Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 483
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Момичета нормално ли след първия ми тест на 28 -ми който беше положителен днес теста ми пак да има толкова близкина цеят черти
http://prikachi.com/images.php?images/331/9110331W.jpg

# 76
  • Sofia
А ти защо продължаваш  да правиш тестове  newsm78като преди 4 дни е бил положителен?   Чертата сега все пак е по бледа,  нека и други момичета изкажат мнение,  аз нещо не се ориентирам на 100% с тия тестове правила съм на две различни  марки, единия полож. , другия отр. ooooh! чакай времето  за друг тест , остави ги вече тези за ову Peace

# 77
Да точно затова продължавам да ги правя, понеже пише че се правят до отрицателен...а имам само още един и незнам ако и утре е + какво да правя...проблема при мен е, че след извън маточната съм малко по-притеснителна и се вглеждам във всичко.

# 78
  • Sofia
Аз не знаех , че имаш извън  маточна  бр. , аз съм с мисед  преди  7 месеца  и съм същата , само тестове и изследвания  са ми в главата  ooooh!нормално е! Нищо, това е зад гърба ни , мисли позитивно и бебо  скоро ще дойде! Направи и последния тест , но мисля че не трябва  да  се  притесняваш, ако това ще те успокои  се консултирай с гинеколог  ( но те не са запознати много с тестовете за ову)

# 79
Здравейте!
Искам да споделя моя " проблем "  и ще съм много благодарна на съвет.
Следя си О. с тестове от три месеца. Цикъла ми е 30 дни. Предните два месеца започвах от 10и ден и втората чертичка се насищаше постепенно до 15 я, когато смятах теста за положителен.
Този месец направих същото от 10и до 13 ден тестовете бяха отрицателни без дори да има бледа втора черта, като правя теста към 18:00 ч.
Стана ми странно и реших днес да направя теста сутринта, но не с първата урина и се появи хубава втора черта,  не колкото контролната, но все пак я имаше. Сравнено с предишния месец си помислих, че утре ще е вече положителен теста.
НО  направих още един преди малко и втора черта изобщо няма отново! И се побърквам!
Имам болки в яйцнициите като при О. Но тези тестове ме объркват. Моля ви за съвет и помощ!
Благодаря!

http://prikachi.com/images.php?images/445/9111445m.jpg

# 80
  • Varna, Bulgaria
Здравейте, отново!
Тъй като през последната година цикълът ми варира (27-33 дни), започнах тестовете на 11я ден. Отначало тествах с clearView, а след като опаковката свърши, минах на oView. В интерес на истината, бях започнала да мисля, че този месец ще ми се размине овулацията, но от вчера линията става все по-наситена - ето снимка:
http://prikachi.com/images.php?images/498/9111498y.jpg

Как мислите? Че е късна овулация или защото смених тестовете...

# 81
Здравейте, отново!
Тъй като през последната година цикълът ми варира (27-33 дни), започнах тестовете на 11я ден. Отначало тествах с clearView, а след като опаковката свърши, минах на oView. В интерес на истината, бях започнала да мисля, че този месец ще ми се размине овулацията, но от вчера линията става все по-наситена - ето снимка:
http://prikachi.com/images.php?images/498/9111498y.jpg

Как мислите? Че е късна овулация или защото смених тестовете...
Според мен последния тест е положителен, ако цикъла ти варира при 33 дневен е нормално на 18я  ден О.Късмет!

# 82
Здравейте!
Следя си О. с тестове от три месеца. Цикъла ми е 30 дни. Предните два месеца започвах от 10и ден и втората чертичка се насищаше постепенно до 15 я, когато смятах теста за положителен.
Този месец направих същото от 10и до 13 ден тестовете бяха отрицателни без дори да има бледа втора черта, като правя теста към 18:00 ч.
Стана ми странно и реших днес да направя теста сутринта, но не с първата урина и се появи хубава втора черта,  не колкото контролната, но все пак я имаше. Сравнено с предишния месец си помислих, че утре ще е вече положителен теста.
НО  направих още един преди малко и втора черта изобщо няма отново! И се побърквам!
Имам болки в яйцнициите като при О. Но тези тестове ме объркват. Моля ви за съвет и помощ!
Благодаря!

Здравей...попринцип не съм много на ясно с тея тестове, но тея дни доста прочетох по темата. Та четох че е нормално един или два месеца през годината да няма овулация може да е това ... или просто този месец да ти е била по-рано или да е по-късно..продължавай с тестове  и успех Hug

# 83
Здравейте!
Благодаря!

Здравей...попринцип не съм много на ясно с тея тестове, но тея дни доста прочетох по темата. Та четох че е нормално един или два месеца през годината да няма овулация може да е това ... или просто този месец да ти е била по-рано или да е по-късно..продължавай с тестове  и успех Hug
Благодаря ти!
Със сигурност ще направя и утре, но просто не мога да разбера как така втората черта се появява сутринта и изчезва вечерта.
Дано някои по-вещ се включи:(

# 84
Здравейте!
Благодаря!

Благодаря ти!
Със сигурност ще направя и утре, но просто не мога да разбера как така втората черта се появява сутринта и изчезва вечерта.
Дано някои по-вещ се включи:(

Оффф незнам аз пък 5 дена имах две черти ... и приключих за този месец с тестването. Не се шашкай попринцип се води че следобед би трябвало да е пика но тялото не ни е учебник..може при теб да е било сутрен или по обяд

# 85
Днешния сутрешен тест си има хубава втора черта, а снощния никаква. Не знам какво да си мисля, ако някой може да помогне ще съм благодарна. Прикачам и снимка.
Благодаря!

http://prikachi.com/images.php?images/976/9111976s.jpg

# 86
Бианка, според мен все още не е положителен. Втората черта е доста по-бледа. В инструкциите пише, че когато е по-бледа е птрицателен. Според мен утре ще е по-наситена. Доколкото знам най-доброто време за тестване е 14:30-15 часа, поне аз тогава ги правя. Успех!

# 87
Много ти благодаря! Аз знам, че е отрицателен. Просто св чудя защо вечер лато тествам изобщо няма втора черта, а сутрин я има. Това ми е проблема:((((

# 88
  • Sofia
На тестовете  пише да не се изследва  сутрешна урина,  защото тогава  lt хормон  е най силен ,  но теста не е достоверен  ! Затова след обяд ,  най добре към 18 часа! Относно тестовете  по принцип  ,  понякога  са доста подвеждащи, различни  марки могат да дадат  различни  резултати  ooooh!много момичета са писали че на гинеколог . Преглед лекаря казва че има ову или предстои, а пък теста- ?! Довери се на симптомите  на  тялото и повече любов около тези дни Heart Eyes

# 89
На тестовете  пише да не се изследва  сутрешна урина,  защото тогава  lt хормон  е най силен ,  но теста не е достоверен  ! Затова след обяд ,  най добре към 18 часа! Относно тестовете  по принцип  ,  понякога  са доста подвеждащи, различни  марки могат да дадат  различни  резултати  ooooh!много момичета са писали че на гинеколог . Преглед лекаря казва че има ову или предстои, а пък теста- ?! Довери се на симптомите  на  тялото и повече любов около тези дни Heart Eyes
Благодаря ти!
Аз правя теста сутринта, но не със сутрешната урина, прочела съм указанията доста пъти вече.
Определено ме боли единия яйчник като при О. И ще се доверя на това, защото определено тестовете този месец само ме объркаха. Ще пробваме пък дано да стане.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт