Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 45
  • Мнения: 680
Скъпи слънчогледови родители,

за съжаление се налага да отменим лекцията "Боледувания през първата година от живота на бебето", поради заболяване на д-р Бояна Петкова.

Пожелаваме на д-р Петкова бързо възстановяване и се извиняваме за причиненото неудобство!

Поздрави,
Екипът на BG-Mamma

# 46
  • Мнения: 680
ВАЖНО!

Скъпи бъдещи родители,

Бихме искали да съобщим, че се налага да отменим и днешната лекция „Ваксини, имунизационен календар - въпроси и отговори”, поради боледуване на д-р Бояна Петкова. При първа възможност ще организираме лекцията отново.

Поздрави,
Екипът на BG-Mamma

# 47
  • Мнения: 680
Скъпи бъдещи и настоящи майки и татковци,

Със съжаление Ви информираме, че лекциите на "Слънчогледи - училището за родители" в бъдеще няма да се провеждат на територията на офиса на BG-Mamma.

Сърдечно благодарим на Ася Демирева и Таня Лисичкова за интересните теми и споделените знания и опит. Надяваме се, че бъдещето ще ни събере отново заедно. Flowers Sunflower

Благодарим и на всички Вас, които се включихте с голям ентусиазъм и настроение.
Знаем, че пътят на родителството е дълъг и нескончаем. Нашият форум BG-Mamma може да Ви помогне да вървите по него много по-леко и уверено.

***
Грижите и въпросите не свършват с раждането на бебето или с постъпването му в детска градина. Родителството е доживотна професия, в която колко добре се справяме зависи предимно от добрата ни подготовка.
С времето въпросите, на които ще търсите отговор ще се изместят от чисто физическата грижа за бебето към теми, свързани с интелектуалното развитие, възпитание, образование, среда и много други.

В BG-Mamma ежедневно споделят опита си над 400,000 родители, а всеки ден се изписват повече от 7,500 мнения. Тук ще получите безценни съвети от реалния опит на тези хора, ще можете да споделите своите тревоги и вълнения.

В раздела “Бременност с термин месец…” можете да се включите в групата на бъдещите майки с Вашия термин. С кого другиго, ако не с момичетата, чиито въпроси и тревоги са като Вашите собствени, може да обсъдите всички предстоящи прегледи през бременността, екипа и условията в родилния дом, предимствата на различните бебешки колички, помпата за кърма и стерилизатора, отношенията с работодателя и правата Ви по време на майчинството, правилната подготовка на по-голямото дете за голямата промяна и още много, много други теми.

Ще можете да се информирате или да се включите с въпрос и в много други теми, свързани с родителството:
В атмосфера на приятелство, разбиране и взаимопомощ, бременността може да бъде един от най-прекрасните периоди от живота на една жена.

Регистрирайте се още днес!
Очакваме Ви!
Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт