Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 469
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Щом днес  е 17 ден и си в овулация  ,  значи е по късна ако си с 26 дневен цикъл!  Лекаря каза ли нещо по този въпрос? Моят съвет е винаги при овулация да се пробва , а и преди нея няколко дни, не всичко  е математика и точен момент!  Може би щом овуто е сега и цикъла  малко ще закъснее !

# 46
  • Varna, Bulgaria
Здравейте, момичета!
Реших да се включа в темата и най-нахално и нагло да ви използвам за съвети, опит и, надявам се скоро, споделяне на прекрасни новини и предстоящи радости.
Малко късно започваме опити с моя мъж (скоро станах на 31), но така се случиха нещата. Първият опит бе втората половина на март - започнахме след края на менструацията и така през ден - не съм си правила тестове за О, нито минавах през ехограф. В началото на април започнаха силни болки в гърдите, тъпа болка в яйчници, ставане 1-2-3 пъти през нощта за пишкане, два дни силно гадене през деня. С други думи - започна да ми минава мисъл за желаните "2 чертички". На третия ден от закъснението си направих тест, който се оказа отрицателен. След още два дни ми дойде и всички симптоми отшумяха...
Последният ми цикъл започна на 16.04 вечерта, та днес след работа ще си взема тестове за О и започвам  Simple Smile Има ли марка, която да препоръчате? От прочетено последните дни, май се спрях на Oview

# 47
Suzana_b, благодаря ти  Hug
Просто ми каза, че е малък, но може и да порасне. На 21 ден да си пусна Прогестерон, който ще отчете имало ли е О.
26 дневен Ц е късичък и мисля, че О трябва да е по-рано  newsm78

# 48
Здравейте, за първи месец правя О тестове, какво е вашето мнение ?  newsm78

http://prikachi.com/images.php?images/615/9105615e.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/617/9105617Q.jpg

# 49
Сова, мятайте се, днес би трябвало да е, видно от тестовете. Wink

# 50
Просто ми каза, че е малък, но може и да порасне. На 21 ден да си пусна Прогестерон, който ще отчете имало ли е О.

Според мен или овулацията ти е минала още преди няколко дена и въпросната докторка е видяла жълто тяло, а не фоликул,  или овулацията ти все още предстои и този път цикълът ще бъде доста по-дълъг от обичайното. Аз по-скоро залагам на първото  Peace

# 51

Според мен или овулацията ти е минала още преди няколко дена и въпросната докторка е видяла жълто тяло, а не фоликул,  или овулацията ти все още предстои и този път цикълът ще бъде доста по-дълъг от обичайното. Аз по-скоро залагам на първото  Peace
geizer, дано си права. Онзи ден ми беше първия положителен тест и вчера втория, днес вече е отрицателен... из форума четох, че при 13 мм изобщо няма О...
Благодаря за отговорите Hug и стискам палци на всички bouquet

# 52
След положителен тест имам супер бледа черта на следващия ден. Това означава, че фоликула се е спукал,нали? Има ли вариант фоликула да е задържан и тогава пак ли е бледа чертата на О-теста?

# 53
  • София
След положителен тест имам супер бледа черта на следващия ден. Това означава, че фоликула се е спукал,нали? Има ли вариант фоликула да е задържан и тогава пак ли е бледа чертата на О-теста?
Не. Означава, че пикът на ЛХ е минал, а О. настъпва от 12 до 48 час след него / на теория/.
Положителния тест за О. не ти гарантира, че е имало О.
Трябва да се мери и БТ - тя показва дали е имало О. или не. / 80%/

# 54
  • Sofia
Момичета, помагайте!  Искам да ви покажа и моят тест , но не мога да качвам снимки във форума  EmbarassedМоля обяснете как става, директно  не става нали?  ooooh!

# 55
Момичета, помагайте!  Искам да ви покажа и моят тест , но не мога да качвам снимки във форума  EmbarassedМоля обяснете как става, директно  не става нали?  ooooh!
Качи я в www.prikachi.com и копирай линка.

# 56
  • Sofia
Според  вас положителен  ли е? Правя трети този месец,  този е от днес  ( 12ти  ден от цикъла ) предния месец пет направих и не я засякох, но сега май Praynig

image upload no compressioncertificity.com

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 09:57 от AnMary

# 57
Сузана, спорвд мен е положителен.

# 58
  • Sofia
Благодаря  Gilfy, и аз така мисля , ох едвам качих снимка , не ми се е налагало и едвам се оправих ! Хубава вечер!

# 59
Здравейте,
не съм сигурна дали въпроса ми е за тук, но ще се радвам, ако помогнете. Бях на гинекологичен преглед във вторник и лекарката каза, че имам фоликул на единият яйчник и че до 2-3 дни ще настъпи овулацията, та възможно ли е? - При положение, че цикълът ми беше до 20,04 (дойде ми на 38ден) и в момента дори нямам ЦС ??

Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт