Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 10

• 134 445
  • 870
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Аз пръскам само с обикновена течна белина, която струва стотинки.
Ще пробвам .
Благодаря за идеята !

# 136
  • При децата ми
Аз пръскам само с обикновена течна белина, която струва стотинки.

И аз, резултатът не се различава от този със Саво.

Изчиства ли се мухълът с тази белина? Може ли малко повече информация?

# 137
  • Шумен
Мухъла изчезва ако си премахнал предпоставките за появата му. Изсветлява ако само е напръскан. Саво и другите антимухъл препарати съдържат белина. Имах мухъл по стените на банята (стара баня само с плочки до някъде, нагоре боя) на предишната ми квартира, липсата на отдушник в банята беше предпоставката(имаше прозорец, но зимата нямаше как да стои отворен и ето ти предпоставка за мухъл). Пръскала съм с какво ли не, изсветлява за няколко седмици зимата, после пак се появява, в топлите сезони когато банята съхнеше естествено бързо проблемът го нямаше.

# 138
  • оттам, откъдето започва България
Пръскам с белина, минавам с памуче, макар че казват, че така се разнася мухъла, но след като изсъхне няма нищо по стената.
То вярно, че при мен няма чак толкова мухъл, но когато има повече влага в стаята през зимните месеци така си решавам проблема. Сега в топлото време нямам мухъл.

# 139
  • При децата ми
Благодаря за отговорите!
При нас мухъла не е малко. И не, не изчезва през лятото, макар, че почти денонощно са отворени прозорците, но и аз досега не съм го третирала по никакъв начин. Появи се в горните ъгли на две стаи. В банята стои прозореца почти винаги отворен /зимата стои затворен, само когато има някой в банята/ и пак има мухъл. Затова и попитах за белината. Има ли някаква специална белина с която да го третирам или купувам обикновена белина и я сипвам в шише с пулвелизатор и пръскам?

# 140
  • София
Благодаря за отговорите!
При нас мухъла не е малко. И не, не изчезва през лятото, макар, че почти денонощно са отворени прозорците, но и аз досега не съм го третирала по никакъв начин. Появи се в горните ъгли на две стаи. В банята стои прозореца почти винаги отворен /зимата стои затворен, само когато има някой в банята/ и пак има мухъл. Затова и попитах за белината. Има ли някаква специална белина с която да го третирам или купувам обикновена белина и я сипвам в шише с пулвелизатор и пръскам?
Саво-то е скъпичко, ако те притеснява цената.Има и други марки-Астониш, Цересит и мисля че и на Медикс имаше, те са доста по-евтини, но вършат работа още от първото пръскане.

# 141
  • в огледалото на живота
Благодаря за отговорите!
А дали случайно мухъла не се провокира от съседния над вас етаж?
Скрит теч,недобро уплътнение и т.н....

# 142
  • При децата ми
Дев, ние живеем в къща. Възможно е да има някъде теч да.

# 143
  • Шумен
Конденз от дограмата също е предпоставка за влага/мухъл. Преди години живях една зима в квартира, точно дограмата правеше конденз. Преди нанасянето мухъл нямаше, хазяина спомена че бил напръскал добре, действително никъде не се виждаше мъхъл. Дойде зимата и всичко излзе наяве, чак тапетите се разлепяха от стените и падаха влажни.

# 144
  • София
Във връзка с препаратите за измиване на съдове искам да споделя , че купих от DM препарат DENKMIT за около 2.50 лв и е 600 мл. Една капка от него е за 5 л вода, как да не го купя, точно като гъст мед е на консистенция. "Измива на поразия", дето се казва. Доволна съм, много съм доволна. Мирясах.

# 145
Тъкмо днес ще ходя към ДМ, ще взема да го видя и аз. Sunglasses

# 146
Понеже не видах такава тема да попитам тук - кой микрофибърен моп ще ми препоръчате за всякакъв под - плочки, паркет и гранитогрес. Имам предвид тези големите.

Но се колебая между пухкавите
http://parketensviat.com/wp-content/uploads/2013/02/mop-york.jpg

и онези, дето са на едни дебели червеи
http://regiodom.pl/portal/sites/regiodom/files/images/regiodompl … jan_niezbedny.jpg

# 147
От кой препрат за под сте доволни  ?  bouquet

# 148
От кой препрат за под сте доволни  ?  bouquet
Аз харесвам дезинфектанта на Саво.

# 149
  • София
Да се допълня относно препаратите за миене на съдове , колко са добри на същата фирма DENKMIT  има и за прозорци, е няма такова удоволствие. Днес, жената която ми помага изми прозорците... все едно са измити  с AJAX. Исках първо да проверя какъв ще е резултата  и тогава да споделя. Отивам да купувам на количество, защото забелязвам колко добри вносни качествени стоки започват да изчезват от пазара, за огромно съжаление. И не на последно място цената е около 2.50 - 2.80 лв направо нищо работа, а шишето е голямо. Освен това го има разновидност за бани, плочки, за прани на дрехи, петна, всичко. Мирише чудесно, на чисто и върши прекрасна работа. Някой беше препоръчал Медикс..... благодаря от тоз разкош. Не става.

Общи условия

Активация на акаунт