Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 546
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Велико Търново
Здравейте. Днес за радост на теста има (+) Simple Smile. Миналия месец реших да спра Иногинол, защото от както го пия уж за да помага, цикъла ми тотално се побърка. Последните 2 месеца ми продължи Ц по 40, 42 дни и О се отчиташе към 27,28 дет!(с тестове и УЗ).Четвъртък съм на преглед дано поне се види спукан Ф Simple Smile От година и половина се мъчим за второ дете.
Имам поликистозни Я. И премахната 1 тръба. Знам че нещата няма да се случат лестно. Успех на всички чакащи и опитващи.

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 16:52 от MoniBoni

# 571
Идеална чертичка 😉 Дано да има Фоликул на правилното място 🍀

# 572
Здравейте, момичета

Каква марка тест за овулация ще ми препоръчате да си взема?

# 573
Здравей, mis_marry_jane,
Аз съм доволна от тестовете Oview.

# 574
Аз поръчвах от ибей. Имах нередовен цикъл и е имало месеци, когато съм правила и по 15 теста /от 10 до 25 ден/, за да засека О.
Ибейските са на мн добра цена и вършат същата работа✌

# 575
И аз препоръчвам ибейските. За 12лв си взех 30теста за ову и 5теста за бременност. Доволна съм от тях. И преди съм ги ползвала.

# 576
  • Велико Търново
Здравейте отново,
искам само да попитам тъй като днес отново теста е (+) това значи ли, че О все още не е настъпила?

# 577
Аз поръчвах от ибей. Имах нередовен цикъл и е имало месеци, когато съм правила и по 15 теста /от 10 до 25 ден/, за да засека О.
Ибейските са на мн добра цена и вършат същата работа✌
Отдавна не съм поръчвала нищо от ebay. Може ли линк.

# 578
Пишеш ovulation test  и ти излизат опции. Аз поръчвах с доставка от UK, идват много бързо. Всичките са на един производител така че....

# 579
Благодаря, момичета. Поръчах и аз от ebay, наистина цената им е много добра. Но все пак се надявам да не ми се налага да ги позлвам следващия месец. Relaxed

# 580
Здравейте!Четох първа страница и ваши коментари и все пак да питам!!! Praynig Praynig
Вчера и днес тестовата ми лента е наситена колкото контролната-означава ли това че тепърва ще настъпи овулацията,т.е. още не е настъпила??Предните дни тестовите чертички бяха по-бледи...

# 581
  • Австрия
Когато в два последователни дни тестовете са положителни, означава, че и двата са отчели покачването на хормона, но не са  засекли пика му (например това е било през нощта). Т.е. овулацията би трябвало да се случи няколко часа след втория тест - макс 12 часа след него.

2 положителни теста и пика на ЛХ

# 582
Денис....направих тест за бременност 12 дни след овулацията - и е отрицателен...достоверен е резултатът,нали...да не се залъгвам,че е рано,за да отчете?!

# 583
  • София
Как е доказана овулацията?

# 584
  • София
Денис....направих тест за бременност 12 дни след овулацията - и е отрицателен...достоверен е резултатът,нали...да не се залъгвам,че е рано,за да отчете?!
Повтори го след 2 дни, ... аз винаги съм оптимист Wink Hug
Уринен тест, се прави най-рано, на 12 ден след О., но и тогава може да е рано.
Препоръчително е, да е на 1 ден, след закъснението.

Общи условия

Активация на акаунт