колко много се харесва. Та купихме костюма. Голям е ‘убавец е  Heart Eyes на мама момчето. И изглежда един голям... И няколко бермуди и ризи купихме по негово желание, направо се шашнах.

Самото „каране“ извънградско може и да е по-лесно. За мен сложното (за млад шофьор) е излизането от града, влизането в другия, четенето на табели по пътя и пр. Ако е магистрала и си изпуснеш изхода, после се усложняват нещата. На изходите понякога са едни кръгови, детелини и пр.

# 401
Райче, току-що пристигнаха.
Хубави са, много тънички, цветовете са ярки, обаче децата нямат късмет.
Майка им намаза с 4 броя  нови тениски за лятото  hahaha
S-ка бях поръчала, но са уголемени. Доста при това. Бих казала, че отговарят на М-ка и то широка  Laughing
Ще ги пусна смело в сушилнята и дори да се свият пак ще ми стават  Mr. Green

Ха-ха, късметлийка си ти  Wink
Много готино така, и у  нас нищо не се губи  Mr. Green

Флорче, нямаш ли време да я занесеш на шивач? Те знаят какво да пипнат и могат да ти я направят супер според мен  Peace

# 402
Аз затова съм смела с онлайн покупките. Все на една от трите ще ѝ стои добре  hahaha

Флорче, много неприятно с роклята. Няма ли вариант за нещо друго. Да не те дразни и да ти развали празника.

# 403
  • София
Руми, моля те, дай отново линк към сайта, че не ми се рови назад в темата, а се обнадеждих относно размерите.

# 404

Общи условия

Активация на акаунт