Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 476
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
А цикъла по принцип  ли ти е на 38 ден , или инцидент?  Защото  пишеш,  че си била на преглед на 25 ти , тя ти е казала днес , утре овулация!  Ако ти е дошло на 15 ти пр.напълно нормално е на 28 ми да има ову ( уф като урок по математика  малко) цс може да я има в деня на овуто ,  а при някои  жени даже я няма ,  в твоя случай  най важно е с каква продължителност е цикъла ,  но на 14 ден да има овулация е напълно нормално,  дори при дълъг цикъл!  Peace

# 61
Аз имам странен въпрос - задавам го и тук, пък дано някой има идея защо така се получава.

Усещам си О всеки месец мн добре, този месец я усетих на 11тия ден, както беше и предния. Днес, на 17ти ден отивам на ехо и док каза, че вижда фоликул 22/18мм ?! Веднага направих тест за О - абсолютно отрицателен! На кой да вярвам ?

# 62
  • Sofia
Е това наистина е  странно!  Shockedвариантите са или си наистина  в ову и тестовете грешат, или док ти е некомпетентен!  Според мен ако цикъла е точен и овуто  трябва  да  е точно, но знам ли. ...? !довери се на себе си  и другия месец ако искаш направи тестове за  ову от рано и като засекат ако имаш възможност пак провери при док  ( но питай защо има това разминаване ) ако не бебеправиш де!? Hug

# 63
А цикъла по принцип  ли ти е на 38 ден , или инцидент?  Защото  пишеш,  че си била на преглед на 25 ти , тя ти е казала днес , утре овулация!  Ако ти е дошло на 15 ти пр.напълно нормално е на 28 ми да има ову ( уф като урок по математика  малко) цс може да я има в деня на овуто ,  а при някои  жени даже я няма ,  в твоя случай  най важно е с каква продължителност е цикъла ,  но на 14 ден да има овулация е напълно нормално,  дори при дълъг цикъл!  Peace

По принцип ми е 32-33 ден, понякога се е случвало и 39 и 28 .. За това е сложно.. Та даа, последният месец ми беше 38 дни и то само с един нормален ден, останалите дни беше само при ходене до тоалетна капчици. Докторката не видя нищо проблемно  Simple Smile А въпроса ми беше, защото ми се струва раничко... 😊

# 64
Е това наистина е  странно!  Shockedвариантите са или си наистина  в ову и тестовете грешат, или док ти е некомпетентен!  Според мен ако цикъла е точен и овуто  трябва  да  е точно, но знам ли. ...? !довери се на себе си  и другия месец ако искаш направи тестове за  ову от рано и като засекат ако имаш възможност пак провери при док  ( но питай защо има това разминаване ) ако не бебеправиш де!? Hug

Бебеправим Simple Smile Упортио
Мисля още в понеделник да отида на ехо, поне да ми кажат дали се е спукал и все пак някакво второ мнение.

# 65
Здравейте, не знам дали за тук точно е въпроса, но моля някой да ми отговори, понеже съм в лека чуденка. До сега не съм си следила овулацията, но почти всеки месец около 14 ден имам едно еднократно течение, което е по-различно от останалите, и предполагам че е свързано с наличието на овулация, но не си обеснявам научно как стоят нещата. Та питанката ми е, ако наистина двете са свързани, то дали това течение се появява след като е настъпила овулацията или преди да настъпи?  newsm78 Извинявам се, ако въпроса ми е прекалено тъп Stop

# 66
Здравейте, не знам дали за тук точно е въпроса, но моля някой да ми отговори, понеже съм в лека чуденка. До сега не съм си следила овулацията, но почти всеки месец около 14 ден имам едно еднократно течение, което е по-различно от останалите, и предполагам че е свързано с наличието на овулация, но не си обеснявам научно как стоят нещата. Та питанката ми е, ако наистина двете са свързани, то дали това течение се появява след като е настъпила овулацията или преди да настъпи?  newsm78 Извинявам се, ако въпроса ми е прекалено тъп Stop

По принцип е доста индивидуално всичко при всеки.
"Непосредствено преди настъпването на овулацията под влияние на естрогените нараства отделянето на слуз. Тя се втечнява и проникването на сперматозоидите се улеснява."

Simple Smile

# 67
  • Sofia
Ако е като слуз , а не като течение  най вероятно е  овулация! Можеш от другия месец да пробваш с тестове  за ову няколко дни преди тази дата и е вероятно да  разбереш Peace

# 68
При мен в деня на овулацията (според положителния тест, който качих тук) и на следващия ден се появи нещо, като слуз. Веднага го свързах с овулацията. Сузана е права - направи тестове за овулация другия месец и всичко ще ти се изясни.  Peace

Между другото
Скрит текст:
За първи път имам такава хубава черта на теста за овулация и не мога да се възползвам. След положителния тест за овулация и само един опит за бебе в този период, направих ангина и сега съм на антибиотик. Искрено се надявам да не е станала работата, защото антибиотика ми не се препоръчва за бременни и правещи опити за бебе.  Sad Sad Sad

# 69
  • Sofia
Бегония,  не се ядосвай,  при мен нещата са същите , за пръв път положителен  тест  ( предния месец правих, но така и не я засякох ) и отлагам опитите заради  високо тсх за забременяване  SadДругия месец ще се похвалим Praynig!

# 70
Не се ядосвам... ама да се надяваме, че антибиотика няма да навреди ако са се случили нещата.

Във връзка с твоя проблем с ТСХ, бях чела, че не е невъзможно да забременееш с високо ТХС и като се установи бременност стойността на ТХС задължително се коригира с медикаменти. Стискам палци до другия месец всичко да е наред.

# 71
# 72
Здравей, Теди, според мен теста е положителен:)
Успех ти желая  Peace

# 73
  • Sofia
Бегония  , не се притеснявай,  ако са станали нещата, вгнездяването е по късно , в самото начало не е опасен антибиотик - колко жени пият лекарства и не знаят дори , че  са бременни! По добре в началото бързо да се оправиш, отколкото по късно усложнения!  Аз и сега пия лекарства  за това пусто тсх но трябва  да го смъкна за безопасно  забременяване  ( имам все пак мисед скоро ) ! Успех и леко оздравяване!  Hug

# 74
Момичета стискайте палци, да сме свършили работата хихихи Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт