Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 564
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Има време до имплантацията поне 7 дни Wink
Виж в нета има доста инфо:
Например http://bremennost.bg/oplojdane-na-qicekletka.html
Благодаря, точно този момент съм го пропуснала. А относно самата овулация - до 24 часа след положителния тест ли настъпва или от 24 до 48? Съжалявам, ако питам за стотен път Rolling Eyes

# 526
О НАСТЪПВА 12 ДО 48 Часа след + тест.
Виж пърна старница на темата - Денис е обяснила много хубаво, има графики, примерни тестове ..

# 527
Здравейте,овулацията ми беше на 03.11.2017,с мъжа ми правихме опити за бебе.Цикъл още нямам.2 седмици след овулацията ли трябва да ми дойде понеже цикъла ми не е от най-редовните ..

# 528
  • София
Да, около 2 седмици. Как засече овулация?

# 529
Да, около 2 седмици. Как засече овулация?
С преглед при гинеколог.Отидох на 14 ден и той ми каза,че ще ми настъпи до 24 часа...
Огромен късмет още с 1вото ходене Simple Smile
Рано ли е за тест?

# 530
Тестче!!!!!

# 531
  • София
Не е рано за тест.

# 532
Супер,стискайте палци.Чудя се дали с 1вата урина да го правя или сега също става

# 533
Със сутрешна е най-добре,но аз не бих имала търпение до утре  Peace
Колко дни ти е закъснението?

# 534
Със сутрешна е най-добре,но аз не бих имала търпение до утре  Peace
Колко дни ти е закъснението?

По-принцип съдейки по овулацията която ми е била на 3ти ,значи трябвало е да ми дойде на 17ти.
Не знам и аз точно понеже не ми е от най-редовните цикъла.Миналия месец ми дойде на 19ти

# 535
Аз бих направила тест веднага (мое мнение)  Peace  Ако зависеше от мен,щях да съм направила отдавна,де,но това е друга тема  Embarassed
Дано закъснението да е бебешко!

# 536
Аз бих направила тест веднага (мое мнение)  Peace  Ако зависеше от мен,щях да съм направила отдавна,де,но това е друга тема  Embarassed
Дано закъснението да е бебешко!

Дано,бягам да купя и утре сутрин ще го направя!

# 537
Стиснала съм палцитеее!

# 538
Здравейте момичета,
Никога до сега не съм ползвала тестове за овулация и сега ми е малко трудно да разчета тези. Цикъла ми е с дължина 28-30 дни. Като последния ми цикъл беше на 8.11. Теста от 21.11 е категорично отрицателен - само една чертичка. Според вас това положителни тестове ли са? И от днес и от вчера двете чертички ми се виждат с еднаква наситеност.  Марката на тестовете е oview и Be sure

# 539
  • София
На 22 ми се вижда положителен. Днешният не е.

Общи условия

Активация на акаунт