Слънце вече нека грее, детски смях да ни залее - Април 2017, Тема 15

• 55 469
  • 610
  •   1
Отговори
# 195
Purple, на мен до последно ми казваха, че главичката се избутва. Попитах дали е така, защото ми е второ, но отговорът беше, че много бебета си застават в канала с изтичането на водите, започването на родовия прооцес, но и ти си го прочела.
Меченка, спокойно, скоро ще тръгне и твоето бебче. На мен ми направи впречатление, че повечето мами в болницата преносваха. На бебчето ти просто си му е много хубаво.

# 196
Благодаря за информацията и куража, момичета  Hug Hug Hug Статията ми беше много полезна  bouquet Надявам се всичко да е наред и да си родим нормално всички. Толкова им е хубаво на тези бебчовци в корема, че не им се излиза.
Белинда, ти двамата батковци горе-долу по едно и също време ли си ги раждала?!?  Майка ми ми каза, че и тримата ние раждала две седмици преди термин и явно и аз реших, че съм като нея ама не е точно така  newsm78

# 197
Ниа  Hug Нали знаете като ни се каже нещо на прегледите и как почваме да си го мислим, на мен тогава така ми прозвуча, че едва ли не засега върви голямо бебе, а и това с главичката, айде пак повод за секцио.
Меченка,  Hug Малчо може и телче да иска да е, знаеш ли го как си го е замислило  Laughing

# 198
Пърпъл май така ще стане,пъне се като магаре на мост  Mr. Green Че и аз съм телец  ooooh! на бъдещия татко много ще му станат рогатите  hahaha

# 199
  • София
Белинда, ти двамата батковци горе-долу по едно и също време ли си ги раждала?!?  Майка ми ми каза, че и тримата ние раждала две седмици преди термин и явно и аз реших, че съм като нея ама не е точно така  newsm78
Да, и двамата в последната седмица. Първият май още в първия й ден, вторият - 3 дни преди термин. Значи, ако се запази тенденцията, този трябва да се роди на термин Laughing

Оу, добре че нямам нищо общо с ражданията на майка ми - тежки и завършили със секцио. Толкова беше наплашена, милата, като влязох да раждам първия път, щеше да получи инфаркт. Като ме видя след това, още на магарето, как си цъкам на телефона нахилена, щеше да припадне Laughing

# 200
  • Бургас
Днес бяхме на контролен преглед - дребният е качил 1 кг за 3 седмици. Само дето ме притеснява, че ми звучи прегракнал. Докторката го преслуша и каза, че всичко е наред, но не всичко се чува на слушалка. Днес повърна 2 пъти и рева повечко. Даже след реване му се появи тази дрезгавина. После се пооправи, след което пак ревна и пак прегракна. Надявам се да е така от реването и да не е някой бацил, че ще откача от притеснение. Пък мъжа ми е по - привтресен и от мен

# 201
Моят пък хърка.Мисля,че си вкарва плюнки в носа,защото не е постянно и като посуче малко спира.

# 202
Бейби, и моят малчо хърка, даже предлагах да вземем аспиратор за нослето, но според баща му бил много малък- на почти 2 седмици е. newsm78

# 203
Благодаря ви момичета, доста ме успокоихте. Започваме да се нагаждаме, има светлина в тунела  Hug

# 204
  • София
Стиснете ми палчета, днес отивам на преглед за разкритие Praynig Искам да е поне 2-3 см. и до края на седмицата нещата да се случват вече Simple Smile

# 205
Belinda дано водите ти се спукат даже.  Joy
Mr queque аз слагам физиологичен р-р и махам секретите с бебешки кречки за уши,но той пак си хърка.Според мен е кърма или плюнки в носа му.  Laughing

# 206
Стискаме, Белинда  Praynig
Ще чакаме новини като ти мине прегледа.

# 207
Айде Белинда нещата да се случват както си си пожелала Simple Smile стискам палци.
И аз да ви кажа не съм купула аспиратор за нос, като знам как племенницата ми плачеше, сърце не ми дава в такова малко носле да го пъхам. На моята мома и беше запушен носа и го оправиг с физиологичен разрвор и е ок, няма нужда от друго .

# 208
И как точно се случват нещата с физиологичния разтвор - топвам клечката за ущи в него и почиствам ноздричката?  Whistling  Rolling Eyes

# 209
Вече имаме бебета, които са минали контролните прегледи Simple Smile
 На нас ни предстои другата седмица посещение при педиатъра  Heart Eyes
Чудя се има ли смисъл да водя детето и на контролен преглед в Токуда. според епикризата му се полага newsm78

Общи условия

Активация на акаунт