Слънце вече нека грее, детски смях да ни залее - Април 2017, Тема 15

• 55 441
  • 610
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, Белинда Пърпъл всички чакаме вече с вас:) да се раждат мъкичетата Simple Smile
А аз да задам един вероятно за опитките мами тъп въпрос  Blush  Малката ми се роди 2,620 изписаха я 2,5 днес на консултациите я изкараха 4кг. ( вече е на 36 дни) Чета чета ми това не е ли мнохо  newsm78, тя верно че е лакома от седмица вместо да разрежда тя ми огладнява на 2 часа, а кърмата минвзе да не стига  ooooh! та се налага да дохранвам. Дават някакви норми за качване по 600 гр на месец , а сега де newsm78

# 376
Първите месеци се качва по 1 кг и повече.Чувала съм , че бебечетата родени с по-малко тегло наваксват и качват повече.Всичко е наред, спокойно Simple Smile

# 377
Мерси Бела за успокоението, че леко взех да се шашкам за най-малките неща вече  Hug

# 378
ЛилиРоуз, и аз така знам. Моят син се роди 2,650 кг. 8 дни след раждането беше наддал 500г, сега чакаме да стане на месец да видим колко общо е качил, но сигурно и той е ударил 4. Радвай се, изобщо не се притеснявай! bouquet
 Аз, например, бях много щастлива да го чуя, че ние сме само на кърма и не знаех дали му стига.

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 08:21 от mrs. queue

# 379
  • София
Моя син го изписаха 2660, сега (на 45 дни) е 4800.
Само на кърма. Имаше една книжка в родилното и там пишеше, че е нормално такова наддаване.
За момчета на 1 месец средно 4.5 кг. за момичета - 4.2
на 2 месеца: момчета - 5.6, момичета - 5.1

# 380
Ооо момичета няма ви да ви черпя торти кафета  Hug  така ме успокоявате Simple Smile Благодаря Ви  bouquet
Радвам се и за вашите бебешори пу пу на кърма на нека да раста миличките и да са здрави Simple Smile

# 381
  • София
Оооо, Белла, какво става с теб, роди ли?

# 382
Добрютро и от мен  Grinning Браво на всички мами, как хубаво растат бебешорите! Само за мачкане!  Hug
Поне хубаво се наспах снощи.
Бела,  Hug тук мисля не си се хвалила, но вече се гушкате с бебе, нали?
Доктор и Kate, също не са писали скоро, но аз нямам фейсбук, та изтървавам тамошните новини.

# 383
Нашият бебчо наддаде за 1 месец само 500 гр.  Sad Това е защото не го будех, и правеше само 5 хранения, по 90 мл., като връщаше на възглавницата, и мислех, че му идва в повече.. Напротив- док каза, че му е много малко млякото, да правя по 6 хранения на ден по 110 мл., и да отидем след 2 седмици на контролно теглене.. Тези мами, които сте изцяло на АМ - каква доза давате 1-ви и 2-ри месец?

# 384
Моята е на 16 дни и яде по 100мл по 6-7 пъти дневно.

# 385
Здравейте, Момичета Simple Smile
Сега като родих разбирам какво е да нямаш време да изчетеш  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ние с бебончо и татко сме си вкъщи най-накрая. Забавиха ни в болницата заради физиологичния шум на сърцето, искаха да се уверят и консултират с детски кардиолог, то пък всички били на някаква конференция и отвисяхме 7 дни в болницата. Аз се чувствам изключително добре, е съня не е като преди ама и това ще мине.
Иначе Белинда и Пърпъл и аз днес си викам време е да вляза и да видя тези моми родили ли са вече?!?!
Да питам - относно кърменето, как да разбера дали се храни добре, моя юнак е по-мързелив и суче по-често и заспива на циците ми, а и е с жълтеница и ми казаха за вода със захар, а аз толкова го отричам това  ooooh! ooooh! ooooh! Дайте мнение, съвет

# 386
  • Пловдив
Нана, и на мен ми каза педиатърката за вода със захар. Не съм давала. Повече хапване според мен е по-добрият вариант.

# 387
Нана да това за глюкозата и аз доста четох, сега го отричат. Аз нищо не съм давала, казаха мимот болницата повече хранене и ще си я изкара. За кърменето май всички малчовци са така и ние заспивахме на цицата. Ще разбереш че яде само по пълния памперс, поне аз така съм най сигурна.

# 388
  • София
Ще заспиват, я, то това да не е лесно - сукането. Моите, помня, чак капчици пот им избиваха по челцата, от усилието Heart Eyes Те колко са - мъничета Heart Eyes Кърмене на често и това е Peace

# 389
Ние днес ставаме на 1 седмичка и сутринта забелязахме,че на беб са му жълти оченцата.Мислех,че ще ни се размине жълтеницата,ама май няма такъв вариант.Пъпчето клони към падане май,като падне какво правим? Ползвате ли топомицин или само със спирт?Взели сме и 2-3 лепенки за пъпче,вие слагахте ли мами?Не е ли по-добре да диша  newsm78 Простете за невежеството  Blush

Общи условия

Активация на акаунт