Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 468
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Благодаря  за отговора, ще продължавам още 4 дни! По принцип  цикъла ми е точно на 27 ден но само този месец  ми дойде с 3 дни по рано, и може би затова не я уцелвам! А за последното май е най- сигурно,  много любов и това е! А за ПКЯ  нали уж цикъла е нередовен,  аз бях на пълен гинекологичен преглед  през ноември след аборт ( мисед ) и всичко беше наред Simple SmileХубав ден!

# 31
Ако можеш , се ориентирай и по ЦС. Ако има такава и е белтъкообразна, значи О скоро предстои. А ако белтъкообразната е преминала и вече няма такава, тогава и О е преминала.

# 32
  • Sofia
Благодаря,  ще следя! Уф ние жените все нещо следим Rolling Eyes

# 33
Момичета, мисля че имаме победител  Grinning

Ако правилно съм разбрала в началото на темата, овулацията ми ще настъпи от 12 до 48 часа след пика на LH. Поправете ме ако греша.

Хубава вечер на всички! Grinning Grinning Grinning

# 34
Бегония,много е лошо качеството на снимката и нищо не се вижда.

# 35
При мен се отвори идеално снимката. Последният тест е силно положителен. Започвайте с опитите от днеска  Peace

# 36
Бегония,много е лошо качеството на снимката и нищо не се вижда.

Сова Закрилница, при мен се отваря. Направих нови снимки и ги качих чрез другия сайт, посочен в темата. Дано този път качеството е по-добро.
https://postimg.org/gallery/w2asnv24/

geizer, на мен също така ми се вижда. Дано този месец се случи чудото.  Praynig

Успех на всички с тестовете! Peace

# 37
Положителен. Успех желая  Peace

# 38
Ехаа хубава черта,стискам палци да хванете яйцето!  Hug

# 39
  • Sofia
От този тест разбрах , че трябва да сме настоятелни! Вижте  теста преди положителния, супер бледа втора черта , а на другия ден  хоп - изненада  Hugмного любов и положителен  тест ,но не за овулация!  bouquet

# 40
Момичета, мисля че имаме победител  Grinning

Ако правилно съм разбрала в началото на темата, овулацията ми ще настъпи от 12 до 48 часа след пика на LH. Поправете ме ако греша.
Хубава вечер на всички! Grinning Grinning Grinning
Моите тестове са Уан Степ, като тези за овулация са зелени, а за бременност - сини. И първоначално доста се опулих, като видях тестовете ти. Simple Smile
Успех, Бегония!
Айде, момиченце да е  Wink

# 41
 Laughing Laughing Laughing

Elizabeth_, тези са на Oview. Дай Боже и този за бременност да покаже хубави две черти  Praynig

# 42
Момичета,имам питане-
От 5-6 дни започнах да правя тестове за О.Онзи ден беше категорично отрицателен(втората черта беше много съмнителна),а вчера тестовата беше много наситена,дори повече от контролата.Днес пак направих и пак е много силна,също както вчера newsm78. Възможно ли е в рамките на няма и 24 часа да има толкова голяма разлика в нивото на ЛХ?И защо два дни поред е толкова наситена втората?Кога трябва да се спука,аджеба този фоликул? newsm78 newsm78 newsm78

# 43
Нормално е да има голяма разлика, затова се казва че има пик на хормона, т.е. рязко покачване на нивото му. Когато тестовете са положителни в 2 дена, и тестването е извършено по едно и също време приблизително, се приема че най-високият пик е около 12часа след първият тест, а от там се смята О от 12-48часа след пика. Така О би трябвало да настъпи до 36ч след 2рия тест.
    Но това е доста неточно според мене, така че си правете опити и двата дена след втория положителен и колкото повече , толкова повече  Laughing Peace

# 44
Здравейте, момичета Simple Smile имам въпрос и аз и се надявам да ми помогнете bouquet
Правя тестове за овулация и вчера и днес ми е положителен теста. Днес отидох на лекар и тя ми каза, че и според нея съм в О, когато ме видя с ехографа каза, че има доминантен фоликул, но той е само 13мм. Попитах я дали да се притеснявам, но тя ми каза, че щял да порасне.Съмнявам се защотото ми е 17 ден и очаквам Ц скоро- на 26 дни е. Та според мен този месец няма как да стане Sad  13 мм прекалено малко ли е?
Пожелавам  успех на всички Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 22:09 от Gilfy

Общи условия

Активация на акаунт