Тест за овулация - въпроси / тема 6 /

• 69 521
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Когато в два последователни дни тестовете са положителни, означава, че и двата са отчели покачването на хормона, но не са  засекли пика му (например това е било през нощта). Т.е. овулацията би трябвало да се случи няколко часа след втория тест - макс 12 часа след него.

2 положителни теста и пика на ЛХ

тази вечер ако правим ...... има ли шанс да я уцелим или вече сме я изтървали  Sad
вчера вечерта в 18ч. отчетох втория положителен и още по наситен тест,но точно снощи не правихме каквото трябва Sad

# 586
  • Австрия
Мир и любов  Grinning Когато - тогава. Успех и късмет!

# 587
овулацията с тест и с УЗ (в смисъл сигурна съм, че ми е 12 ден)....
и аз за след закъснението знам, че е най-точно, ама как да се чака още три дългииии дни

# 588
Момичета, при тези от вас, които си усещат овулацията, какво е чувството и колко дълго продължава? При мен има силна тъпа болка, която може да продължи с часове и се чудех как точно се случва процесът. Пукането на фоликула ли причинява болката и това началото на овулацията ли е или началото на процеса, а пукането може да е и след часове? Thinking Някоя от вас има ли идея?

# 589
Аз не мисля, че някоя усеща точно моментът на О. По -скоро когато ЦС се увеличи или болката в яйчник/ци разбираш, че О предстои.

# 590
аз лично си усещам ову в деня след появата на ЦС като по-силна предменструална болка, но трае цял ден, понякога два и съм сигурна, защото е засичаме и на УЗ, и отделно с тест за овулация (вече повече от година,за съжаление)

# 591
Аз също я усещам всеки месец като болка и също съм сигурна, защото я засичам. Чуденката ми обаче е като започне болката (тъй като тя често трае с часове) тогава ли се пука фоликула или по-късно. Иска ми се да знаех, защото има отношение към времето на бебеправенето Simple Smile

# 592
еми за най-сигурно в тези два-три дни бебеправене, аз лично си внушавам, че като ме пререже по-рязко и това е момента на пукане, но мисля, че няма как да се усети и това са си мои внушения ; в моя случай съм забелязала, че между 21-22 мм. се пука..

# 593
Moят тест днес все още е отрицателен, макар че поне се появи явно видима втора черта, тъй като вчера тя беше по-скоро въображаема, днес - поне съществува и дава ми надежда, че утре може да е положителен вече... (последен Ц - 29.11., днес е 12-ти ден). Имам и доста ЦС.

# 594
   момичета до тук според вас има ли + тест Simple Smile

# 595
Не виждам  такъв.

# 596
# 597
Moмичета, ден 13 - според вас този тест положителен ли е?
Втората черта не е напълно еднаква с контролната, вчера бе по-бледа според мен... Мисля да поработим така или иначе де Two Hearts

# 598
Не се отваря снимка . Пробвай пак да качиш.

# 599
Странно... ето го отново в друг сайт

Общи условия

Активация на акаунт