Слънце вече нека грее, детски смях да ни залее - Април 2017, Тема 15

• 56 007
  • 610
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Манха, честит рожден ден на патерици! bouquet Много радостни мигове с порасналото семейство и повече сън ти желая!
Ох, аз малко нямам време за нищо. Малката или спи (все по-малко през деня) или яде (вече е към 4300 г) или се дере, ако не я разнасям на ръце. Истинска кифла. Като е будна иска все да е в някого, да гледа, да й се говори. Тази нощ опитахме една от техниките на д-р Карп. Повихме я в едно одеалце със скрити ръце и спа 5 часа. После си измъкна едната ръка и почна да се буди през 2 часа. Довечера ще я стегнем повече.  Joy

# 361
  • София
Belinda, ти си с 4см. разкритие, дали не раждаш, аз докато си пиша тук bouquet
Ми не, аз съм така от една седмица Laughing Тапата ми и тя вече съвсем падна, горката, просто не знам какво точно чака това бебе Crazy

Хора, днес съм парцал Tired Цял ден спя, станах много рано и след това буквално цял ден дремя като мисирка от стол на стол вкъщи...мислех да изляза на разходка в това разкошно време - ми нямам сили, спи ми се Sad Направо съм дроб Tired

Уми, довечера след повиването, сложете и едно ластиче отгоре Simple Smile

# 362
  • Варна
Манха, честит рожден ден на патерици! bouquet Много радостни мигове с порасналото семейство и повече сън ти желая!
Ох, аз малко нямам време за нищо. Малката или спи (все по-малко през деня) или яде (вече е към 4300 г) или се дере, ако не я разнасям на ръце. Истинска кифла. Като е будна иска все да е в някого, да гледа, да й се говори. Тази нощ опитахме една от техниките на д-р Карп. Повихме я в едно одеалце със скрити ръце и спа 5 часа. После си измъкна едната ръка и почна да се буди през 2 часа. Довечера ще я стегнем повече.  Joy

Pumichka,ние с мъжа ми преди 2 години с каката го открихме тоя номер с повиването.Бяха ни подарили книгата на Карп.Повиваме и нямаме грижи JoyСпеше си по цяла нощ,от втория месец непробудно хихи

# 363
  • София
Ай стига бе Shocked И аз ще повивам тогава!

# 364
Манха,Честит рожден ден на патерици и от мен bouquet
Белинда,Пърпълче тръпнем в очакване и ние покрай вас Mr. Green
Ние сме си вкъщи от понеделник,гледкаме се и свикваме един с друг.Да не казвам голяма дума,дреб е много кротичък за сега.Почти не му се чува гласа,даже миналата нощ го приспах в 22ч. и се събуди в 6ч.  Shocked проверявах го на няколко пъти дали диша  #Crazy иначе се буди през нощта да папка сам.Кърмя си го успешно,колкото иска и когато иска Heart Eyes Имам повече кърма и се цедя като луда,страх ме е да не направя мастит.Нощем особенно е страшна работа,тече ли тече  Mr. Green
Ама как се уцелихме със Серенити  Laughing нейният бебок също е много хубав  Heart Eyes Нямам търпение да минат 2-3 седмици и да тръгваме по разходки  Party

# 365
  • София
А защо е необходимо в това хубаво време да се чака 2-3 седмици  Thinking Аз бих си извела бебето днес, времето е страхотно!

# 366
Белс,защото тука е малко грипаво време и не смея Sad иначе не бих чакала много,много.

# 367
  • Варна
Даа,пробвайте с повиването.Тук във Варна, обаче е 13 градуса и духа ли духа.Не че не излизахме ама...друго си е да е по-топличко като при вас в София.Надявам се и при нас да дойде топлото.

# 368
  • Варна
Току що се показа това слънце във варна...... Цял ден облачно или мъгла  Tired Аз нямаше да изляза с бебчо с това време.
Белинда, и аз като теб днес от стол на стол, и даже си легнах за 1 час да поспя, като никой път. Нещо съм изморена. Имам мускулна треска на задните части при положение че не съм се натоварвала  Crazy
Днес ми е термина, ама бебе няма .....  Crossing Arms Баба ми ме изнервя, звъни ми всеки ден да пита как съм, бебето рита ли  Close при положение че съм и казала че ако има нещо ще се обадя, пфу, не я трая тази жена ама никак, ако можеше щеше да се качи при мен да живее и заедно и до тоалетната да ходи подире ми  Rage
Пърпъл, кога ти е термина на теб ?

# 369
Линдичка, чул те Господ да ходиме и ние да раждане. Пък белким на тия нашите бебета се засрамят им стане малко неудобно вече и се наканят да излизат.  Praynig
Пумичка, малката явно си обича вниманието и капризацията ама според мен така трябва да е, така се става истинска жена. Че аз съм от типа "мога всичко сама" и от години опитвам да се променя със сума ти курсове, книги и т.н.
Теди, явно и ние вече сме поизнервени и реагираме по-остро на неща, които по принцип бихме отминали. При теб баба ти, при мен мъжа ми. Снощи такъв скандал имахме, чак кучето се скри в другата стая. После си викам за какво се ядосвам и аз с неговите простотии, файда няма.
На мен терминът уж ми беше на 23, в понеделник обаче един доктор ми каза, че трябва да е по в края на седмицата, понеже цикълът ми е на 30-32 дни. Днес бях на тонове и ми казаха, ако искам утре да ходя да ме приемат. Аз обаче предпочитам да дам последен шанс на малката кифла, ако не тръгне ще влизам на 2.05. Честно казано все се страхувах да не тръгне преждевременно от седмия месец, а то даже и до преносване стигнах.
Днес такава разходка му ударих, та ме напече хубаво слънцето и като че ли се кротнах малко. Времето тук е разкошно.

# 370
ние пробвахме с повиването, ама господина изпада в истерия като усети, че движенията му са ограничени  ooooh!
ММ направо нарече  този метод инквизиция за бебета от средновековието  Mr. Green
така че  не при всички важи това, което пише в книгите. Ние му хващаме ръчичките и го оставяме да си ги маха, но усеща нашия допир и така заспива.

# 371
  • София
Да, като с всичко - до дете си е Confused

# 372
Belinda, аз последния ден бях така тотално изтощена  Wink. Леко раждане на теб и на PurpleS  bouquet

# 373
  • София
Purple, съгласна съм с теб. И аз се опитвам да развивам женствеността си, да казвам, че не мога да правя всичко, да позволявам да ме глезят. Рибите сме си женствени, което значи и капризни. Поне с нея сме една порода и я разбирам Wink
Продължавам да стискам палци за леко раждане на последните останали очакващи майчета!

# 374
Благодаря за подкрепата, момичета  Hug
Аз специално вече се чувствам като едно ходещо мрънкало. Чак себе си отегчавам  Joy
Те по принцип в болницата не ги ли връзват така бебешоците като пашкулчета? Преди като четох за д-р Карп, не знам дали той или някой друг обясняваше, че така се чувствали добре понеже дълго време са били на тясно. Е явно не важи за всички, а за при които действа.

Общи условия

Активация на акаунт