Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 10

• 137 824
  • 870
  •   1
Отговори
# 615
  • Плевен
marcheva14, благодаря много за споделената информация, ще потърся този спрей. Преди използвах двуфазен Циф, и бях изключително доволна, поне 2 дена банята блестеше, а сега издържа по-малко от ден. Водата ни е много твърда.

# 616
  • София
marcheva14, благодаря много за споделената информация, ще потърся този спрей. Преди използвах двуфазен Циф, и бях изключително доволна, поне 2 дена банята блестеше, а сега издържа по-малко от ден. Водата ни е много твърда.
Това с водата, вече си е проблем. Не зная какво би ти помогнало, при нас , в София, водата ни е много по-различна и капките не са такива, както при теб. Даже и да не се  измие три-четири дни банята, да се минат плочките,  нищо и няма, т.е няма отпечатъци.  Потърси, но след като го няма на изображение, не зная дали още го внасят.  Peace

# 617
 Помощ, моля - извадих бебешките дрехи на каката - почти по всички има жълти петна, а при прибирането нямаха нищо, тя не повръщаше, дрехите светеха, махат ли се при пране тези петна и как?
 А и също така имам чувството, че са се свили, възможно ли е това, или съм забравила, колко са малки Grinning

# 618
# 619
  • София
Помощ, моля - извадих бебешките дрехи на каката - почти по всички има жълти петна, а при прибирането нямаха нищо, тя не повръщаше, дрехите светеха, махат ли се при пране тези петна и как?
 А и също така имам чувството, че са се свили, възможно ли е това, или съм забравила, колко са малки Grinning
Аз съм изчиствала такива петна по  дрехи, като ги намокря и след това ги натрия с домашен сапун и после в пералнята. Понякога им трябва повече от едно пране. Май само едно от тях беше с домашен сапун, другите с прах за пране. Може да опиташ първо да ги изпереш с прах и да видиш дали ще се изперат.

# 620
  • София
Не, не е този, по-късно  ще взема да го снимам и покажа. Единственото решение за мен е , заради водата ви, е минаването с памучна кърпа, или друга,  след всяко ползване на банята, да попива и да не остават петната от варовик.

# 621
  • Sofia
Махнах много стари петна с гела за чинии Тест,маже се,изчаква се час и се пере,също има и един бг спрей за петна,но му забравих името,също действа

# 622
  • Варна
Здравейте!
Моля за съвет- какъв препарат мога да  използвам  за да почистя индукционен котлон?
 Този ,на който най много готвя самият котлон е някак целия с наслоена мазнина,всячески се опитвах да  го чистя,та чак съм го надраскала Confused ooooh!.
Обезмаслителите само не съм пробвала newsm78

# 623
  • В свой си свят :))))
Здравейте!
Моля за съвет- какъв препарат мога да  използвам  за да почистя индукционен котлон?
 Този ,на който най много готвя самият котлон е някак целия с наслоена мазнина,всячески се опитвах да  го чистя,та чак съм го надраскала Confused ooooh!.
Имаш предвид керамичен, нали? Извинявай за глупавия въпрос...

препарат за този вид плотове, да престои малко и със специално за целта ножче.

# 624
  • София
Здравейте!
Нямам индукционни котлони, моите са керамика, и ако са със същото покритие си има правилните кремове за почистване, ако е необходимо се ползва и съответната стъргалка.
Тези  видови кремове за почистване са най-добрите, те си имат защита и за мен всичко друго не е необходимо. Много често, като бонус при покупка на такъв вид котлони, се подаряват.
Неведнъж съм показвала какво основно ползвам
- стъргалката която си върви заедно с котлоните, има и други видове
-

Казах че ще снимам онзи препарат за баня - пяна, мус ... ето го, вчера забравих

# 625
  • Sofia
С какво да почистя вратите на душ кабина?
Не са стъклени,а нещо като пластмаса,но не точно....

# 626
  • София
С какво да почистя вратите на душ кабина?
Не са стъклени,а нещо като пластмаса,но не точно....
Както са моите, ми как.. с едни меки парцалки, като първо напръсквам с препарат, там който ще ползвам , имам и една мека четка и с нея минавам и после обирам с парцалката. С вода да ги заливам при мен не става, защото нямам каналче по средата на банята и е много сложно с водата при мен, не мога така да я разливам.

# 627
  • Sofia
С какъв препарат?

# 628
За стъклокерамичния плот-аз го чистя с обезмаслител Бене.Пръскам,изчаквам и после с гъбата и телче.Не се надрасква,а обезмаслителя вади всичките наслоявания.

# 629
  • София
Някакви за баня, спрей,  което ми попадне под ръка. Нищо определено.

Общи условия

Активация на акаунт